Mit Solrød

Mit Solrød

'Mit Solrød' - er en podcast, hvor gæsterne er spændende mennesker i 2680 Solrød. Det er mennesker, der brænder for en sag, forening eller virksomhed. De har det til fælles, at de bor i Solrød, kommer fra Solrød, arbejder i Solrød eller har anden tilknytning til byen. Gæsterne taler om den ting, de brænder for, og de fortæller også om deres forhold til Solrød og kommer med tips og tricks til gode steder og oplevelser, samt kommer med bud på, hvad de ville ændre, hvis de var borgmester og bestemte alt. Alle programmer er optaget i en positiv tone og med henblik på at knytte borgerne i byen tættere sammen og lære, at der findes mange spændende mennesker og muligheder helt lokalt. Podcasten er i sæson 3 en specialsæson med samtlige spidskandidater frem mod kommunalvalget 16. november.

Episodes

November 14, 2021 16 mins
SPECIAL: Er du i tvivl om, hvor krydset skal sættes 16. november?

I podcasten her får samtlige Solrøds 11 spidskandidater 60 sekunder, hvor de fortæller, hvorfor du skal stemme på dem og deres parti.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er nummer 12 i rækken i 'Mit Solrøds' politiker-sæson, hvor der hver uge har været en ny spidskandidat som gæst. Du kan altså høre et af de øvrige 11 programmer, hvis du vil me...
Mark as Played
Venstre har haft borgmesterposten i Solrød i samtlige kommunens 51 år, og Niels Hörup har styret Solrød de seneste 16 år.

Niels Hörup er igen partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Niels at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er nummer elleve i ræ...
Mark as Played
Socialdemokratiet går efter at forbedre de fire mandater, de fik ved sidste valg, og den store drøm er borgmesterposten i Solrød.

Jonas Ring Madsen er partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Jonas at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det tiend...
Mark as Played
Dansk Folkeparti har tidligere været tæt på to mandater i Solrød. De har siden stiftelsen i 90'erne haft et enkelt mandat, men drømmer nu om to eller tre mandater ved kommunalvalget i Solrød. Brian Mørch er partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Brian at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR N...
Mark as Played
Konservative skal ved kommunalvalget i Solrød forsøge at få et, to eller måske tre mandater. Jan Færch er partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Jan at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det ottende i rækken i 'Mit Solrøds' politiker-sæson, hv...
Mark as Played
HavdrupListen skal ved kommunalvalget i Solrød forsøge at genvinde deres ene mandat, eller måske få et ekstra. Christian Vang er partiets nye spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Christian at kende som person og hører om hans forhold til Solrød og Havdrup.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det syvende ...
Mark as Played
Liberal Alliance skal ved kommunalvalget i Solrød forsøge at få de to mandater, som de var meget tæt på ved seneste valg. Emil Blücher er partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Emil at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det sjette i rækken i '...
Mark as Played
SF skal ved kommunalvalget i Solrød forsøge at komme ind igen-igen og spørgsmålet er, om det bliver med et, to eller tre mandater. Henrik T. Larsen er partiets spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Henrik at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det femt...
Mark as Played
Radikale Venstre skal ved kommunalvalget i Solrød forsøge at komme i byrådet for anden gang i træk. Per Laursen er partiets helt nye spidskandidat til valget 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Per at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det fjerde i rækken i 'Mit Solrøds' po...
Mark as Played
Nye Borgerlige stiller op til kommunalvalg i Solrød for anden gang. Ulrik Lassen er partiets spidskandidat og borgmesterkandidat 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Ulrik at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det tredje i rækken i 'Mit Solrøds' politiker-sæson, hvor der hve...
Mark as Played
Vores Solrød stiller op til kommunalvalg i Solrød for første gang. Christian Nyholm er partiets spidskandidat og borgmesterkandidat 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten fortæller han om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Christian at kende som person og hører om hans forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det andet i rækken af 'Mit Solrøds' politiker-sæson, hvor ...
Mark as Played
For første gang nogensinde stiller Enhedslisten op til kommunalvalg i Solrød. Birgit Gedionsen er partiets spidskandidat 16. november og er gæst i podcasten her.

I podcasten her fortæller hun om sine og partiets mærkesager, ligesom vi lærer Birgit at kende som person og hører om hendes forhold til Solrød.

