UngCast

UngCast

UngCast er en ungedrevet postcast lavet af unge til unge i København. Her kan du lytte til Ungeråd KBHs tanker om at være ung i en storby, om uddannelsesparathed, hvad der rør sig i byen og meget mere. UngCast er bragt i samarbejde med Street Copenhagen og Københavns Kommune

Episodes

January 25, 2022 6 mins
None
Mark as Played
None
Mark as Played
December 8, 2021 6 mins
None
Mark as Played
December 7, 2021 11 mins
None
Mark as Played
December 7, 2021 11 mins
None
Mark as Played
Sylvester, Marie og Emma besøger igen nogle af de museer i København, der er gratis for unge. Og måske er de budgetvenlige, men er de også interessante? Husk at følge ungerådet på instagram og tiktok @ungeraadkbh samt twitter @ungkbh.
Mark as Played
Museerne er endelig åbnet igen, og Sylvester og Emma fra ungerådet tager ud for at udforske dem, der er gratis for unge. I dette afsnit besøger vi Statens Museum for Kunst samt Glyptoteket, for at se hvor unge-venlige de er. Husk at følge ungerådet på instagram og tiktok @ungeraadkbh og twitter @ungkbh
Mark as Played
[OBS: Dette afsnit blev optaget helt tilbage i februar 2021] Selvom vi er begrænset af corona-lockdown er Marie og Emma fra ungerådet taget udenfor for at fortælle om online-operaer. Alle de operaer vi taler om kan findes på https://kglteater.dk/xtra/forestillinger. Husk at følge ungerådet på instagram @ungeraadkbh og twitter @ungkbh.
Mark as Played
March 5, 2020 14 mins
None
Mark as Played
March 5, 2020 19 mins
None
Mark as Played
February 21, 2020 33 mins
Vi skal tale om, hvordan det er at være ung i udlandet, hvilke problemer det kan føre med sig, og hvilke dele der bare er vildt fedt.
Vi har talt med Raza på 25 år, der kommer fra Litauen, og bor i København for at uddanne sig, Clara på 18 år, der har boet i New Zealand, og Zoey på 16 år, der næste år skal på udveksling i USA.

Ungcast er lavet i samarbejde med Street Copenhagen og Kultur-og Fritidsudvalget.
Mark as Played
December 24, 2019 8 mins
None
Mark as Played
December 17, 2019 23 mins
Ungdomspolitik - er det noget for dig?
I dette afsnit undersøger vi, hvad man laver som ungdomspolitiker. Vi har talt med to ungdomspolitikere om hvordan det er at være i ungdomspolitik og om gode råd hvis du overvejer det selv. God fornøjelse!
Mark as Played
October 21, 2019 24 mins
Klima fylder meget i disse dage. I lyset af C40 har vi valgt at lave to afsnit om klima, hvor vi i det første afsnit kigger på hvad man kan gøre, for at kæmpe klimakampen, både i hverdagen og på politisk plan. I det andet afsnit går vi bag om og kigger på hvilke ulemper klimakampen har bragt med sig i form af klimashaming og klimaangst. Lyt med, hvis du er interesseret i klimaet.
Mark as Played
October 21, 2019 21 mins
Klima fylder meget i disse dage. I lyset af C40 har vi valgt at lave to afsnit om klima, hvor vi i det første afsnit kigger på hvad man kan gøre, for at kæmpe klimakampen - både i hverdagen og på politisk plan. I det andet afsnit går vi bag om og kigger på, hvilke ulemper klimakampen har bragt med sig i form af klimashaming og klimaangst. Lyt med, hvis du er interesseret i klimaet.
Mark as Played
September 11, 2019 48 mins
Er du ensom? Flere og flere unge bliver i dag ensomme og de fleste kender til følelsen af at være ensom. Vi har i dette afsnit undersøgt, hvad ensomhed blandt unge er, hvorfor der er så mange unge, der er ensomme og hvordan det føles at være ensom. Lyt med, når vi snakker med en frivillig fra organisationen Ventilen og hør den lækre sang “Kind of Lonely” af Selma Judith.
Mark as Played
September 4, 2019 53 mins
Kunne du tænke dig at give et år af dit liv til at bo på Ungdomsøen? Synes du også, det er hårdt at starte et nyt sted? Mener du, at der mangler gode fritidstilbud til unge?
Lyt med, når vi besøger Ungdomsøen og Kulturhavn Festival for at tale med nogle seje frivillige, der arbejder for at skabe muligheder for unge.
Mark as Played
June 6, 2019 22 mins
Er du klar til starte i gymnasiet eller en anden ungdomsuddannelse efter sommerferien? Dagens værter fra Ungerådet fortæller om uddannelsesparathed, hvilke kriterier man skal opfylde for at blive optaget samt deres om tanker at starte på en ny uddannelse.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.