Er Den Virkelig Så Dårlig

Er Den Virkelig Så Dårlig

Sæson 2: Parret, Boris og Helle Sekulovic, har i denne sæson, valgt at droppe gættelegene, for nu får herren lov til at stå for det meste. Sæsonens 50 film er taget fra https://www.metacritic.com/ Hvor parret har valgt at finde de film der har fået bundscore af de rigtige ægte anmeldere (her kaldet "Eliten"), men super gode anmeldelser af helt almindelige brugere (Her kaldet "Pøblen") Hvem er parret enige med? Eliten eller Pøblen? Nyt afsnit ude hver mandag. Sæson 1: Ethalvgammelt/halvungt ægtepar, Boris og Helle Sekulovic, har besluttet sig for at se de 50 dårligst ratede film på IMDb. Ingen ved endnu om det er en mega dårlig idé og hvad deres øjne vil blive udsat for på denne mission. Men de mangler spænding i livet, når deres børn sover. So here goes! Og hvis man ikke kan vente med at finde ud af hvilken film de skal se, kan man tjekke listen her: https://www.imdb.com/chart/bottom Husk dog at parrets liste er fra d. 1/1 2020 og kan derfor afvige. Vi ses hver torsdag kl 18!

Episodes

February 8, 2023 31 mins
I denne uge har parret set Behaving Badly. Anmelderne hader den. Den almindelige filmseer er begejstret for den. Der er en god håndfuld kendte skuespillere med. Men gør dét den automatisk til en god film? Der er i hvert fald lige så delte meninger i stuen, som der er imellem anmeldere og "pøblen"
Mark as Played
Efter verdens længste sommerferie, er parret ENDELIG tilbage med et nyt afsnit!
Der er lidt rust på stemmerne og der er ikke helt styr på teknikken. Men er de heldige med filmen, The Vanishing of Sidney Hall? Eller kunne ferien godt have været liiidt længere?
Mark as Played
I denne uge, dykker parret ned i en omgang af de gode gamle 80'ere, når de skal se én de klassiske Politiskolen-film. Nemlig "Politiskolen 5 - På Miami-Patrulje" . Men er denne efterfølger et hit eller skal vi bare glemme at den eksisterer?
Mark as Played
May 16, 2022 45 mins
Vi er kommet til film nummer 34, som er horror/slasherfilmen Valentine. Parret ender med at få forvirret hinanden i forhold til slutningen. En hurtig google søgning ville have givet dem svarene på alle deres spørgsmål, men er det virkelig meningen at man skal google for at forstå en film? Og gør det filmen dårlig?
Mark as Played
May 9, 2022 41 mins
Parret har set filmen Polar med hele Danmarks Mads Mikkelsen. Men er han en garanti for at filmen ikke er en fuser? Anmelderne og de almindelige seere er uenige. Men hvad siger parret?
Mark as Played
TRIGGER WARNING: Denne episode indeholder, på grund af filmen, snak om depression, selvskade, selvmord, o.a.
Og en lille portion humor, trods alt.
Mark as Played
February 28, 2022 29 mins
Ugens film er Lost and Found fra 1999 og har vores alle sammens David Spade i hovedrollen. Men burde filmen bare være Lost? Eller det fantastisk at vi har Found den?
Mark as Played
February 21, 2022 37 mins
Film nummer 40 er, på papiret (og ifølge Eliten), en meget kristen film. Men kan den ses hvis man ikke er troende, eller blot er "ikke ikke-kristen". Det kommer muligvis an på "hvad vej man vender bogen"
Pøblen var i hvert fald begejstret for filmen. Men hvad siger parret?
Mark as Played
February 15, 2022 21 mins
Familien Griswold venner tilbage i filmen "Vegas Vacation", eller som man jo ville sige på dansk..."Fars Fede Las Vegas Ferie (fordi det bare giver mening) Kan 4. omgang af familien, hvor børnene aldrig er de samme, ses uden at have set de andre? Kan den overhovede ses?
Mark as Played
February 8, 2022 28 mins
I Film nummer 42, står den på anime. Et univers som den ene halvdel af parret er mega vild med....den anden halvdel...not so much. Digimon startede som serie. Kan den overleve som film?
Mark as Played
January 31, 2022 27 mins
Parret er tilbage efter alt for meget sygdom. Ugens film er Soul Survivors. En titel der måske er meget passende efter influenza og Corona. Men får den parret til at fortryde deres raskmelding?
Mark as Played
January 3, 2022 30 mins
Parret er tilbage efter sygdom, jul, fødselsdage i familien og selvfølgelig nytår. Der bliver sprunget et par film over, som ikke kan findes. Så første film efter ferien, er gangster-komedien Corky Romano. Men er det egentlig en komedie?
Mark as Played
November 29, 2021 29 mins
Parret er begyndt at tvivle på deres humor. Er det filmenes skyld? Eller parrets egen?
Kan ugens film, Joe Dirt, ændre på parrets selvopfattelse? Og er de "Pøbel" eller "Elite"?
Mark as Played
Dagens film, Bigger than the sky, handler om en skuespiller der spiller en skuespiller, men spiller han egentlig skuespil? Parret er, muligvis, uenige
Mark as Played
Film nummer 49, er den 4. film i serien om en mindre hyggelig gut, der ikke er specielt bange for nåle. I ansigtet!
Mark as Played
November 1, 2021 26 mins
Så er vi tilbage med en helt ny liste. I sæson 2, sættes de "rigtige" anmelders filmvurderinger op imod "pøblens"
Denne gang slipper Boris for at gætte filmen.
Den første film handler om 9 døde fyre i London. Hvem er vi enige med? Anmelderne eller "pøblen"?
Mark as Played
April 23, 2021 46 mins
I sidste uge så vi Film Nummer 1 på listen, hvilket vil sige at vi faktisk er færdige med dårlige film! I den her sammenhæng i hvert fald. Men I skal ikke snydes for et helt afsnit af os der snakker om vores podcast og om et par af de dårlige film vi har haft fornøjelsen af at se. Derudover finder I ud af om der kommer mere fra os. Tusind tak for denne gang, venner. Det har været en sand fornøjelse!
Mark as Played
April 15, 2021 29 mins
Film nummer 2 kunne ikke findes, hvilket betyder at vi er kommet til *FANFARE* den allersidste film på listen! Den dårligst ratede film på IMDb's liste, bliver nu set og bedømt af os! Men er den dårligste film virkelig så dårlig? Og betyder det at I slipper for os nu? Og hvem bliver nævnt i den sidste omgang Shoutouts for nu?
Mark as Played
April 9, 2021 39 mins
SÅ er vi tilbage med Film nummer 3! Her møder vi en familie der, i stedet for at holde ferie et idyllisk sted, falder over en kult. Vi har gang i en gammel film med en instruktør der i virkeligheden er sælger. Skuespillere du aldrig før har set. Og et kamera uden lyd. Men er filmen virkelig så dårlig?
Mark as Played
March 11, 2021 30 mins
I film nummer 5, møder vi (efter 47:36 min!!!) eksploderende fugle. Parret gør noget de ikke må. Og så er der endnu engang et par shoutouts på tapetet
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.