Brynepoddene

Brynepoddene

Lyden av sport - litt djupare

Episodes

April 25, 2024 41 mins

Bjørn Berland har scoret mål mot Werder Bremen og spilt breddefotball for Bogafjell.

Det er alltid en Berland på en fotballbane nær deg. Ihvertfall viss du bor i Rogaland. Bjørn Berland som fikk nesten 300 kamper for Viking, er hos Brynepoddene for å snakke om både egen karriere og ikke minst hva han mener om de tidligere lagkameratene Thomas Peireira og Bjarte Lunde Aarsheim.

Mark as Played

OBOSLIGAEN :

Egersund IK har sin aller første hjemmekamp i Obosligaen noen gang. Og vi får Egersund trener Kjell Andre Thu i studio for å gi oss siste nytt før den historiske kampen mot Aalesund.

Mark as Played
April 11, 2024 52 mins

SENEGAL :

Landet har fostret stjerner som El Hadji Diouf, Kalidou Koulibaly og Sadio Mane. Nå er det Tor Thodesen som er i landet og trener Oslo Football Academie på nivå 2. Du lærer garantert mye om Afrikansk kultur og idrett i denne podcast episoden.

Foto:privat

Mark as Played
April 4, 2024 70 mins

KIROPRAKTOREN :

Stephan El Shaarawy, Kaka, Djukovic, team Ingebrigtsen, UNO X sykkelteam. Det er mye Atle Torstensen har vært med på, og vi får Sandnesgauken på besøk til å fortelle oss, og gi oss ett innblikk i de medisinske apparatetene i Europas ledende klubber. Torstensen har en forkjærlighet for Italia og her får du vite hvorfor.

Mark as Played
March 30, 2024 42 mins

SERIESTART!

Endelig er det seriestart i fotball for både Obosligaen og Eliteserien. Vi får Brynetrener Kevin Knappen og sportsjef Roger Eskeland i studio. Hva kan vi forvente av Bryne FK i år, og hva potensial har laget? 

Mark as Played
March 28, 2024 57 mins

Ålgård Fotballklubb var på nivå 3 i mange år, og produserte den ene eliteseriespilleren etter den andre. Men så ble det stopp. Hva skjedde med talentfabrikken i Rogaland Fotballkrets? Vi får Odd Arne Tjåland til å fortelle om klubben han var med i både som spiller og styremedlem.

Mark as Played
March 21, 2024 51 mins

Keeperlegenden Erik Thorstvedt er i studio! Vi får siste nytt om reality showet "spillet" på Tv2, hvor Erik er en av deltakerne. Det blir en samtale om livet, karrieren både på og utenfor banen og litt om Gazza selvsagt.

Mark as Played
March 14, 2024 50 mins

Dommer :

Allerede som 14 åring fikk Daniel Higfraff tatt sitt første dommerkurs, selv om aldersgrensen var 16. Siden har det bare blitt mer og mer dømming. Kan det blir for mye ? Hvordan har han taklet sine dommertabber ? Hvordan er det å dømme i Europa i forhold til norsk Eliteserie?  Denne podcast episoden har det meste om fotballdømming.

Mark as Played
March 7, 2024 37 mins

Sveitsisk Super League :

Nordmennene Niklas Gunnarson og Magnus Retsius Grødem spiller nå i Yverdon Sports i Sveits. Vi får en god prat om hvordan livet i Sveits er og hva utfordringer de har støtt på. Begge kommer fra fotballfamilier og vi ønsket å finne ut om dette har vært en utfordring eller om det å prestere, kun har vært av egen interrese. 

Mark as Played
February 29, 2024 45 mins

VOLLEYBALL :

Live Sørbø spiller på ett Randaberglag som har vunnet 12-12 kamper i Mizunoligaen. Men i cupfinalen, som ble spilt i januar, ble det stopp mot Koll. Live er en av de beste opplegerne i landet og det har ført henne til ett proffopphold i Tyskland. Espen Sørbø, hennes far er treneren hennes i dag. Men hvordan var det å ha både mor og far som trener som ung? Hvordan taklet hun presset? 