SPONSORER: SPAR NORD SOLRØD og SUPERBRUGSEN SOLRØD

Programmet er det første i rækken af 'Mit Solrøds' politiker-sæson, hvor der hve...
Mark as Played
Han kan godt lide konstruktiv kritik, men hvis der er noget, han med et trylleslag gerne ville ændre på i morgen, så er det tonen og debatkulturen i Solrød, som han gerne ser mere respektfuld, demokratisk og ordentlig.

Niels Hörup er borgmester i Solrød og har været det siden 2005. I podcasten her hører du, hvordan han kom til byen, og hvordan manglende fester på Solrød Gymnasium førte ham på vej mod politik.

Du hører også om, hvorda...
Mark as Played
Hun er blevet gift med sin mand i butikken. Mette Larsen er kreativ direktør i Solrød Foto, som hun driver sammen med sin mand.

I podcasten her fortæller hun om det første halvandet år i Solrød Center, hvorfor hun brænder for fotos, og hvordan fotobutikker hele tiden skal tænke nyt for at overleve.

Mette brænder særligt for at tage billeder af børn, hun kan have svært ved at huske forældrene, men børnene kan hun altid huske. Hun elsk...
Mark as Played
Hun står bag 'Bevar Naturen i Solrød' på Facebook og hjemmesiden bevarnaturensolrod.dk.

I denne podcast fortæller Ina Lindemark, hvorfor det er så vigtigt at bevare naturen i Solrød, og hvorfor hun har startet de to sider op.

PODCASTEN ER SPONSORERET AF SOLRØD CENTER

Hun fortæller også, hvor skidt det egentlig står til for naturen i Solrød, hvor vi er helt nede som nummer 92 ud af landets 98 kommuner på det særlige naturkapitalindeks.

...
Mark as Played
Hvor er de gode steder for hunde i Solrød? Hvilke øvelser kan du lave med din hund hjemme i haven og på gåturen?

Tine Wilms fra Solrød har startet firmaet Wilms & Hund op, hvor hun er hundetræner.

I podcasten her kommer hun med tips og tricks til byens hundeejere, og vi hører også, hvor hendes egen passion for hunde kommer fra, og hvad det fantastiske er ved hunde.

PODCASTEN ER SPONSORERET AF SOLRØD CENTER

Og hvordan foregår hundetræn...
Mark as Played
37-årige Maria Schøn har boet i Solrød i ni år. Nu har hun taget springet fra bankassistent til selvstændig stylist med firmaet Stylementor.

I podcasten fortæller hun, hvordan det har været at tage det store karrierespring, og hvordan man får modet til at skifte branche.

Vi taler også om, hvordan det går med firmaet Stylementor, hvad jobbet går ud på og hvilke sjove og spændende oplevelser, der i jobbet. Og hvad er det egentlig for e...
Mark as Played
18-årige Rasmus Lie er elevrådsformand på Solrød Gymnasium.

I podcasten her fortæller han, hvordan det er at være ung i Solrød i 2020, hvordan det er at gå på Solrød Gymnasium, og hvordan det er at være elevrådsformand samme sted.

PODCASTEN ER SPONSORERET AF SOLRØD CENTER
Mark as Played
Jens Bang Liebst er den person i Solrød, jeg har fået flest ønsker på som kommende gæst. Han er med, når der tænkes nyt i Solrød, og i podcasten her fortæller han om planerne for Strandens Hus, hvor han vil give byen et samlingspunkt og lave havnemiljø uden en havn.

Strandens Hus er vedtaget i Solrød og kommer på Østre Strandvej. Jens Bang Liebst har i mange år været formand for Solrød Strands Grundejerforening og er den helt store ...
Mark as Played
Mr. Niels Ove. Når du hører navnet, så tænker du uden tvivl på herretøj i Solrød Center.

Nu er Niels Oves søn, Claes Pedersen, kørt i stilling til at overtage butikken. Som kronprins er han allerede medejer og butikschef, og i podcasten her fortæller han om, hvordan det er at arbejde sammen med sin far og på sigt skulle overtage faderens livsværk, der har eksisteret siden 1976.

I podcasten fortæller Claes også, hvordan moden er dette...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.