Sälj med anbud

Sälj med anbud

Sälj med anbud är podden för kommersiella proffs på en offentlig marknad. Vi pratar med de vassaste inom sälj och bid om de bästa strategierna för framgång i offentliga affärer. Det här är podden för dig som deltar i offentliga upphandlingar, lämnar anbud och säljer till offentlig sektor - och vill bli ännu bättre på det. Podden görs av Tendium, anbudsplattformen som optimerar försäljning till offentlig sektor. Läs mer på https://tendium.ai/se

Episodes

April 8, 2024 30 mins

Möt Johan Lenander, VD på Tunstall. Tunstall utvecklar välfärdsteknologi och över 90% av intäkterna kommer från offentliga kontrakt. Johan har tidigare jobbat med sälj och anbud, och har djupa kunskaper om vad det innebär att sälja framgångsrikt till offentliga sektorn.

🎧 Lyssna när Johan delar med sig av: 

  • Hur företag kan utveckla affären och arbeta affärsstrategiskt mot offentlig sektor.
  • Hur Tunstalls säljorganisation ser ut...
Mark as Played

I detta avsnitt välkomnar vi Anna Nyblin, anbudsutvecklare på Samhall, som med 16 års erfarenhet ger en skarp inblick i hur du lyckas med offentliga affärer. Anna delar med sig av sin resa, inklusive strategier och verktyg som är avgörande för att forma effektiva anbudsteam.✨ 

Under samtalet lyfter Anna fram:

  • De främsta utmaningarna du möter som bid manager och konkreta råd för att förbättra ditt anbudsarbete.
  • Strategier för at...
Mark as Played

Hur bygger man upp ett bra säljteam? Årsskiftet 2022/2023 startade Bravida ett nytt centralt säljteam i divisionen Growth Segments.

Vi pratar med Stefan Marshall, Head of Sales Growth Segments på Bravida, om strategierna, vad de har satsat på och lärdomarna från första året. 

Stefan berättar om:

  • Varför de valt att satsa på bid managers
  • Hur de jobbar med datadrivet anbudsarbete
  • Vad de gör för att spara tid och öka effektiviteten
  • ...

Mark as Played

Lyssna när Frida Eriksson, Head of Bid Sales på Adecco, berättar om hur det gick när Adecco bestämde sig för att investera i en ny anbudsorganisation - teamet Bid Sales. Hur ser ett bra bid team ut? Hur jobbar effektiva anbudsteam? 

Vi pratar om: 

  • Varför bid managers är en viktig profession för framgångsrik försäljning till offentlig sektor
  • Hur Adeccos team sätter mål och utvärderar sitt arbete
  • Vikten av en stabil anbudsprocess...
Mark as Played

Möt Mattias Fahlén, Regional Sales Director Public Sector på Salesforce. Mattias berättar om hur Salesforce säljer mer med proaktiv försäljning mot offentlig sektor, hur de tänkt annorlunda när de byggt sitt säljteam - och varför det är så viktigt att näringslivet hjälper offentliga sektorn att genomföra sitt uppdrag effektivt.

Vi pratar med Mattias om:

  • Varför proaktiv försäljning är viktigt för att vinna fler offentliga kontra...
Mark as Played

Lär av Hani Abou-Dabous, affärsområdeschef försäljning offentlig sektor på Nexer Group, VD på Nexer A Society och Qfortis Group, och lärare på IHM Business School på Bid Manager-utbildningen.

Hör Hani berätta om hur han tog ett ramavtal från 0 till 100 miljoner i intäkter på 2 år, varför han trodde han skulle få sparken efter att han lämnat in sitt första anbud och hur man vänder motgångar till framgångar som anbudsgivare. 

Vi prat...

Mark as Played
December 15, 2023 2 mins

Det här är en podd för kommersiella proffs på den offentliga marknaden. Vi pratar med de vassaste inom sälj och bid om de bästa strategierna för framgång i offentliga affärer. 

Om du deltar i offentliga upphandlingar, lämnar anbud och säljer till offentlig sektor så är det här podden för dig. Vi ger dig de bästa tipsen om smartare, effektivare och modernare processer som stärker din försäljning.

Podden görs av Tendium, anbudsplattf...

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.