Вільні піпл

Вільні піпл

Привіт, мене звати Ксюша Голуб і я автор подкасту «Вільні піпл» у якому спілкуюся з вільними українцями, які займаються улюбленою справою. Тут ми говоримо про бізнес, творчість, вигорання, підтримку, друзів та сім’ю. Про те, що надихає у наш час не зупинятися, жити своє життя та створювати нові проєкти. Про внутрішні відчуття, як наповнюватися та знаходити себе. Підписуйтесь, ставте лайк та пишіть у коментарях, кого б хотіли почути. Ваша підтримка допоможе розвивати проєкт швидше і цікавіше.

Episodes

May 8, 2024 71 mins

Аліна — українська підприємиця, у 2018 році створила у Харкові дитячий бренд одягу “12monkeys”, який поступово переріс у зручну базу для дорослих. Аліна захоплює з перших хвилин, бо відверта та щира. Ми поговорили про створення бренду, як відчувати та не зраджувати себе. Аліна поділилася своїми ритуалами для відновлення та розказала, що для неї успіх. Запрошую послухати.

За донат у 50 грн на ЗСУ ми розіг...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Оксаною Іванченко.

Оксана — підприємець, кондитер, мама. Переїхала з Києва до Лубен та відкрила там з чоловіком дві кавʼярні, одну з них вже після повномасштабного вторгнення.

Ми поговорили про реалізацію і в чому успіх закладів у маленькому місті. Поговорили про баланс між сімʼєю і бізнесом, про натхнення та здійснення мрій. Трошки про кондитерську справу та примхи го...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Оленою Печенюк.

Олена — підприємець, мама, власниця кавʼярень «Красиво Є» у Києві та Харкові, створила бренд напоїв Haiku та консультує з приводу відкриття кавʼярень.

Ми поговорили про злети та падіння сучасних підприємців. Про те, чи варто зараз відкривати власну кавʼярню і які перспективи бути успішним у цій сфері. Поговорили про те, як вивозити у сучасному темпі та ...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Олександрою Мороз.

Олександра — психолог, психотерапевт, мама. Поєднує у своєму підході духовність, психіку та тіло. Створила центр психологічного здоровʼя де ви можете обрати свого дипломованого психолога для терапії.

Біль часто стає рушійною силою на шляху до саморозвитку, Олександра поділилася своєю історією про клінічну депресію та кризу у відносинах. Ми поговорили...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Альоною Маєр.

Альона — засновниця академії SHE, у своєму блозі розповідає про SMM та стратегічний маркетинг в соцмережах, поєднуючи це з розумінням психології людини. Про інструменти для досягнення поставлених цілей.

Ми поговорили про становлення Альони як особистості. Вона поділилася, як у свої 20 років створила власну команду по SMM на європейському ринку. Поговорили...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод із Юлією Вікуліною. Юлія сучасний професіонал-практик, мама, авторка освітніх проєктів для батьків про розвиток дітей від народження до самої школи.

Ми говорили не тільки про розвиток дітей, але цей епізод точно варто послухати всім молодим батькам. Юля поділилася шляхом до блогу та самореалізації. Дуже надихаюча історія. Також, ми поговорили про гаджети і мультики у дитячому вихованн...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Оленою Риж. Олена — посестро в ЗСУ, Стрілець-санітар 47 окрем механізованої бригади, штурмовик.

Олена — неймовірна жінка та воїн. Ми говорили про сенси, страхи, людей, життя та смерть. Ця розмова особлива для мене і я хочу, щоб кожен, хто послухає її, взяв для себе щось особливе також Важко у тизері описати всю глибину, тому запрошую вас послухати.

_

Стор...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Настею Трембовецькою. Настя — мама, український підприємець, засновниця бренду іграшок, що говорять - Podollyanochka

Ми поговорили про бізнес. Як приймати рішення і на що опиратись, коли виникає питання закривати «мрію» або ставити на паузу. Поговорили про цікавість до життя. Про те, як важливо бути відвертим з собою, щоб не годувати власне его.

Поговорили про материнс...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Артуром Солецьким. Артур — художник, автор живописних і скульптурних творів, викладач у Львівській Національній Академії Мистецтв.

Ми поговорили про те, що формує художника і шаблоні мислення. Артур поділився думками стосовно освіти та розказав про власний підхід до студентів і навчання. Загалом, питання освіти дуже крихке, а особливо, якщо це стосується творчості.

