Следващото Ниво с Щелян и Георги

Следващото Ниво с Щелян и Георги

Ето темите, за които ще си говорим с нашите гости в подкаста: 1. Недвижими имоти - От 2003г. сме отдадени изцяло на този бизнес, като помагаме на консултантите ни да развиват супер кариера, а на клиентите ни да правят супер сделки. За тези 18 години научихме много уроци и всеки ден продължаваме да учим нови. Тук ги споделяме с вас. 2. Инвестиции - Самите ние започнахме пътя си в инвестирането през 2005 година. Днес хиляди хора ни се доверяват, за да управляват инвестициите си в имоти по най-добрия начин. Една от нашите компании, IMVESTIA, е изцяло фокусирана върху инвестиционната ни дейност. IMVESTIA е автор на първия български подкаст специализиран в инвестиции в недвижими имоти. 3. Бизнес - много от гостите ни са развили бизнеси и компании, които променят индустриите, в които работят. Ние вярваме, че успехът оставя следи. Ще търсим тези следи заедно с вас! 4. Лични постижения - ще си говорим със спортисти, големи шампиони, социални предприемачи, хора, които са победили себе си. Най-якото предстои! 5. Живот - ние на първо място сме хора, после предприемачи. В живота ни има семейства, деца, спорт, забавления и бизнес. Има радост и болка. Има успехи и падения. Има печалба, има и загуба. Ще говорим и за тях! Не всичко е пари и бизнес. Все пак, за какво са те, ако не живеем? Приятно и полезно изкарване в подкаста ни :) Щелян и Георги

Episodes

March 25, 2024 73 mins
В този епизод ни гостува Евгени Василев, с който ще се опитаме да разчетем пазара на недвижими имоти – това, което мина и това, което предстои. Ще анализираме конкретни цифри от предходните години. Ще говорим за ипотечно кредитиране, за лихвите, за ценовите нива, количеството предлагане, както и за това дали ще продължи дефицитът на добри имоти. Получи се супер стойностен епизод! 
Mark as Played
В еп. 173 говорим за това как да се позиционираме в дигиталното пространство. Разговорът днес е продължение на един от панелите, които се реализраха на брокерската конференция Broker Pro. Днес обаче разполагаме с много повече време, така че ще влзем в повече дълбочина и ще обърнем внимание на личната гледна точка на нашия гост относно това как да създаваш своя бранд в бизнеса с недвижими имоти чрез социални мрежи. Разговорът ни опр...
Mark as Played
Tова е откъс от семинар свързан с недвижимите имоти. В Primo+ периодично организираме такъв тип събития, в различни корпоративни компании. Това е формат, в който служителите от конкретната фирма получават актуална информация под формата на Q&A сесия. По този начин получават отговори на въпросите, които ги вълнуват относно пазара за недвижими имоти.
Приятно слушане!
Mark as Played
В днешния епизод говорим за социалните мрежи. Тема, която е основна част от живота на брокерите на недвижими имоти. На гости ни е Мария Арабаджиева. Мария е била активен брокер на недвижими имоти, а към днешна дата помага на други брокери да развиват личния си бранд в социалните мрежи. Гледайте епизода, за да разберете защо е толкова важно да имаме присъствие там, как да се пречупим, какви са добрите практики на пазара и още много ...
Mark as Played
В този епизод говорим за болните теми от бранша 🏠 и как Realistimo промениха и продължават да променят технологичната част на пазара на недвижими имоти.
Mark as Played
Говорим за изборите, но не онези за кмет, президент и т.н. Говорим за ежедневните ни избори, ежедневните въпроси, на които трябва да обръщаме внимание, ако искаме да имаме качествен живот. Изборите как да реагираме на стресовото ежедневие, в което живеем! Защото животът е маратон и само от нас зависи дали и как ще го пробягаме!
Mark as Played
В епизод 170 ни гостува Поля Христова - кредитен консултант и специалист с опит над 20 години в сферата на недвижимите имоти. Поли е собственик на сайта sdelkisimoti.bg, в който е написала над 200 статии за сделките с имоти и тяхното финансиране. Създател е на повече от 1000 безплатни видеа в социалните мрежи, а аудиторията ѝ към момента надхвърля 100 000 последователи.

Книгата ѝ „Как да купите жилище – стъпка по стъпка“ е част от ...
Mark as Played
Епизод претъпкан с много теми, които са супер близо до нас. Започваме с предприемачество, дисциплина, отговорност, добродетели, родителстване, любов и благодарност! Да! С Емил Милков успяхме да говорим за всичко това и то с много качествени аргументи. Времето мина неусетно, а диамантите в епизода са гарантирани!
Не е за пропускане!