Mark as Played
February 22, 2024 51 mins

HÅNDBALL:

Atle Gudmestad har mikrofonen på under Rema 1000 liga kampen Nærbø-Haslum 30-26.

Nærbøtreneren hadde egentlig trappet ned men ble kalt tilbake under omstendigheter som ikke var så hyggelige. Her får du unikt innblikk både før , under og etter kamp.

Mark as Played
February 15, 2024 50 mins

Karl Fredrik Berge Røsland fra Alta og Bossekop er nå keepertrener i Sandnes Ulf. Røsland har hatt en lang reise som spiller for klubb og landslag. Med Landslaget i beach fotball møtte han blant annet Eric Cantona. Røsland spiller faktisk ennå i en alder av snart 50år!

Brynepoddene får en ærlig og litt forsiktig Røsland i studio.

Mark as Played
February 8, 2024 46 mins

Paal Fjeldstad kom til Brann fra Lyngbø som 16-åring i 1978. Han debuterte for A-laget året etter under Ivar Hoff, mot Bryne og scoret allerede etter 3 min, og det mot Tom R Jacobsen som var burvokter for jærbuene. Brann vant kampen 3-0. Paal spilte på toppnivå både for Bryne og Brann og har hele 4 nm gull. Etter karrieren valge bankmannen å bosette seg på jæren. Noe som førte til både trener og styrejobbing.

Mark as Played
February 1, 2024 51 mins

Roger Risholt har spilt for hele 11! klubber som seniorspiller. Det har blitt flere opprykk og noen nedrykk på alle disse årene som spiller. De siste 6 årene har han vært trener for Arendal. Etter sesongen sa han opp jobben, men hvorfor? Risholt mener mye og ifølge han selv har han gitt det beste intervjuet noen gang vist på tv.

Mark as Played
January 25, 2024 56 mins

Berntsen sine all star lag :  

Bjarne Berntsen har hatt en stor karrierer både som spiller og trener. 67 åringen trente sist Sandnes Ulf i Obosligaen. Tidligere har det vært både Viking som spiller og trener og Bryne som trener. Samt leded kvinnelandslaget. Vi har utfordret han til å sette sammen ett all star lag med spillere han har trent og ett med spillere han spilte sammen med.

Mark as Played
January 18, 2024 53 mins

Det ble 22  a landskamper for Arne Erlandsen og han kunne vært den 3 spilleren som reiste til England helt i starten på 80 tallet. Slik ble det ikke, men Erlandsen kan se tilbake på en fantastisk karriere som spiller. Og nå ser han på nye muligheter som trener etter oppholdet i Skeid. Foto : eurosport

Mark as Played
January 15, 2024 15 mins

EKSTRA!

Jupiler Pro league:

Jonatan Braut Brunes forlot Strømsgodset og Eliteserien i August 2023. Han har fortsatt å score mål i sin nye klubb OH Leuven. Men klarer han å score mot Anderlecht eller blir Bernt Mæland eneste jærbu med nettkjenning mot den Belgiske storklubben?

Mark as Played
January 11, 2024 42 mins

Viaplay profilen :

Eivind Bisgaard Sundet har kommentert fotball for ulike kanaler i over 11 år. Han er mest kjent for Tysk fotball og han forklarer oss hva 3 omgang betyr. Sundet har mange jern i ilden og vi får en hyggelig prat med en av FK Mandalskameratene sine store spillere. 

Mark as Played
January 4, 2024 43 mins

TUNGE LØFT :

Hildeborg Juvet Hugdal har utrolige 34 VM/EM gull og 31 NM gull. Og ikke minst 22 ! verdensrekorder. Vi har fått læreren fra Sauda innom oss og forteller om den utrolige karrieren. Men den er ikke slutt ifølge henne selv.

Mark as Played
December 28, 2023 33 mins

SPEEDWAY :

Han er en av Norges mest spennende speedwaykjørere, og det snakkes ofte om den nye Rune Holta. Vi får Mathias Pollestad i studio, og han har allerede kjørt EM og VM løp samt blitt Norgesmester. Hør om 19 åringens nye liv i Polen.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.