Lionesque Podcast

Lionesque Podcast

Lionesque Podcast is er voor mannen die meer uit hun leven willen halen. Grenzen willen verleggen. Paul de Gans en Tim van Loon nemen je mee in hun reis en bespreken prikkelende onderwerpen over hoe sport, reizen en het drukke dagelijkse leven hen laat groeien. Met alle ups & downs. Met elkaar en inspirerende gasten. De Lionesque podcast is onderdeel van Lionesque. Dé academy en toolbox voor mannen en het hervinden van hun kernkracht. Meer weten? Volg Lionesque op de socials voor nieuws, blogs en meer: LinkedIn https://www.linkedin.com/company/lionesquebv/ Instagram https://www.instagram.com/lionesqueofficial?igsh=MTd2ZDd1Zjk0dGR3Nw%3D%3D&utm_source=qr Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61554610333471 X https://twitter.com/Lionesqueoff Threads https://www.threads.net/@lionesqueofficial Of kijk op www.Lionesque.nl voor meer informatie over trainingen, events en producten voor jouw toolbox.

Episodes

April 25, 2024 13 secs

In aflevering 4 van Lionesque podcast spraken Paul en Tim over alles bereiken maar leegte ervaren. In dit fragment een manier van compenseren. Herken jij dit? Hoe compenseer jij leegte?

Mark as Played

Je bent een succesvol en ambitieus, maar toch knelt er iets? Je hebt hard gewerkt en hebt veel bereikt. Goede baan, huisje, boompje, beestje, maar toch voelt het leeg. Je kan je vinger er niet opleggen.

In deze aflevering duiken Paul en Tim in die leegte om deze te onderzoeken. Waar het vandaan komt, wat het is en hoe je ermee aan de slag kunt om die leegte wel op te vullen. Uiteraard ook weer met de persoonlijke ervaringen en anek...

Mark as Played

Een gevoelig moment in de podcast over het niet meer hebben van grenzen. Hoe diep kun je werkelijk gaan? Wat doet dat met je? Wat haalt het naar boven? En wil je dat wel zien? Weinig woorden, die zoveel zeggen.

Dit fragment komt uit aflevering 3 van de Lionesque Podcast. Nog niet geluisterd? Luister dan snel in jouw favoriete podcastapp.

Mark as Played

De vorige aflevering stond in het teken van de hardloopreis van Paul en Tim  naar Walt Disney World in Orlando Florida. Daar legden ze niet 1, maar 4 runs in 4 dagen tijd met respectievelijk 5, 10, 21.1 en afsluitend 42.2 kilometer. 

In deel 2 van deze tweeluik blikken nemen we je mee wat zo'n intensieve hardloop challenge met je doet. Waar loop je praktische en op fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs spitueel vlak tegen aanloopt a...

Mark as Played

Fragment uit de tweede aflevering; De finish halen en dan?

De aflevering nog niet geluisterd? Luister snel in jouw favoriete podcast app.

Mark as Played

Deze aflevering staat in het teken van de hardloopreis van Paul en Tim (en Maaike) naar Walt Disney World in Orlando Florida. Daar legden ze niet 1, maar 4 runs in 4 dagen tijd met respectievelijk 5, 10, 21.1 en afsluitend 42.2 kilometer. 

In deel 1 van deze tweeluik een extra lange beschrijving de reis en runs. Dat het niet verliep zoals gepland en verwacht is in deze een understatement. Maar daarmee des te meer een onvergetelijke...

Mark as Played
January 23, 2024 28 mins

In deze eerste aflevering van de gloednieuwe Lionesque Podcast stellen Paul de Gans en Tim van Loon zich voor. Wie zijn zij? Wat beweegt hen om met Lionesque aan de gang te gaan? En wat is Lionesque eigenlijk? Deze antwoorden en meer krijg je in deze Lionesque Podcast. En natuurlijk ook een vooruitblik wat je in de toekomst kan verwachten.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.