Пог...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Романом Пашковським. Роман — український портретний фотограф, має власну фотошколу. Тиловик Азову, відкриває та підтримує вагомі збори для допомоги ЗСУ. Трошки дивак.

Ми поговорили про контексти і те, як формується креативне бачення. Звичайно, про фотографію і відчуття.

Мені було цікаво спостерігати, як один потік думок Романа змінюється іншим і все це перетікає у нашу...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Юлею Руді. Юля — коуч, використовує езотеричні інструменти та духовні практики, що допомагають віднайти ясність навіть в найтемніші часи.

 

Ми поговорили про внутрішні орієнтири і як розставляти пріоритети у сучасному потоці інформації. Юля поділилася  досвідом, як прожила зцілення після фізичного насильства і що їй допомогло справитись з болем.  Ми поговорили про те, ...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод із Сашою Годяєвою. Саша — спеціаліст з ментального здоров’я, автор практик та медитацій, що допомогають людям віднайти глибинні сенси. 

Ми поговорили про рушійну силу на шляху до саморозвитку та пізнання себе. Розмірковували на тему ментально здорової людини, Саша поділилася тим, що  наповнює саме її та звідки черпає силу і натхнення.

Саша глибока, цікава філософська осо...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод зі Світланою Мусій. Світлана — ресторатор, мама, зараз працює керівником у місткому кафе в Берліні.

Ми поговорили про страхи, що виявились під час еміграції та про те, як з ними бути. Про депресію та усвідомленість своїх справжніх бажань. Як бути вільною і щасливою. Про самотність та інструменти для трансформації. Про Берлін і Київ. Розмова вийшла дуже підтримуюча і відверта. Їі точно...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод  з Ромою Єременко. Рома — фотограф, створив сервіс пошуку фотографів у Києві та по всьому світу. Пише про холостяцьке життя батька та дивиться на світ через призму об’єктива.

У сьогоднішньому епізоді ми поговорили про щоденну чашку кави [донат] і те, як важливо у наш час відчувати людей поруч. Поговорили про сучасну фотографію і зйомки на телефон. Скільки коштує вільний час. Про батьк...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Русланою Семенюк. Руслана — спеціаліст та тренер по природньому омолодженню. Рятує від зморшок та набряків, корегує поставу та вчить як правильно дихати.

Ми поговорили про любов до себе, де і як знаходити час, щоб займатися покращенням тіла та стану. Про рак, відчуття, силу і страх.

Свідоме відношення до омолодження. Поговорили про карму та трансформації. Вважаю, що це...

Mark as Played

Сьогоднішня розмова з Кірою Малишевою. Кіра —  експерт з онлайн продажів, блогер, мама. Навчає ескпертів підвищувати дохів в х2-х3 рази та засновник масштабних Charity зустрічей в Дніпрі та Полтаві.

Ми поговорили про сучасний інстаграм, як проявлятися у своєму блозі та що важливо для аудиторії. Про інший погляд на звичні ситуації та знаки від Всесвіту, які варто помічати.

Підписуйтесь та пи...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Вірою Гунько. Віра — астролог, атмолог, постійно трансформується і проявляється у своєму блозі. Передає знання на базовому курсі по астрології і марафоні по планетах про те, як влаштований світ.

У цьому епізоді ми поговорили про те, як важливо відчувати свої бажання та не боятися змін. Як проявлятися і приймати себе справжньою. Про жіночу та чоловічу енергії. Поговорили про те, на щ...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Тамарою Добудогло. Тамара  — практикуючий психолог, більше 10 років у професії, психотерапевт у навчанні. У своєму блозі ділиться життям психолога, публікує підтримуючі пости, а також, кожного понеділка відповідає на ваші питання у сторіс.

Ми поговорили про терапію і психологічну етику. Про те, як знайти свого психолога і коли варто звертатися до терапевта. Про розуміння і відчуття ...

Mark as Played

Сьогоднішній епізод з Вірою Кобець. Віра — художниця, викладачка, керамістка та співзасновниця спортивного залу MFG в Києві й наразі будує власний художній простір.

Ми поговорили про повернення в Україну, як багато може дати людині творчий прояв і про те, як залишатися собою. Про зайві кілограми та спорт.  Віра — людина-дія! але разом з тим: щира, відверта та надихаюча. Такою ж вийшла наша розмова.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    White Devil

    Shootings are not unusual in Belize. Shootings of cops are. When a wealthy woman – part of one of the most powerful families in Belize – is found on a pier late at night, next to a body, it becomes the country’s biggest news story in a generation. New episodes every Monday!

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.