Baykuş Akademi Podcast Serisi

Baykuş Akademi Podcast Serisi

PaperWork Baykuş Akademi’nin hazırladığı podcast serisi

Episodes

February 9, 2024 16 mins

BA Akademi yöneticisi Göker Sarp ile İş Analistlerinin Önemi ve Eğitimleri üzerine bir sohbet gerçekleştirdik

Mark as Played

Grow International Danışmanlık firmasından Senior Partner Angela Teresi ile Kurumsal Olgunluk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik

Mark as Played
January 23, 2024 15 mins

Podcast serimizin bu bölümünde Süper Entegratör’den Satış Müdürü Ersel Bey ile E-Fatura süreçlerini konuştuğumuz keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Mark as Played
July 20, 2023 34 mins

Podcast serimizin bu bölümünde Kurumsal Dönüşüm Platformu Koordinatörü Göker Sarp ile BPM ve ERP El Ele konulu bir söyleşi gerçekleştirdik.

Mark as Played
June 13, 2023 11 mins

Baykuş Akademi Podcast Serisinin bu bölümünde Metrics Eğitim ve Danışmanlık Şirketinden Mesut Bey ile Yelkenli Süreç Eğitimi'ni konuştuk

Mark as Played

Baykuş Akademi Podcast Serisinin bu bölümünde, müşteri hizmetleri yöneticimiz Hüseyin Canbulat ile BPM sistemlerinin faydalarını konuştuk. 

 

Mark as Played

Test ve eğitim yöneticimiz Turgut İnanbak ile Kendi Kendine Yeten Müşteriler Yaratan Baykuş Akademi isimli yeni podcast söyleşimizde, her iki ayda bir tekrarlanan 25 günlük ücretsiz eğitimleriyle Türkiye’nin en kapsamlı ücretsiz eğitim programları arasında yer alan Baykuş Akademi’yi daha yakından tanıyoruz.

 

Daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.paperwork.com.tr/

Mark as Played

Yapay Zekanın Önlenemez Yükselişi isimli yeni podcast söyleşimizde yapay zeka mimarımız Taner Akdeniz ile yapay zekanın güncel durumunu konuştuk.

 

Sonraki yayınlarımızı dinlemek ve bölümlerimize ulaşmak için podcast platformlarınızda bizi takip edin!

Mark as Played

İş dünyası sürekli değişmekte ve bu değişimle birlikte daha verimli ve maliyet düşürücü, etkili süreç otomasyonu çözümleri talep edilmektedir. Süreçlerin yönetilmesinde kullanılan geleneksel uygulamalar, yüksek maliyet ve kaynak gereksinimleri ile tanınır. Bu noktada PaperWork lowcode  BPM uygulaması, süreç otomasyonu konusunda firmalara modern çözümler sunar. Nasıl mı?

Tolga Eşiz anlatıyor.

Sonraki yayınlarımızı dinlemek ve bölüml...

Mark as Played
May 16, 2023 6 mins

İnsanlığı binlerce yıldır paylaştığı dünyada diğer canlılara karşı baskın hale getiren ana unsur tabi ki zekasıydı. Yani öğrenebilme yeteneğiydi. Bu öğrenebilme yeteneğini her seferinde, her olayda, her karşı karşıya kalınan bilinmezde dürten ve yeni öğrenme maceralarına iten de merak duygusuydu. İlerlemeyi, yeni keşifleri hep merak duygusu ve bu duygusunu öğrenme yeteneği ve cesaretleriyle (ki cesaretin büyüklüğü de merakın büyükl...

Mark as Played

Hem iş dünyamız hem de sosyal hayatımız çok değişti. Dijital dönüşüm her alanda kendini göstermeye başladı. Firmalar çılgın gibi dijital dönüşümün peşine düştüler. Kimi firmalar, bizim firma kültürümüz ve çalışanlarımızın yetenekleri henüz bu döşüme uygun değil derken , kimileri de dijital dönüşüm olmadan ayakta kalmanın imkansız olduğunu fark ederek hemen işe koyulmaya başladı. Peki dijital dönüşümde güç kimde biliyor musunuz? Cev...

Mark as Played
May 4, 2023 4 mins

BPM ve ERP'nin bir arada kullanımı, işletmeler için oldukça verimli bir sistem oluşturmalarını sağlar.

PaperWork BPM uygulamasını kullanmak, işletmelerin verimliliğini arttırır. İş süreçlerinin otomatikleştirilmesine, süreçlerin daha iyi yönetilmesine ve verimliliğin artırılmasına yardımcı olur. Hatalar azalır, müşteri memnuniyetini artar ve maliyetler düşer.

BPM uygulamalarının kullanımı, işletmelerin büyümesine ve gelişmesine yar...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.