(ne!)ZÁVISLÁ

(ne!)ZÁVISLÁ

Nejste v tom sami! V podcastu (ne!)ZÁVISLÁ s redaktorkou Lucií Šáleovou chceme pomáhat lidem, kteří si prošli duševními problémy jako ona. Chceme široké veřejnosti ukázat, že léčba skutečně pomáhá a světlo na konci tunelu existuje.

Episodes

May 20, 2024 26 mins

Nebinární, holka, kluk nebo ono. Čím dál víc se ve společnosti řeší sexuální identita u mládeže. Opravdu se tolik dětí rodí v opačném těle, nebo je to jen trend dnešní doby? Nejen o tomto tématu jsme se bavili v podcastu (ne)ZÁVISLÁ s psychiatrem Davidem Kolouchem.

Mark as Played

Lidem už čtyřicet let rozdává radost, ale sama od dětství propadala úzkostným stavům, měla špatný vztah s maminkou. Dostala se až na takové dno, že měla plán, jak se zabít. Deprese Báře Basikové ničily život a málem ji o něj i připravily. Více v podcastu (ne!)ZÁVISLÁ.

Mark as Played

Byly doby, kdy známý rapper vážil 130 kilo, měl problémy s akné a zažíval drsnou šikanu od spolužáků. Kvůli tomu, že je napůl Vietnamec, si zažil peklo na zemi. Jak se dokázal Raego vypořádat s tak otřesnou životní zkušeností? O tom promluvil v podcastu (ne!)ZÁVISLÁ.

Mark as Played

Populární česká herečka, která jako jedna z mála uspěla i v džugnli Hollywoodu, o čemž dokonce napsala lehce autobiografickou knihu "Anna z Hollywoodu", za mikrofonem podcastu Backstage s Adélou Noskovou na sebe mezi salvami smíchu prozradila mimo jiné, co obnáší milostná scéna s Michalem Suchánkem! Dále pak rozvedla, jaký má vztah k divokým večírkům a proč je jeden z jejích stand-upů na téma svatba? Že by osobní zkušenost? Poslech...

Mark as Played

Známá herečka ze seriálu Osada, dokumentaristka a moderátorka v jednom ze svých nejotevřenějších rozhovorů mluví o tom, proč se v reklamě na banku objevuje záměrně v paruce i o tom, co pro ni byla větší bolest než porod... Petra Nesvačilová v podcastu s Adélou Noskovou také prozradila, proč se jako matka neřídí žádnými knihami o výchově dětí, jak snáší hejty bulváru a módní policie a proč celý život skrývá své partnery... 

Mark as Played

Ladislav Zibura, autor šesti populárních cestopisných knih, se v podcastu Backstage s Adélou Noskovou rozpovídal o zákulisí své profese! Jaké země ho zklamaly, co a koho s sebou brát či nebrat na pouť do Santiaga de Compostela? Jaké nejbizarnější jídlo kdy Láďa ochutnal? Jak chutná ježek? Jak probíhala jeho tajná veselka? Kolik měšíců v roce stráví doma? To vše a mnohem víc, se dozvíte v podcastu Backstage s Adélou Noskovou!

Mark as Played

Bratři z "Radečků" frontman Tomáš Polák a kytarista Ondra Polák se v podcastu Backstage s Adélou Noskovou rozpovídali o tom, jak "odnáší" jejich pokrevní pouto celá kapela, co obnáší divoký život na turné i to, jak bojují s přehnaným zájmem od některých urputných fanoušků. Odtajnili i to, co dělají v civilu a co je z toho nejvíc naplňuje. A ještě mnohem víc!

Mark as Played

Zajímá vás, jak vznikala kniha Historky z Tinderu a Svatební historky? Jaká témata nejvíc frčí na čistě ženském stand-upu? Jací muži jsou podle Lucie Macháčkové top? Proč se jí muži tak trochu bojí? Co pro je pro ni v životě právě nejdůležitější? To vše a mnohnem víc se dozvíte v podcastu Backstage Adély Noskové!

Mark as Played

Chcete vědět, co všechno obnáší kariéra burleskní umělkyně? Kolik stojí všechny ty nádherné kostýmy a kdo je vyrábí? Jaké jsou mezi preformerkami vztahy? Jaké obrazy kupují muži svým manželkám a které zas milenkám? Jaké lehtivé nabídky Therese Rosier dostala od svých sledujících na Instagramu? Jde se uživit jen uměním? A proč vůbec pověsila rozjetou burleskní kariéru na hřebík? To a mnohem více zajímavostí se dozvíte v podcastu Bac...

