Klubhuset

Klubhuset

Giv dine venner baghjul med ekspert-tips til managerspillene på Holdet.dk. Sæt podcasten i ørene og kom til tops i din managerliga til Premier Manager, Tour'en, EM Manager osv. 18+ | Spillet udbydes af Swush.com ApS | Stopspillet.dk | Udeluk dig selv via ROFUS

Episodes

April 25, 2024 59 mins
Hvad skal man gøre med sine Palaca-spillere og hvad med skuffende Liverpool? Og kan man stole på Man Utd og Newcastle? 

Chelsea og Tottenham har dobbeltrunde, men mens Tottenhams største profil Son ikke rigtig har ramt målformen senest, så er Cole Palmer helt anderledes varm. Alle ejer dog Palmer men til denne runde bør man også give ham anførerbindet på www.holdet.dk.
Mark as Played
Både FCM, FCN, og FCK er favoritter i 10. runde af Super Manager på www.holdet.dk. Mens både Ulvene fra Herning og Løverne fra KBH har et attraktivt program, så kommer FC Nordsjælland med en 7-2 sejr og masser af selvtillid i bagagen.

Anbefalingerne til runden kan høres fra 33:20.
Mark as Played
Mens Randers cruiser der ud af i Kvalifikationsspillet, så er skal der for mange managers træffes svære valg omkring, hvorvidt BIF-spillerne skal beholdes og om FCK'erne skal købes.

Klubhuset med Frederik Ingemann dykker ned i de bedste køb til runden fra minuttal 23:20.

Lyt med og få de bedste anbefalinger til runde 9 på www.holdet.dk.
Mark as Played
Liverpool og Arsenal er de to oplagte valg til runden på www.holdet.dk, men rækker pengene ikke til mesterskabskandidaterne, så kig mod Crystal Palaces 4 konger.
Mark as Played
Der skal holdes igen med transferen, og skal man lave ændringer nu, så er det nu man med fordel kan gøre brug af både målmands- og midtbanefinten. Klubhuset laver ligeledes et mindre holdskifte, da PSG ryger på porten til fordel for FC Barcelona. 

Og anførervalget falder på en spiller med kun 0,5% popularitet på www.holdet.dk
Mark as Played
Brentford møder Sheffield United og endnu engang jagter Klubhuset et stort nederlag til Sheffield. Samtidig skal der ses frem mod mesterskabskandidaternes dobbeltrunde i runde 14.
Mark as Played
FC Nordsjælland har i de sidste to runder vundet over både FCK OG FCM, men er de et hold man tør stole nok på til at købe ind på dem til runde 8 - og er de bedre at have end FCK'erne? Og skal man sælge sine OB spillere oger Fuseini et must?

Det ser Vidførle og Ingemann nærmere på i denne uges podcast om Super Manager på www.holdet.dk.

TIDSKODE:

32:10 Anbefalinger til Runde 8
Mark as Played
Kvartfinalerne i dette års Champions League er tætte, men for at opnå succes i Champions Manager bør man allerede nu planlægge flere runder ud i fremtiden. Hos Klubhuset har man tiltro til Arsenal og forventer et par storsejre mod kriseramte Bayern.
Mark as Played
Salah er i god form og selvom en udekamp mod Manchester United for de fleste ville være en svær kamp, så har Salah historisk vist sig skarp på Old Trafford. Men det er ikke Salah der ender med at få anførerbindet på Fællesholdet. Lyt med og hør, hvem Klubhuset ender med at have som anfører på www.holdet.dk
Mark as Played
Brøndby er rundens største favorit og i Klubhuset har man tillid til den målfarlige japaner, der i sidste kamp mod Silkeborg lavede hattrick. Og så ses der tilbage på den netop overståede runde 6 på www.holdet.dk.
Mark as Played
Nicolai Bisgaard gæster igen Klubhuset, når Fællesholdet sættes til runden, der allerede starter tirsdag aften kl. 20.30. Der skal vælges spillere fra mesterskabskandidaterne, og her er Arsenal Klubhusets favoritter på www.holdet.dk.
Mark as Played
Der er igen fuldt program i Premier League og Fulham er for en gang skyld et populært valg i managerspillet, men skal man have fuld Fulham eller skal alternativerne prioriteres. Det taler Vidførle og ugens gæst Nicolai Bisgaard om i optakten til 10. runde af Premier Manager på www.holdet.dk
Mark as Played
Grundspillet er slut og Klubhuset ser nærmere på, hvem der er de bedste køb i mesterksabs- og taberslutspillet på www.holdet.dk

Viborg er rundens største favorit, men er det den vej Klubhuset vælger? Og hvad gør man med Brøndby og Suzuki, når de skal en tur i Parken og møde FCK?
Mark as Played
De er ikke store favoritter, men Maddison, Son og Co. er rundens største favoritter, når de ude tager et smut til Craven Cottage og møder Fulham i et rigtigt London opgør.

Klubhuset sætter stort set et helt nyt hold til runde 9 på www.holdet.dk.
Mark as Played
Vallys leverer fortsat ikke, og der findes kun få scenarier, hvor Brøndbys kreatør bør beholdes. Hør i hvilke i Managerklinikken sidst i podcasten. Mens tiltroen til Vallys vakler, har Klubhuset mere fidus til AGFs billige defensiv på www.holdet.dk.
Mark as Played
Der er dobbeltrunde til Bournemouth og normalt ville det ikke være en "Big deal", men denne gang er Bournemouth historisk store favoritter mod henholdsvis Sheffield United og Luton.

Klubhuset får besøg af Nicolai Bisgaard aka Robotten, som hjælper med at sætte Fællesholdet.
Mark as Played
Tidskoder: Del 2 af Podcasten starter ved 45:17 med Quiz. Spilleranbefalingerne starter ved 58:47.

Klubhuset m. Frederik Ingemann fårbesøg af Fodboldanalytiker Bjørn Elimar, der i efteråret sluttede som nr. 6 i Super Manager og hyppigt gæster podcasts vedrørende Superligaen.

Der er i denne runde fokus på om Vallys skal sælges, når 4 FCN spillere skal finansieres. Og så er Klubhuset også tilhængere af at lade Vejle afløse Randers-spil...
Mark as Played
8. Runde af Champions Manager byder på returkampene i Champions League, men kun ganske få spillere byder sig til forud for midtugens opgør.Generelt er der ikke meget værdi at jagte, hvorfor man bør undgå transfer og gemme pengene til runde 9 af Champions Manager på www.holdet.dk
Mark as Played
I runde 8 har Bournemouth to fantastiske hjemmekampe, når man tager imod Sheffield United og Luton og Klubhuset kigger nærmere på, hvem man bør købe til sit managerhold på www.holdet.dk.

Og så er det også vigtigt allerede nu at være opmærksom på, hvilke klubber som er videre i FA Cuppen, og som derfor ikke skal spille i runde 9.
Mark as Played
Hvordan bruger man pengene bedst i motor manager? Hvordan skal man passe sit hold i løbet af sæsonen? Og hvilke billige kørere er gode at have på sit hold, så man kan få råd til de store stjerner? Lyt med, når Klubhuset med Motor Manager eksperterne Lars Kroot og Simon Kraglund sætter Fællesholdet.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.