AW-Radio

AW-Radio

Måndagkvällar på Radio Södra Station pratar Jonas, Martin och Jennie om vardagliga väsentliga ting. Aktuellt och inaktuellt. Intressant och ointressant. Bestäm du själv hur du skulle beskriva innehållet.

Episodes

October 23, 2020 73 mins
Världens bästa AW Radio på Södra Station är tillbaka! Bättre sent eller aldrig, vilket som antingen eller. :)
Mark as Played
Vi har Samantha med oss även denna gången i en sändnings som fylldes av glädje och lite teknikstrul men det hör ju till. Både glädje och teknikstrul :)
Mark as Played
None
Mark as Played
October 2, 2019 80 mins
Tre tomma stolar. Tre stolar som kommer fyllas inför kvällens sändning. En timme med....ja, det kan väl räcka med oss. Välkommen på AW-radio på www.radiosodrastation.se mellan 18 & 19. /Monsieur Martin, Don Jonas & Los Filippos
Mark as Played
September 26, 2019 102 mins
None
Mark as Played
September 18, 2019 72 mins
Jonas, Martin och Filippa pratar om datorspel förr och nu. Viss nostalgi kunde skönjas mellan raderna. Vem minns inte Dong? Asteroids? Defender of The Crown? Donkey Kong? Och alla drömmar där emellan?
Mark as Played
September 10, 2019 65 mins
Utvecklingssamtal och samtal från Norrköpings-Bertil som inte riktigt fungerade rent tekniskt. Innehållsmässigt var det samtalet ovärderligt.
Mark as Played
June 25, 2019 66 mins
I det sista avsnittet innan sommaren har vi Isabell med oss förutom Jonas, Martin och Jennie då. Vi försökte verkligen hålla en röd tråd och faktiskt, vi lyckades nog. Sommaren. Sommaren var den röda tråden både musikaliskt som innehållsmässigt. Avgör du själv om vi lyckades genom att lyssna på avsnittet här och nu
Mark as Played
June 12, 2019 69 mins
Om ni vill höra rolig, underhållande och blivande radioklassiker ska ni lyssna på Radio Södra Station ikväll. Jonas har varit hos tandläkaren och bedövningen har INTE släppt än 



Dessutom kommer vi prata om ego, skuld i restaurangen och hjärtefrågor på 20-talet. Vill ni vara med ringer ni 046 288 07 31 mellan 18 och 19!



www.radiosodrastation.se
Mark as Played
June 5, 2019 60 mins
Ikväll är det bara Jennie och Martin som håller låda för Jonas var tvungen att jobba och tjäna pengar istället. Tråkigt för honom tycker vi, kul för oss!



Vill ni höra om fobier, dåliga uppfinningar men ny musik ifrån Pontus och Amerikanarna kan ni lyssna här och nu!
Mark as Played
May 15, 2019 69 mins
Ikväll borde vi tala om miljön och dess hotande existens, den felfria skånska dialekten och EU-valet som också är en viktig ingrediens. Men….det…..gör…..vi….inte, trots att det är viktigt. 



Nåväl, gör din plikt och lyssna på Radio Södra Station klockan 18 till 19 ikväll. /Martin, Jennie & Jonas
Mark as Played
May 1, 2019 66 mins
Med kärlek större än Alabama är den pratglada trion tillbaka i etern. Kom Jennie till Blåkulla? Eller rättare sagt, har hon kommit hem igen?Fick Martin sill och snaps? Fick jag hål i tänderna efter ett kolossalt godisintag?



Kvalborg, Valborg och Ingeborg står på schemat och kanske vi tar upp det ikväll?



Har ni några ämnen ni vill att vi ska ta upp? Äsch, det spelar ingen roll. Det är ju inte vi som ska lyssna på Er. Det är Ni som ska...
Mark as Played
April 19, 2019 68 mins
Jonas, Jennie och Martin fortsätter sitt korståg mot den intellektuella världen. Inget vettigt är sagt, ingen kan hålla oss skyldiga till uppvigling eller liknande. Vi är webradiovärldens motsats till Littlefinger i GoT!Lyssna och njut!
Mark as Played
April 9, 2019 70 mins
Denna gången är vi bara två på stationen eftersom Jonas fått förhinder pga "jobb" .. jaja det vet vi hur det är med sånt. Hur som helst Jennie och Martin höll ställningarna bra och äntligen blev det ett samlat samtal om viktiga saker i livet. Nästa vecka är Jonas tillbaka och då återgår vi till den gamla ordningen igen!
Mark as Played
April 6, 2019 73 mins
Tyvärr är introt borta i detta avsnittet men april april på er!! Eller nåt.. Lyssna och njut
Mark as Played
November 27, 2018 69 mins
Ikväll sitter Martin, Jonas och Jennie åter igen i en webbradio nära dig för att prata om vardagens lösningar och gårdagens problem!

Jennie har lovat att ta med sig en kaka och Jonas har skaffat ny telefon. Det kan bara bli bra detta!

Ni kan höra dessa mänskobarn live på måndagar kl18:00 www.radiosodrastation.se
Mark as Played
Jonas & Martin 8 Oktober 2018 Gäst Filippa Ekwall by Radio Södra Station
Mark as Played
June 25, 2018 66 mins
Gäst - Thure Lagerståhl 25juni2018 by Radio Södra Station
Mark as Played
June 15, 2015 45 mins
Den med prinsbrölloppet, meteorologer, midsommar, utseendefixering, klittra, Prinsessan Madeleines nyfödda pojke med mycket mera!
Mark as Played
Den med Bröderna Lagerståhl och trädgårdsnytt och ... så mycket annat dravel!
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.