Mark as Played

Písničkář, který se proslavil svými vtipnými texty z každodenního života si v podcastu mimo jiné posteskl, že se roky marně snaží přesvědčit dramaturgy českých rádií k nasazení jeho hitů, které mají na internetu kolem 20 milionů shlédnutí! Důvod je překvapivý.

Mark as Played

Zajímá vás, jaký je vlastně rozdíl mezi Marpem a Otou Petřinou? Jak se mu spolupracuje na písničkách s jeho partnerkou Lenny? K čemu vede své děti a jak se vypořádal se svým rozvodem? Komu konkrétně leží z hudební branže v žaludku? Jaký byl v mládí rebel a jaké průšvihy má na kontě? Co pro něj znamená násilí a co mu dávají kontaktní sporty? To všechno a ještě něco navíc se dozvíte v podcastu Backstage s Adélou Noskovou!

Mark as Played

Nejmladší účastnice nejsledovanější show se v podcastu Backstage svěřila, co přesně obnáší druhá polovina klání o nejlepší taneční pár. Ocitla se dokonce na pokraji sil, což se odrazilo také na vztahu k tanečnímu partnerovi, Dominiku Vodičkovi.

Mark as Played

Zpěvák kapely MIRAI se krátce před vyprodaným turné zastavil na pokec v podcastu Backstage, kde zavzpomínal na své účinkování v nejsledovanější televizní show! Byly večírky v covidové době opravdu zapovězeny?

Mark as Played

Její tvář jistě znáte z různých filmů a seriálů, například z Ordinace v růžové zahradě 2. Její hlas ale znáte jistě mnohem lépe! Namluvila hlavní role v Bridgertonových, ale asi nejznámnější je její Líza Simpsonová! V podcastu Backstage se rozpovídala o všech úskalích dabérského řemesla!

Mark as Played

Jeden z nejoblíbenějších soutěžících letošního ročníku Star Dance, Josef Maršálek v podcastu Backstage prozradil, kdo je mu v soutěži nejbližší a proč! A také komu ze srdce přál výhru...

Mark as Played

Svoji kariéru zahájil před 15 lety v Superstar a když si prohlížíte fotky, velké změny na Benovi nevidíte, aspoň co se vrásek a šedin týče! Co proti stárnutí šestatřicetiletý zpěvák, kterého 10. listopadu čeká vyprodaný koncert v O2 areně, přesně dělá? To se dozvíte v podcastu Backstage!

Mark as Played

Zajímá vás, jak David Prachař válčí s Instagramem? Jestli je pro všechny účastníky Star Dance povinný a kdo ho pořád nemá? Jak a s kým bude David Prachař trávit nyní sobotní večery? Jak prožívá celou soutěž a s kým si padl nejvíc do oka? Kterého z porotců  má nejblíž a jak zápasil s garderobou?Koho tipuje na víteze 12. řady Star Dance? Na koho by si vsadil 1000 korun? To vše a mnohem víc se dozvíte v podcastu Backstage s Adélou Nos...

Mark as Played

Dlouholetá tvář televizního trháku Ulice toužila po malé změně a tak se radovala z nabídky zahrát si princeznu v ambiciózním historickém seriálu Eliška a Damián. V podcastu Backstage se svěřila, jaká měla sama očekávání a jak se cítila, když seriál totálně propadl...

Mark as Played

Zajímá vás, co sleduje TMBK nejraději na Instagramu? Čemu se sám nejvíc zasměje? Jakým klíčem si vybírá komerční spolupráce? Jak dlouho mu trvá vytvořit jednu satirickou koláž? Jak to vypadá u něj v kanceláři a bez jakého alkoholu se neobejde? To vše a mnohem víc se dozvíte v podcastu Backstage Adély Noskové

Mark as Played

Zajímá vás, co Jiřímu Burianovi Kapitán Demo dal a naopak vzal? Kdo je jeho velkým idolem? Jaké módní „prohřešky“ za svůj muzikantský život napáchal? Co je podle něj klíč k úspěchu? Jak to funguje v hudební branži? Je dobrý obchodník? Co pohledávaly v šatně Kapitána Dema živé želvy a koně? Na co potřebují kluci z kapely lyžařskou výbavu? Čím Jiřího ovlivnila gay a queer scéna? To všechno a mnohem víc se dozvíte v podcastu Backstage...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.