Storm over Europa

Storm over Europa

Nyheder og idéer set fra et patriotisk synspunkt.

Episodes

April 26, 2023 92 mins
Vi er tilbage. Denne gang med det lovede svar på spørgsmålet om, hvordan man bedst engagerer sig som højreorienteret. Vi taler om hvorvidt woke er liberalisme, hvorfor unge kvinder fravælger børn, mandegrupper. Bojewatch og meget andet.
Mark as Played
Vi tager månedens begivenheder under kærlig og højreorienteret behandling. Søren skal desværre noget andet (som åbenbart er vigtigere end os - ikke at vi er bitre), så han er ikke med i dag. I stedet har vi fået Jonas fra Kontrapunktet med som afløser, hvilket jo opvejer Sørens skamløse svig.

Husk at følge Højrenyt og Kontrapunktet på Youtube og Spotify.
Mark as Played
February 5, 2023 105 mins
Vi er tilbage! Vi byder på årets første livestream, hvor vi vil tale om Nye Borgerliges sammenbrud, abortgrænser, om kvinder skal gå i krig, åbne grænser for afghanere og meget andet.
Mark as Played
December 1, 2022 114 mins
Dine favorit-reaktionære højreorienterede svin er tilbage og diskuterer månedens begivenheder set fra højre. Vi taler om sæd-uddeling, mændenes internationale kampdag, ny migrantkrise og meget andet.
Mark as Played
None
Mark as Played
October 26, 2022 113 mins
Valget står for døren. Du ved ikke, hvem du skal stemme på, da samtlige partier er liberalister i en eller anden form. Du har brug for hjælp. Derfor skal du lytte med her, når vi taler om det kommende valg i Måneden set fra Højres store valg-stream, og lad os guide dig igennem den affaldsjungle, som vi kalder det danske politiske landskab.
Mark as Played
August 31, 2022 102 mins
Søren Krarup, Christian Grann fra Højrenyt og Daniel fra Storm over Europa taler om månedens begivenheder, set fra et solidt højreorienteret synspunkt. Vi vil endda forsøge at få Søren til at skrue ned for sin mikrofon denne gang, så han ikke overdøver os andre.
Mark as Played
July 29, 2022 108 mins
Søren Krarup og Daniel fra Storm over Europa taler om månedens begivenheder, set fra et solidt højreorienteret synspunkt. Vi må desværre undvære Christian i denne måned, men han er forhåbentlig tilbage næste gang.
Mark as Played
June 28, 2022 100 mins
Søren Krarup, Christian Grann Johansen og Daniel Beattie diskuterer LGBT-ideologi, Regnbuerådet, DF's nedtur, nyt Inger-parti og Roe vs Wade.
Mark as Played
July 26, 2021 68 mins
Abort-diskussionen er lige så stille blusset op igen. I Polen har man netop indskrænket retten til abort yderligere, og flere partier vil have at, Danmark skal tilbyde polske kvinder mulighed for abort. Jeg har Søren Krarup fra Atterdag med i podcasten, hvor vi taler om abort, klumper af celler, Polen og hvorfor vi er havnet der, hvor vi er havnet i forhold til abort i Danmark. Lyt med for et højreorienteret perspektiv på diskussio...
Mark as Played
Jeg har fået besøg af Claes Kirkeby Theilgaard, der har været kritisk overfor nedlukning og restriktioner helt fra starten af. Vi taler om modstanden mod nedlukning, genåbningen eller manglen på samme, coronopas og hvordan alt det her vil påvirke vores fremtid.
Mark as Played
Onsdag d. 3. marts skete der to dramatiske begivenheder. Generation Identitaire blev forbudt i Frankrig og det blev bekendtgjort, at Alternative für Deutschland nu vil blive overvåget af den tyske efterretningstjeneste. Jeg forklarer hvorfor Generation Identitaire er blevet forbudt, hvad der sker med AfD i Tyskland, og kommer også lidt ind på situationen i Østrig, hvor højrefløjen også er under pres.
Mark as Played
Jeg har været så heldig at få besøg af Morten Uhrskov Jensen, der fortæller om masseindvandringens historie i Danmark. Hvordan så Danmark ud for 40 år siden? Hvad var det egentlig der skete i 1983? Hvorfor står vi i den situation vi gør i i dag, og hvad sker der i fremtiden? Vi taler om disse ting og meget mere.
Mark as Played
February 10, 2021 71 mins
Jeg har besøg af Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti. Vi taler om hjemsendelser, kristendom, familien og hans bog Nationalt Selvforsvar.
Mark as Played
January 14, 2021 25 mins
Vi har set USA's præsident, verdens mægtigste mand, blive smidt af alle store sociale medier, så han nu ikke har en stemme. Hvad betyder det at Big Tech har så meget magt? Hvad kommer der til at ske? Og hvad skal vi gøre?
Mark as Played
January 2, 2021 21 mins
Årets første podcast handler om The Great Reset. Jeg har læst bogen af Klaus Schwab, så du ikke behøver at gøre det. Er det en konspiration? Er det en plan, som skal rulles ud over hele verden? Er det kommunisme? Er det fascisme? Lyt med her, når jeg forklarer, hvad idémændene bag The Great Reset egentlig siger, og hvad jeg mener konsekvenserne er.
Mark as Played
November 1, 2020 28 mins
To terrorangreb i Frankrig har haft stor betydning for forholdet mellem islam og Europa. Lige pludselig står vi i en anspændt og polariseret situation, der udstiller modsætningerne mellem os og dem. Jeg taler om hvad konflikten bunder i, hvorfor det ikke bare handler om ytringsfrihed, og hvorfor det har en tæt sammenhang med masseindvandringen.
Mark as Played
October 22, 2020 90 mins
Hvor kommer oprøret fra i 2020? Med mig i studiet har jeg Daniel Nordentoft og Sophus Lindblad Rehling fra Generation Identitær. Vi diskuterer hvorfor vores kultur nogen gange kan synes besat af ungdomsoprør, 1968, Extinction Rebellion, Black Lives Matter og oprør fra højre. Lyt med!
Mark as Played
October 21, 2020 21 mins
Regeringen har udgivet udspillet "Frihed til forskellighed", der skal beskytte LGBTI-personer og give dem flere rettigheder. Jeg har læst udspillet, og det indeholder flere bekymrende elementer, og samtidigt udstiller det nogen af de problemer der er ved at tildele folk et nyt juridisk køn. Regeringen forsøger med dette udspil at ophøje identitetspolitik til lov.
Mark as Played
October 11, 2020 43 mins
Hvordan påvirker den liberale orden vores interpersonlige forhold? Hvad gør det ved ægteskabet og ved kærligheden og hvad i al verden har det at gøre med franske postmodernistiske teoretikere? Lyt med når jeg taler om, hvordan markedssamfundet også påvirker vores personlige sfærer og, hvordan vi forholder os til hinanden.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.