Editör Masası

Editör Masası

Editör Masası'nda Yavuz Baydar, İlhan Tanır ve Nesrin Nas, Türkiye gündemini yorumluyorlar.

Episodes

May 27, 2021 66 mins
Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Ahval Türkçe Editörü Ergun Babahan ve Ahval İngilize Editörü İlhan Tanır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile başlayan kavga sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Soylu'ya sahip çıkmasının ardından Sedat Peker'in Ankara'ya savaş açtığı yorumlarına neden olan açıklamalarını ve bundan sonrasında neler olacağını değerlendiriyor.
Mark as Played
Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar ve Ahval Türkçe Editörü Ergun Babahan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in ifşalarına ilişkin HaberTürk canlı yayınında verdiği açıklamaları değerlendiriyor.
Mark as Played
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan paylaştığı videolarla gündem olmaya devam ediyor.

YouTube hesabından bir video serisi başlatarak devlet-mafya-siyaset üçgenindeki kirli işleri kısmi olarak ifşa eden Peker, bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yakınlığı ile bilinen İnternet Haber'in kurucu sahibi Hadi Özışık'la yaptığı görüşmelerin kayıtlarını paylaşarak işin medya ayağını da ortaya çıkarmaya başladı.

Edi...
Mark as Played
Sedat Peker'in ağır suçlamaları karşısında yargı neden sessiz? Mehmet Ağar konuşunca daha da mı battı? Yalıkavak Marina'ya el koyanlar kimler? Mübariz Mansimov neden korkuyor? Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Türkçe editörü Ergun Babahan ve İngilizce editörü İlhan Tanır Editör Masası'nda konuşuyor.
Mark as Played
Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Ahval editörleri Ergun Babahan ve İlhan Tanır ile sıcak gündem başlıklarını değerlendirmeye devam ediyor.
Mark as Played
Biden'ın Ermeni Soykırımı'nı tanıması: Türk-Amerikan ittifakı çöküyor mu? - Editör Masası
Mark as Played
Editör Masası'nda Yavuz Baydar, Ergun Babahan ve İlhan Tanır güncel meseleleri değerlendirdi.
Mark as Played
Editör Masası'nda Yavuz Baydar ve Ergun Babahan'ın konuğu Prof. Gaye Usluer.
Mark as Played
Editör Masası'nda Yavuz Baydar, Ergun Babahan ve İlhan Tanır değerlendirdi.
Mark as Played
Ulusalcılar neden Erdoğan'ı terk etti ve kendi içlerinde bölündü?
Mark as Played
Ahval editörleri Yavuz Baydar, Ergun Babahan ve İlhan Tanır, 103 emekli amiralin imza attığı bildiriyi ve bundan sonra siyasetteki olası gelişmeleri konuştu.
Mark as Played
Ahval GYY Yavuz Baydar, Türkçe Editörü Ergun Babahan ve İngilizce Editörü İlhan Tanır, DEVA-CHP görüşmelerinden Biden yönetiminin ilk günlerine dair Türkiye iç ve dış siyasetini yakından ilgilendiren konuları masaya yatırdı.
Mark as Played
Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Türkçe Editörü Ergun Babahan ve İngilizce Editörü İlhan Tanır ile ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreni sonrası canlı yayın bağlantısı.
Mark as Played
Ahval editörleri Yavuz Baydar, Ergun Babahan ve İlhan Tanır, ABD'deki gerilimi, Biden yönetimi altında Türkiye-ABD ilişkilerinin olası geleceğini masaya yatırdı.
Mark as Played
Türkiye, koronavirüs salgının damga vurduğu 2020'yi en ağır hasarla geçiren ülkelerin başında geliyor. Zira hâlihazırdaki ekonomik kriz, salgınla birlikte derinleşti.

Ahval Editör Masası'nda 2020'nin panoramasını çekildi.

Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Ahval Türkçe Editörü Ergun Babahan, Ahval İngilizce Editörü İlhan Tanır ve Ahval Ankara Temsilcisi Zülfikar Doğan, 2020 yılında Türkiye'nin sistem krizini ile muhalefetin ro...
Mark as Played
December 4, 2020 45 mins
Türkiye her geçen gün daha da yalnızlaşıyor ve ufalanan bayat ekmek misali çöküyor. Korona’dan ölenler rekor kırıyor… Artık herkes Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı rakamların yalan olduğunu biliyor. Büyükşehir Belediye Başkanları’nın deyimiyle koronadan ölüm sayısı “Açıklananın en az iki-üç katı…” Vaka sayısının da buna benzer olduğu ortada…

Damadını Hazine Bakanı yapıp kamu kaynaklarını çarçur eden Erdoğan, ülke hazinesi...
Mark as Played
ABD’de 3 Kasım’daki başkanlık seçimlerini kazanan Joe Biden, Donald Trump’ın uzun süren inkâr çabasının sonlanmasının ardından resmen geçiş sürecini başlattı.

Türkiye’de de iktidar, Biden yönetimine hazırlanıyor görüntüsü çiziyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifasıyla başlayan süreci hukuk ve ekonomide reform vaatleri izledi. Ancak bu söylem, Cumhur İttifakı’nı oluşturan ...
Mark as Played
Fransa, peş peşe terör saldırıları ile sarsılıyor.

13 gün önce Muhammed Peygamber karikatürlerini gösterdiği için kafası kesilerek öldürülen öğretmen Samuel Paty'nin ardından, güney şehri Nice'te düzenlenen bıçaklı saldırıda da birisi kafası kesilmek üzere üç kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Saldırı Nice'teki Notre-Dame kilisesinde gerçekleşti. Hemen ardından ise, Avignon’da da polise bıçaklı saldırı girişimi yapan kişi öldür...
Mark as Played
Editör Masası’nda Ahval Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, İngilizce Editörü İlhan Tanır ve Ergun Babahan muhtemel dış politika gelişmeleri ve sonuçlarını konuştu:
Mark as Played
Editör Masası’nda Ahval Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Baydar, Ahval Türkçe editörü Ergun Babahan ve Ahval yazarı Cengiz Aktar, Doğu Akdeniz’de yeniden tırmanan gerilimi değerlendirdi.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.