Ето кратко представяне на госта:

Емил Милков е основател на Сдружение “Национален спортен клуб Олимп”. Н...
Mark as Played
Защо още не са се вдигнали лихвите? Защо при реални отрицателни лихви, депозититната маса продължава да расте? Какви са последните рестрикции на БНБ?
В еп. 168 на „Следващото ниво с Щелян и Георги“ ни гостува Петър Илиев, финансист с 16 години опит в кредитното консултиране и посредничество при набавяне на банково финансиране, който в момента е оперативен директор на кредитния посредник “CreditLand”.
Ако си брокер и искаш да даваш ...
Mark as Played
Един от най-често срещаните въпроси в нашата професия е как може да се съчетае ежедневието в бизнеса с всички лични ангажименти. Има хора, които се чувстват затруднени с баланса още преди да създадат семейство, преди да бъдат родители. В този супер непринуден и автентичен разговор ще разберете повече за ежедневието на Даниела Бояджиева (извън бизнеса с имотите), която освен блестящ брокер е и изключителен човек с прекрасно семейств...
Mark as Played
Продължаваме рубриката, в която правим срещи с брокерите, които работят в Primo+. Тази рубрика е различна с това, че се опитваме да НЕ говорим за имоти. Е, не ни се получава много, но пък разбираме интересни неща за хората, които сме свикнали да виждаме само и единствено под "опаковката" брокер. С Георги Стефанов залитаме в посока риболов, природа, свобода...ще бъде интересно на всеки, който търси онзи въпросен баланс. Приятно слуш...
Mark as Played
Може би сме свикнали постоянно да се сблъскваме с всякакви проблеми в ежедневието ни. До един момент сме се борили за справедливост, после сме започнали заядливо да подхвърляме коментари, а накрая сме се примирили? Може би има надежда. За тази надежда говорим с арх. Любо Георгиев от "Екипът на София". Търсим отговори за това как може София да бъде управлявана по-качествено, за да предоставя по-добро качество на живот на своите жите...
Mark as Played
Вече много години показваме с всякакво съдържание детайлите на нашата професия, включително и експертизата на нашите брокери. Това, което почти не сме показвали е какво стои зад тези брокери професионалисти - какво обичат, какво не обичат, какво правят в събота, какъв спорт практикуват и т.н. Е, вече променяме и това. Започваме да си говорим с нашите колеги от Primo+ за това какво се крие зад колисите на брокерската професия :))
Пр...
Mark as Played
В този епизод е пълно със скрити 💎💎💎
Този млад търговец чупи рекорда по продажби на всички времена в компания с над 150 годишна история. Влизаме в много конкретика със супер много детайли, за да може всеки, който има интерес от директните продажби да вземем конкретни техники и да ги адаптира към своя бизнес. Нищо повече няма за казване, освен, че слушането е задължително за всеки, който иска да вдига ниво в продажбите.
ENJOY
Mark as Played
В епизод 165 на „Следващото ниво с Щелян и Георги“ ни гостува инж. Георги Колчаков - проектант, строителен инженер и бивш председател на Национална професионална секция "Конструкции на сгради и съоръжения" към Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. С него говорим за една от най-актуалните теми в момента, а именно земетръсната устойчивост на сградите в България. Освен нея засягаме и темата за видовете строителство и с...
Mark as Played
Този епизод е специално за хора, които се занимават с директни продажби. Социалната мрежа Linkedin определено е едно от най-подходящите места за изграждане на личен бранд, за изграждане на мрежа от качествени последователи и за комуникиране на търговското послание на всеки един човек, който има какво да каже на своята аудитория. Разбира се, като всяка една друга социална мрежа и Linkedin има своите специфики и Мартин Петров с радос...
Mark as Played
Традиционно гостуваме по медиите, за да споделим своето виждане за пазара на недвижими имоти. Днес всички си задават много въпроси свързани с него. Ясни отговори има, но не за всички въпроси.
Ето какво сподели Георги Янков за имотния пазар пред Darik radio.
Mark as Played
В този епизод засягаме няколко теми - едната, от които е темата за увереността и липсата ѝ при хората. Как да бъдем по-уверени, има ли някакви конкретни техники, които да приложим? Какво са "супер пози"? Как и защо вещите подсилват увереността ни? Това са само част от въпросите, които засягаме с Елица.
Във втората част на нашия разговор си говорим и за кариера, като там насочваме темата към по-младите хора, на които им предстои сбл...
Mark as Played
От маркетинг директор на международна компания до производител на вино – това е част от пътя на една невероятна дама, която ни гостува днес. Представяме ви Оля Малинова - жена, която грабва всяка възможност, която види. Жена, която вярва, че жените трябва да се чувстват реализирани и щастливи със себе си, без значение дали са вкъщи или в офиса.
Получи се изключително интересен и динамичен епизод. Говорихме за всичко – от взаимоотно...
Mark as Played
Борис Христов е млад, но вече има много опит в корпоративния свят - първо като служител, после като собственик на най-голямата презентационна агенция в Централна и Източна Европа. Днес 356labs е лидер в областта си и създава стандарти както на пазара в България, така и по целия свят.
В този епизод, Георги и Борис обсъждат всички стадии на развитие на 356labs...от зародиша на идеята, до моментите на скалиране. Ще чуете много детайли...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.