Hænderne Under Dynen

Hænderne Under Dynen

“Alt handler om sex, undtagen sex. Sex handler om magt.” - Oscar Wilde Med de ord i tankerne, bør vi tage sex og relationer alvorligt i dagens samfund. For denne kilde til enorm glæde rummer i sig risikoen for stor fortvivlelse. Men også chancen for gode grin! De fire sexpositive venner Anne Bakland, Cecilie Bau, Anders Stjernholm og Morten Vendt, dykker ned i en verden af sex, seksualitet, forhold og relationer i alle de forskellige konstellationer du kan komme i tanke om – og givetvis et par stykker, du aldrig har overvejet. Anne er komiker og har (som hun selv siger) bollet sig igennem København. Nu lever hun i et åbent, og lidt kinky forhold med Morten, der er kommunikationsnørd og sjældent lader folk glemme det. Anders er komiker, politiker, glødende ateist og entusiastisk polyamorøs – og Cecilie, der også er komiker, startede ud med at date kvinder som ganske ung, og har i dag udvidet jagtmarken til alle køn. Sammen forsøger de at blive endnu klogere på den erotiske verden – og i et til tider hæsblæsende tempo dele ud af, hvad de selv har lært undervejs. Har du spørgsmål, kommentarer, gode ideer eller lumre historier vi skal høre? Så send dem til underdynenpodcast@gmail.com.

Episodes

April 27, 2024 79 mins

HUD-holdet dykker ned i endnu en stak lytterbreve fyldt med gode spørgsmål. En lytter har haft en ærgerlig oplevelse, hvor han først bagefter opdagede, at hans grænser var blevet overskrevet.  En anden vil gerne høre om, hvad Anders, Anne, Cecilie og Morten har fået ud af at udleve deres promiskuøse faser - og så snakker vi om, hvordan man bedst håndterer at plukke et kirsebær...

Mark as Played

Vi har alle sammen en krop. Og vi har alle sammen en holdning til den - og en ide om, hvad andre har af holdninger til den. Nogen gange kan vores selvbillede være positivt - andre gange står det i vejen for selvudfoldelse. Enten fordi, man føler sig forkert, eller fordi man stiller krav til sig selv, der er mere eller mindre realistiske og/eller arbitrære.  Anders, Anne, Cecilie og Morten taler om bodyissues - både egne og generelt...

Mark as Played
April 13, 2024 68 mins

The kan være godt, men ikke alle skal have en kop.  Og så er det naturligvis ok at sige pænt nej. Men hvordan gør man det bedst? Og hvordan tackler man det, når det er en selv, der står med kanden og har budt?  HUD-holdet taler afvisninger set fra begge ender. Og kigger på de gode og de dårlige eksempler.

Mark as Played
April 6, 2024 78 mins

Hvad har på i soveværelset, når du skal føle dig supersexet? Og hvad er dit bedste scoretøj?  Anders, Anne, Cecilie og Morten taler sexet tøj - og hvor det kan få en hen. Smag og behag er forskellige. Hvad er det nu lige med jakkesæt? Og hvem kan ikke lide en g-streng? Minimum 25% af HUD-holdet, viser det sig...

Mark as Played
March 30, 2024 81 mins

Ok. NU skal vi have den ud! Anders, Anne og Morten må i dette afsnit undvære Cecilie, men har til gengæld fundet den indre vrede frem. Og en række klummer og debatindlæg, som de på ingen måde er enige i.  Brok er ordet og dagens tema. Og HUD-holdet går i flæsket på både det normative syn på, hvad et sundt forhold er, på hvad man kan og skal gøre ved fetisher og meget mere.

Mark as Played
March 23, 2024 70 mins

Frække beskeder frem og tilbage kan være hot hot hot - eller ret hurtigt blive en kedelig affære, hvis engagementet ikke lige er der. Anne, Cecilie og Morten snakker sexting, gode råd, erfaringer og definitioner.  Hvor og hvornår er det sjovt? Hvordan gør man det frækt? Og hvor går egentlig grænsen mellem sexting og telefonsex? Er der en? Og er det en generationsting? 

Mark as Played
March 16, 2024 74 mins

Hvad ligger der egentlig i begrebet Queer? Skal man være homo- eller bisexuel for at kunne bruge mærkaten?  Eller bare "underlig", som det kan oversættes til fra engelsk? Må Anders være med i hulen, når han er poly?  Bjarke Charlie er tilbage som gæst for at diskutere begrebet Queer med HUD-holdet.  

Mark as Played
March 9, 2024 73 mins

Hvad er den største udfordring for en sexarbejder? Er det farligt? Hvem er kunderne? Og hvordan får man den ide, at sælge sin krop til at starte med? Anders, Anne og Morten har besøg i studiet af den tidligere sexarbejder, Dina, der fortæller om ups and downs fra sin tid som selvstændig i en branche, hvor man selv på godt og ondt er varen i sin egen forretning. 

