Josias - Verdens Bedste Podcast

Josias - Verdens Bedste Podcast

Min podcast er blot en undskyldning for at snakke med mennesker jeg finder spændende, så lyt med hvis nogle af de mennesker jeg har inde lyder interessante. Jeg kommer også til at køre nogle forskellige indslag mere fast. Det kunne f.eks være om teknologi eller andre ting som jeg har svært ved kun at lave en episode om.

Episodes

March 7, 2020 50 mins
Gypsy Jazz - Jeppe spiller i et band der hedder Hot Club Gypsy Jazz der laver noget fedt musik som jeg aldrig har hørt før. Blev fan med det samme!!
Mark as Played
Frederik er uddannet inden for film og media og ved en masse om både lyd, lys og billede. Derfor ved han meget om hvad der sker inden ting kommer ud gennem vores skærme og højtalere.
Mark as Played
January 7, 2020 49 mins
Tech Tuesday er et indslag om teknologi som jeg laver sammen med min lillebror David Rygaard som er Elektro ingeniør. CES Messen starter tirsdag d.7 hvilket gør det til den perfekte dag at starte op på :) Der er højt humør og fuld nørd på :D
Mark as Played
January 4, 2020 46 mins
Min første podcast er med min gode ven Simon Sode som er i fuld gang med at lave musik, så dagens afsnit kommer til at handle om hvor han startede og hvad han render og laver. Vi kommer også til at snakke om hans anden passion som er dyr!

I kan høre lidt af hans musik her: https://soundcloud.com/simonsode/the-jungle?fbclid=IwAR3-YsdNCTgtLEyNexwRtHP-uxYn_Oa7m1ekXwHXQK8TW1shWXvlLE9Vhs4

Instagram: https://www.instagram.com/simonsode/?...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.