Men du?

Men du?

Synes du økonomi er litt kjedelig, litt komplisert eller litt overveldende? Slapp av, da har vi løsningen for deg! I denne podkasten får du enkle tips til hvordan du kan få orden og oversikt over egen økonomi, ved hjelp av Sigrid Agnethe (som kjører brannslokning og skippertaksmetode) og Ingrid (som stort sett har Excel-arket oppdatert). Bli inspirert ved hjelp av våre flinke eksperter og vår enestående humor! «Men du?» er en podkast laget av SpareBank 1 Nord-Norge. Programledere: Sigrid Agnethe Hansen og Ingrid Bruun Produsent: Jørn Resvoll Musikk: Terje Nohr Kontakt: mendu@snn.no Du kan lese mer på snn.no/mendu

Episodes

May 15, 2024 18 mins

Dette er episoden for deg som er alene med pengeboka, eller kan komme til å bli det.

Mark as Played

Dette er episoden for deg som har tatt på deg spanderbuksa, du har bare ikke betalt for den enda og du har trykket på «betal om tre måneder» - var det så lurt? 

Mark as Played
May 1, 2024 19 mins

Dette er episoden for deg som skal på helgetur med verdens beste jenter, og ditt bidrag per nå er å foreslå å se «Den lille havfruen», fordi det er gratis.

Mark as Played
April 24, 2024 18 mins

Dette er episoden for deg som trenger å bli litt mer MacGyver når det kommer til pengene dine, samtidig som vi skal holde deg i handa mens du gjør det.

Mark as Played
April 17, 2024 21 mins

Dette er episoden for deg som synes det er rart at du må begynne å tenke på livet som 70-åring når du fortsatt er relativt ung og deilig.

Mark as Played
April 10, 2024 20 mins

Dette er episoden for deg som har barn og sparer penger til dem, men ikke vet hvordan det er lurest å gjøre det.

Mark as Played
April 3, 2024 16 mins

Dette er episoden for deg som tenker at skattemeldinga sikkert er good, og at staten fikser alt for deg. Hør her: Du burde ha sjekka den. For lengst!

Mark as Played
March 20, 2024 20 mins

Dette er episoden for deg som går med en idé i magen og har lyst til å starte for deg sjøl, men som ikke vet om du tør å satse.

Mark as Played

Dette er episoden for deg som har hørt at det er lønnsoppgjør i år, og du bare håper at det kommer til å regne og ikke dryppe.

Mark as Played
March 8, 2024 29 mins

Dette er episoden for deg som trenger å bli fyrt opp i anledning kvinnedagen.

Mark as Played
March 6, 2024 19 mins

Dette er episoden for deg som må google «inflasjon». Du er ikke alene. Vit det!

Mark as Played
February 28, 2024 17 mins

Dette er episoden for deg som meldte deg til å være elevrådsleder, men som i voksen alder synes sjefsansvar bare er fryktinngytende.

Mark as Played
February 21, 2024 20 mins

Dette er episoden for deg som alltid velger det som er anbefalt for deg på Netflix. Kanskje du bør tenke litt annerledes om fondssparing?

Mark as Played
February 14, 2024 16 mins

Dette er episoden for deg som har klikka litt for fort på den lenka som egentlig burde fått det til å lyse rødt, rødt, rødt.

Mark as Played
February 7, 2024 17 mins

Dette er episoden for deg som soner litt ut og tenker på at du må vaske badet når andre snakker om avkastning og globale indeksfond.

Mark as Played
January 31, 2024 18 mins

Dette er episoden for deg som må lære deg å se på kilopris i matbutikken og som må lære deg å raspe osten sjøl.

Mark as Played
January 24, 2024 17 mins

Dette er episoden for deg som trenger å rydde i økonomien som om det var den kjøkkenskuffen hvor brødposer, bursdagslys og aluminiumsfolie ligger hulter til bulter.

Mark as Played
December 15, 2023 4 mins

Dette er episoden for deg som føler at du egentlig ikke trenger en podkast om økonomi, men som kanskje nettopp derfor trenger den skikkelig! «Men du?» kommer til en podkast-app nær deg 24.1.24!

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.