Eventyret starter her

Eventyret starter her

#Sejlbåd #Langturssejlads #Modnyeeventyr #SailingAviaja #Eventyretstarterher #Sejlads En podcastserie om baggrunden, forberedelserne og selve sejladsen, foruden alle de tanker, følelser og bekymringer der er forbundet med at søge eventyret både i hverdagen men også som livsstil. Undervejs i serien vil vi tage jer med på værft og sejlture - introducere jer for inspirationskilder, andre eventyrlystne mennesker og give jer indlevende og maleriske fortællinger om den natur og kultur vi oplever. 1. Maj sejler vi afsted og kommer først hjem 14 måneder senere - lyt med for at høre hvor vi sejler hen og tag lyd mæssigt med på turen i vores podcast

Episodes

April 26, 2020 31 mins
Verden er stille og roligt lukket ned, og vores muligheder for at sejle er kraftigt indskrænket. Vi skal vende os til en ny virkelighed, hvor der stadig er mange ubekendte. Kasper har sagt sit job op og tingne virker håbløse. Vi prøver at finde mening med tingene og heldigvis byder Danmark på en vidunderlig sejleroplevelse.
Mark as Played
Vinteren er ved at slippe sit tag i os, og vi knokler på med at blive klar til 1. maj, hvor vi drager afsted mod middelhavet. Men det er ikke uden bump på vejen og der er massere af lærdom, der stadig skal gøre inden vi kan komme afsted. Corona-virussen gør sit indtog i Danmark ligesom i resten af europa og sætter hele projektet i farezonen - hør mere om det hele i dette afsnit.
Mark as Played
March 4, 2020 26 mins
Tiden flyver afsted og afgangen fra Nykøbing kommer nærmere og nærmere. Vi forsøger ihærdigt at få alle enderne til at nå sammen, men ting tager tid.
Mark as Played
February 19, 2020 24 mins
Vi er taget en tur til Nyborg for at besøge danske tursejlere. Vi vil gerne tage temperaturen på dansk tursejlads og høre mere om, hvilket arbejde der bliver gjort for de danske sejlere. Hvis man går og drømmer om at sejle og komme på eventyr, så er der også hjælp at hente hos danske tursejlere - hør mere om det i dette afsnit.
Mark as Played
February 1, 2020 23 mins
Vi har længe haft drømmen, men nu tager vi springet og gør den til virkelighed. lyt med når vi løfter sløret for hvordan og hvornår vi kommer i mål med vores drøm. På forhånd kan vi afsløre, at vi har været meget spændte og har haft ondt i maven over at skulle melde det ud.
Mark as Played
January 19, 2020 24 mins
I dette afsnit prøver vi at besvare en del af de spørgsmål, som vi tit får omkring vores liv på båden. Vilda snakker om søsyge og "viser" hendes nye guitar frem. Vi når også forbi endnu et mikro-eventyr, så der er massere at glæde sig til
Mark as Played
January 5, 2020 25 mins
Vi tager ud på vores "faste" ankerplads og nyder en aften og nat med julestemning og julemad for anker.

Lyt med når vi tager jer med i forberedelserne til turen og naturligvis med på selve turen.
Mark as Played
December 14, 2019 21 mins
Ankerliv er lig med eventyr og stilhed, men hvis ikke man gør sig nogle overvejelser og tager nogle forholdsregler, kan det være svært at slappe af på ankerpladsen. Thomas Veber har udgivet bogen Ankerliv, hvor han tager læseren i hånden og fører dem ind i drømmenes paradis. Han gennemgår ankergrej, ankerteknik, og god opførsel og kryderer det med maleriske beretninger fra hans ture rundt i Danmark og udlandet. Når sidste side i bo...
Mark as Played
December 3, 2019 18 mins
Lyt med når vi får besøg af Yaya og Roy fre Hong Kong og Chicago, som er i Danmark for at finde opskriften på dansk lykke. Vi byder dem velkommen ombord og fortæller om vores måde at leve på, hvorefter vi sejler en tur.

Se mere på vores instagramkonto "eventyret starter her" eller på www.Ikeahomeview.com
Mark as Played
November 17, 2019 18 mins
Vi er taget til Aalborg for at besøge familien og er i den forbindelse taget til Aalborg lystbådehavn, for at se, om der er fast boende på havnen og hvad havnen ellers har at byde på.
Mark as Played
November 9, 2019 15 mins
Vi gør os klar til vinteren, ved at få monteret vinter-isolering. Vi benytter desuden lejligheden til at få 100 meter ankerkæde samt et nyt anker monteret.
Mark as Played
November 5, 2019 5 mins
None
Mark as Played
Vi hopper direkte ind i hverdagen ombord og ender midt i mange sejleres værste frygt - toilettet.

Ps. Det ender lykkeligt
Mark as Played
October 28, 2019 12 mins
Jeg får en besked på messenger, om jeg har mulighed for at hjælpe med en askespredning. Det varer ikke mange øjeblikke, før jeg melder tilbage, at jeg meget gerne vil hjælpe. Dette afsnit handler om den weekend hvor vi tager til Gedser og videre ud i Østersøen for at sprede asken.
Mark as Played
October 13, 2019 27 mins
Afsnit to omkring vores sommerferie i det svenske. Vi oplever dårligt vejr, men vi oplever også fantastisk natur og hyggelige svenske byer.
Mark as Played
October 8, 2019 12 mins
Kørte uredigerede opdateringer omkring hverdagen og livet på havnen og i båden
Mark as Played
October 4, 2019 18 mins
Vi er taget på sommerferie og her kan i komme lidt tættere på både livet ombord og oplevelserne i den svenske skærgård
Mark as Played
July 16, 2019 24 mins
Sommeren er for døren - i hvert fald i vores kalender. Vejret lader vente på sig, men det har ikke stoppet vores forberedelser og små eventyr. Snart venter sommerferien og derfor bliver dette afsnit det sidste i første sæson og det skal naturligvis fejres med en lille lodtrækning - lyt med
Mark as Played
June 26, 2019 23 mins
Med de ny mikrofoner klipset fast i trøjerne tager vi til Vejrø. Et aktivt afsnit om vores tur med gode fortællinger, om hvordan vi sejler Aviaja og de gode oplevelser der venter på Vejrø.
Mark as Played
June 16, 2019 14 mins
Vilda er stærkt tilbage og vi leger med modellervoks. Derefter ser vi på hvad vi har af grej til produktion af billede- og lydmateriale. Lyt med :)
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.