Mark as Played
March 2, 2024 75 mins

Har de kristne altid været så knibske, når det kommer til kødelige lyster? Gik cæsar i dametøj? Var Freud progressiv, når det kom til den kvindelige seksualitet? Og hvad har radisser, multer, numsehuller og analoge influencere at gøre med de gamle grækere? HUD-holdet har taget et dyk ned i historiebøgerne og kigget på frække funfacts fra tilbage i dagene…  

Mark as Played
February 24, 2024 77 mins

Hvad tænker du på, når det skal være rigtig frækt? Og hvad drømmer du om at prøve i soveværelset? Og hænger de to ting overhovedet sammen? Undersøgelser viser, at der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder svarer på det sidste spørgsmål - mere end på de to første.  Anders, Anne, Cecilie og Morten snakker sexfantasier - hvad de betyder, og hvad de kan. Lyt med - det bliver saftigt! 

Mark as Played
February 17, 2024 76 mins

Hvornår er man utro? Og hvorfor? Og hvad betyder det egentlig?  Anders, Anne, Cecilie og Morten taler om sidespring, og hvad de har af konsekvenser - både for den, der springer ved siden af, den der bliver sprunget over - og den, der bliver sprunget på. 

Mark as Played
February 10, 2024 83 mins

Hvordan er det at date som mand, når dem man dater, også er mænd?  Er det den samme oplevelse som for heteroseksuelle - blot med større frekvens af overskæg? Eller er der nogle væsentlige forskelle?  Hænderne Under Dynen har besøg af komiker og politiker Bjarke Charlie, der udelukkende spiller på herreholdet, til en snak om sexstillinger, numsevoksning - og ikke mindst det stigma, der stadig er omkring det at date inden for sit ege...

Mark as Played
February 3, 2024 63 mins

Kalenderen siger, at det er stadig en måneds tid ude i horisonten, men Hænderne under dynen har alle dage været progressive, og tager forskud på forårsfornemmelserne, når de snakker om at springe ud. På flere planer. Cecile deler lette og svære oplevelser fra sin fortid, Morten starter samtalen om, hvor, hvornår, og hvor meget, man skal dele, og både Anne og Anders har holdninger om fordomme og åbenhed.

Mark as Played
January 27, 2024 77 mins

Hvornår opdagede du, at der var noget, der pludselig var spændende på en helt ny måde? Hvilken popstjerne eller Disneyfigur vækkede din spæde lyst, uden at du måske helt vidste, hvad det handlede om? Og hvornår har du sidst opdaget, at noget nye og spændende var VIRKELIG spændende?  Anders, Anne, Cecile og Morten taler om, hvad der kan trigge de seksuelle lyster i os - både generelt og mere specifikt.

Mark as Played
January 20, 2024 80 mins

Nogen ville mene, at Hænderne Under Dynen-holdet primært har det i munden. Men hvad kan den ellers bruges til? Anne, Anders, Cecilie og Morten diskuterer fordele, muligheder og praktikaliteter omkring det at bruge mund i soveværelset. Og nej, Morten får IKKE lov til at tale mere om dirty talk... 

Mark as Played
January 13, 2024 67 mins

Det er ikke bare ordene i en berømt popsang - det er en pænt big deal. I mange sammenhæng, men ikke mindst, når det kommer til sådan noget med sex. HUD har fået et spændende lytterbrev, så Anne, Cecilie og Morten dykker ned i problematikker og udfordringer omkring opstarten på det der med sex og al den slags. 

Mark as Played
January 6, 2024 64 mins

HUD er tilbage efter en kort julepause, og lægger ud med at svare på flere af de mange fede henvendelser, der er kommet fra lytterne. Vi kommer forbi hår - og mangel på samme, og hvordan vi ser på vores partnere i den henseende. Og så taler vi om skam i forbindelse med lyster og selvbilleder.

Mark as Played
December 23, 2023 60 mins

Louise tager på orlov fra Hænderne under dynen. Så vi bruger et afsnit på at sige pænt farvel, og tale om den rejse, hun har været igennem, fra vi startede podcasten og til nu - og fortsætter med andre rejser hun, Anders, Morten og Anne alle har taget, når det kommer til deres udvikling inden for erotik, lyst og forhold.

Mark as Played
December 16, 2023 68 mins

Den søde juletid er over os. Det medfører en række traditioner - og en masse muligheder. Også, når det kommer til aktiviteterne i soveværelset eller kopirummet - og både bløde og hårde pakker under træet.  HUD-holdet taler juletraditioner, julegaver og meget mere knas. Og så breaker Louise en stor nyhed...

Mark as Played
December 9, 2023 78 mins

Fordommene er tilbage. Dem vi har, dem vi møder og dem vi hører om. Hvor meget skal der siges om 50 Shades of Grey igen? Er mænd bange for kvinders sexlegetøj? Hvordan boller de kongelige? Og hvad mener vores faste vikar Cecilie EGENTLIG om heteronormative CBS-fyre? Det bliver lidt langt, for fordommene er mange, og vi kommer langt omkring.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.