Radio 3,16

Radio 3,16

Radio 3,16 er Norges kristne radiokanal. Lytt til vår podcast og du vil få aktuelle intervjuer, innblikk i våre sendinger og mye mer. Vi er en radio med mening!

Episodes

December 1, 2023 3 mins
None
Mark as Played
None
Mark as Played
None
Mark as Played
None
Mark as Played
None
Mark as Played
None
Mark as Played
March 7, 2023 2 mins
-I løpet av de tre første månedene vi holdt på med dette hadde vi dobbelt så mange innom kirken vår. Det forteller pastor Bjørn Jellestad i Credo Frikirke. Etter en runde med Alpha-kurs i høst hvor hele menigheten var invitert, opplevde kirken måltidsfelleskapet som utrolig verdifullt. Derfor har de nå begynt med frokostgudstjeneste.
Mark as Played
February 23, 2023 6 mins
-Det var sal som var helt blottet fra det vi er vant til fra moderne menigheter. Helt enkelt bare tre studenter som lovsynger helt uplanlagt, ingen storskjerm, ingen tekster, ikke noe lys, bare veldig enkelt. Det var ingen annen attraksjon en Gud. Det forteller Benedicte Mella som nettopp har besøk Asbury University hvor Gud har gjort spennende ting de siste ukene.
Mark as Played
- Eleven skal få en forståelse av at kjønnsidentitet er noe annet enn det kjønnet de er født med, og at eleven selv har rett til å velge sitt kjønn. Denne læren undervises i klasserom rundt om i hele landet vårt, helt ned i tredje klasse forteller Truls Olufsen Mehus.
Mark as Played
February 14, 2023 6 mins
Hvorfor er du en kristen? Har du noen tenkt over hva svaret ditt er? Det har Rune, som nå ønsker å gi deg mange grunner til å tro gjennom å dele sine 17 grunner til tro. Hvis du vakler eller tviler på ett felt så har du mange andre bein å stå på! Når jeg spør Rune hvofor han tror, forteller han: "jeg har ikke nok tro til å ikke tro, det krever mer av min tro å tro at alt ble til ved en tilfeldighet". Ikke gå glipp av denne samtalen...
Mark as Played
January 18, 2023 2 mins
-Hvis vi må dø så må vi dø, men vi kommer til å forkynne evangeliet, Gud har ikke glemt oss. Det fortalte en mann fra Nord Korea til en av medarbeiderne til Ole Lilleheim i Åpne Dører. Aldri før har forfølgelsen av kristne vært kraftigere, det kommer frem i årets World Watch list.
Mark as Played
November 24, 2022 5 mins
-Som ihuga fotball-fan er det forferdelig å se hvordan mennesker har blitt utnyttet på det groveste i fotballens navn under forberedelsene til VM. Hør hvorfor Håvard Sande har har valgt å boikotte VM i Qatar.
Mark as Played
Pastor i Passion Åsane og kommunikator hos Tro & Medier, Daniel Sæbjørnsen lanserer i dag sin helt nye bok: Hva er greien med? En moderne katekisme.

- Det har nok alltid ligget noen bøker i magen, så jeg har visst at denne boka har vært fremme i løypa et sted. I boken skriver jeg at det er så viktig at vi lærer troen, men også at vi lever troen! Det ønsker jeg å si noe mer om, forteller Daniel til Radio 3,16.

Du finner boken i din k...
Mark as Played
Broder Andreas, en av tidenes mest markante misjonsledere og grunnleggeren av Åpne dører døde sent i går kveld.

-Broder Andreas sa en gang når han skulle beskrive seg selv: "han gjorde det han ikke kunne", hans liv er et bevis på at når du går sammen med Gud er all ting mulig. Det sier Ole Lilleheim som har jobbet tett på broder Andreas i en årrekke.
Mark as Played
-Jeg følte jeg fikk et spark i magen hver måned, bare ikke bokstavelig. Det forteller en ærlig og åpen Deborah Selbekk Lunde som måtte vente to år før hun ble gravid. Det er hun er ikke alene om, hele ett av seks par opplever ufrivillig barnløshet. Hvordan skal vi som medmennesker møte dette?
Mark as Played
I mange år har Alexis Lundh fra Tro & Medier reist rundt omkring i Norge til menigheter og skoler og snakket om pornokulturen, seksualitet og kroppspress. Nå har heltfri.net utvidet staben, Marcus Vindenes gleder seg over mulighet til å dele evangeliet og den gode historien til den neste generasjonen gjennom en utfordrende tematikk.
Mark as Played
September 8, 2022 8 mins
- Den norske kulturen blir stadig mer kritisk til kristen tro og etikk, Kristent Ressurssenter ønsker å bidra til endring. Det forteller Truls Olufsen-Mehus som er prosjektleder i den ny oppstartede organisasjonen.
Mark as Played
Tro & Medier deler i 2022 ut Medierosen til NRK og Salhus menighet, for årets påskegudstjenester fra Salhus Kirke. Sokneprest Salhus menighet Hanne Kanchan Zimmermann Ølberg forteller til Radio 3,16 at det var litt av et ansvar å skulle formidle påskebudskapet på nasjonal TV og radio, men er utrolig stolt av hvordan menigheten gjennomførte det. Vi gratulerer!
Mark as Played
June 22, 2022 1 min
None
Mark as Played
Sotra-gutten Bjørn Helge Gammelsæter er låtskriveren bak Hellas' Eurovision-sang Die Together. Han forteller om hva tilgangen til instrumenter i kirka har betydd for musikerlivet, og hvordan det ble slik at familien er med og synger i ESC-låta!
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.