Tänään Töissä

Tänään Töissä

Suoraa puhetta työelämästä - joka toinen tiistai Kuuntele sarjan uusia jaksoja Kauppalehden sivuilta tai sovelluksesta – aina maksutta!

Episodes

May 14, 2024 44 mins

Ovatko johtajan rooliin liitetyt ennakkokäsitykset totta? Tänään töissä -podcastissa puhutaan johtajan roolista ja ruoditaan ennakkoluuloja, joita johtamiseen usein liitetään. Vieraina Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Kaisa Ala-Laurila ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen YKAn strategiajohtaja Maria Teikari.

Mark as Played

Työura tuo usein mieleen ajatuksen ylöspäin etenevästä janasta, mutta todellisuudessa työura on usein mutkia, pysähdyksiä, kriisejä ja uusia alkuja. Tänään töissä -podcastissa pureudutaan työuran vaiheisiin ja johtamiseen. Vieraina Telma Rivinoja ja Simo Levanto.

Mark as Played

Työikäisten liiallisella kuormittumisella on vakavia seurauksia. Sosiaalipsykiatrian professori Sami Pirkola kertoo, että pitkään jatkunut stressi on varsin haitallista. Se voi pahentaa sairauksia ja jopa laukaista niitä. Työterveyslaitoksen valmentaja Peter Peitsalo kannustaakin avoimeen keskusteluun työpaikoilla. Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että stressi heikentää tuottavuutta ja se jopa tarttuu työpaikoilla ihmisestä to...

Mark as Played

Alkoholihaitoista aiheutuu työpaikoilla jopa puolen miljardin euron kustannukset vuodessa. Iso osa ongelmaa ovat kohtuukäyttäjät. Mitä asialle voisi tehdä? Tästä puhutaan Tänään töissä -podcastissa, jossa vieraana Ehyt ry:n asiantuntija Timo Nerkko ja Ilmarisen asiantuntijapsykologi Juho Mertanen. Juontajana Anni Erkko.

Mark as Played

Joka kolmas johtaja saa työuransa aikana potkut. Miltä potkujen saaminen tuntuu ja miten siitä pääsee eteenpäin? Aiheesta puhuvat kustannusalan johtotehtävistä irtisanottu Outi Mäkinen ja MPS Yhtiöiden toimitusjohtaja Elina Koskela.

Mark as Played

Moni työikäinen nukkuu huonosti ja syitä on monia. Unta kannattaisi kuitenkin varjella, sillä sen avulla kohennamme sekä puolustuskykyämme että synnytämme muistin kannalta tärkeitä uusia soluja. Tänään töissä -podcastissa aiheesta ovat keskustelemassa eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ylilääkäri, neurologi Maija Haanpää ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimusprofessori, psykiatri Timo Partonen.

Mark as Played

Eläkkeelle siirtyminen on viime vuosina kokenut muutoksen. Yhä useampi eläkeläinen jatkaa työelämässä, siitä huolimatta moni törmää karuun asenteeseen. Asiasta keskustelevat Tänään töissä -podcastissa tutkija Anu Polvinen, Ilmarisen eläkejohtaja Outi Pekkarinen sekä toimittaja Hanna Eskola.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    The Nikki Glaser Podcast

    Every week comedian and infamous roaster Nikki Glaser provides a fun, fast-paced, and brutally honest look into current pop-culture and her own personal life.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.