Denník E

Denník E

V kanáli Denníka E o ekonomike od Denníka N nájdete Ekonomický newsfilter, Zelený newsfilter a pravidelné diskusie o ekonomických témach eNkonomika. Ekonomický newsfilter vo forme podcastu nájdete každé ráno o 8:00 na webe a v aplikáciách Denníka N a o 12:00 kdekoľvek počúvate svoje podcasty. Ak chcete podporiť podcasty Denník N, prosíme, staňte sa predplatitelmi na predplatne.dennikn.sk. K článkom Denníka E získate prístup pri kúpe balíčka Štandard.

Episodes

May 17, 2024 12 mins
Mark as Played
Mark as Played

Realitný maklér Tomáš Kuba v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí o cenách nehnuteľností najmä v Bratislave, ako ich ovplyvňujú drahé hypotéky aj to, o aké byty majú kupujúci záujem.

Mark as Played

Profesor ekonómie na Stredoeurópskej univerzite vo Viedni Martin Kahanec v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí, aká mzda na Slovensku sa dá považovať za dôstojnú a aj o tom, prečo mladí ľudia odchádzajú zo Slovenska.

Mark as Played

Dekan Ekonomickej fakulty UMB v Banskej Bystrici Michal Mešťan v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí, čo si myslí o vyjadreniach vlády, že chce mobilizovať aj súkromné zdroje ľudí z druhého piliera na výstavbu diaľnic a za akých podmienok by to dávalo zmysel.

Mark as Played

Analytik Inštitútu finančnej politiky Juraj Šuchta v tomto vydaní podcastu eNkonomika hovorí, akú veľkú konsolidáciu verejných financií od Slovenska žiada Európska komisia, aj o opatreniach na ich ozdravenie.

Mark as Played

KDH pomáha koalícii nabíjať zbrane poľovníkov. Demänovská ľadová jaskyňa je definitívne bez ľadu. Reportéri Denníka E každú stredu komentujú najdôležitejšie správy o ochrane planéty, životnom prostredí a udržateľnej energetike.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.