Arkkipiispan talossa

Arkkipiispan talossa

Arkkipiispan talossa käydään keskusteluja arvoista ja hyvästä elämästä. Arkkipiispa Tapio Luoman vieraina kiinnostavia ihmisiä yhteiskunnan eri aloilta. Podcastin tekstivastineet löytyvät täältä: Arkkipiispan talossa tekstivastineet.

Episodes

May 22, 2023 52 mins
Arkkipiispan vieraana muusikko Juha Tapio. Jaksossa keskustellaan juurien merkityksestä, artistin paineista, kutsumuksesta ja omasta paikasta maailmassa. Podcastin lopussa pohjalaiskaksikko Juha & Tapio vetävät yllätysnumeron.
Mark as Played
Johtaja Suomen valtion lainojen ja rahavirtojen takana: mitä hän ajattelee jatkuvasta kasvusta? Mitä raha tekee ihmiselle? Keskustelua myös urheilun ja politiikan kytköksestä. Arkkipiispan talossa -podcastin toisessa jaksossa vieraan Suomen valtiokonttorin pääjohtaja ja urheiluvaikuttaja Timo Laitinen.
Mark as Played
Saako elämästä nauttia vanhana? Mitä hyviä asioita ihminen saa vanhetessaan? Arkkipiispan talossa vieraana gerontologian professori Marja Jylhä. Keskustelua myös elämän rajallisuudesta, juurista ja luopumisen vaikeudesta.
Mark as Played
Ihminen politiikan takana: Keskustelua voimavaroista ja aatteen palosta sekä luottamuksesta tulevaisuuteen. Vieraana vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson.
Mark as Played
September 4, 2023 48 mins
Pehmeä on kovinta. Arkkipiispan talossa vieraana myötätunto-professorina tunnettu kirkkososiologian professori Anne Birgitta Pessi. Keskustelua myötätunnosta, johtamisesta ja työelämästä sekä ihmisyyden perimmäisistä tarpeista.
Mark as Played
September 12, 2023 40 mins
Arkkipiispan talossa vieraana vankilalaitosta uudistava ja inhimillistä kohtaavaa työotetta kehittävä Hämeenlinnan vankilan päällikkö Anni Karnaranta.
Mark as Played
Kuinka valokuvaaja näkee kohteensa ja millaisia kokemuksia Laura Malmivaaralla on sekä nähdyksi tulemisesta että ihmisen katsomisesta linssin lävitse. Millaista on elää osana perinteikästä pappissukua ja mihin se velvoittaa? Keskustelua myös näyttelijän ja papin rooleista sekä taidekulttuurista.
Mark as Played
Suvaitsevaisuus vaarassa? Puhetta tulevaisuudesta ja kestävästä yhteiskunnasta. Arkkipiispan talossa -podcastin vieraana pääministeri Petteri Orpo.
Mark as Played
March 20, 2024 39 mins
Otetaanko nuoret vakavasti? Vieraana nuori vaikuttaja Venla Taubert. 
Mark as Played
April 8, 2024 38 mins
Mitä kokenut yrittäjä ja kauppias ajattelee ihmisten arjesta ja sen rytmistä, kaupan alan sääntelystä ja paikallisesta sopimisesta? Arkkipiispan talossa vieraana turkulainen diplomikauppias Hannu Aaltonen eli "Kupittaan Hannu".
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.