Mandagsritualet

Mandagsritualet

Daniel og Rasmus er to unge mænd, som driver hver deres fotograf-virksomhed. De har erfaret, at mandag faktisk kan blive den bedste dag på ugen med det rette mindset. Hver mandag giver de dig et skud motivation og inspiration, så du får en god start på ugen.

Episodes

November 23, 2020 5 mins
Du læste rigtigt. Mandagsritualet holder pause. Lyt med og hør hvorfor.
Rasmus og Daniel
Mark as Played
Vi tager hul på et meget efterspurgt emne, nemlig kærester. Der er store følelser på spil i denne episode, og vi deler ud af vores erfaringer. Vi holder os ikke tilbage, så lyt med og kom gerne med dit eget input!
Mark as Played
November 9, 2020 32 mins
Det er mandag, og vi er vilde med det! I dag snakker vi lidt om forventninger - både fra andre men også fra dig selv. Lyt med og få et skud energi til dagen.
Mark as Played
November 2, 2020 34 mins
Vi er selvfølgelig tilbage, og i dette afsnit snakker vi om at opbygge sig selv og hinanden. Vi stiller hinanden spørgsmålet "Hvad er du god til?"
Lyt med og få en god mandag!
Mark as Played
October 5, 2020 32 mins
Vi går seriøst dybt i dagens afsnit... Elsker du dig selv? Det er dagens spørgsmål. Lyt med og del podcasten med en ven!
Mark as Played
September 28, 2020 32 mins
Ja ja, det er mandag igen, og i dag har vi et perfekt tema på plakaten: DISCIPLIN! Vil du gerne være mere disciplineret, så lyt med og få et par gode råd med til den nye uge!
Mandag er nice!
Mark as Played
September 21, 2020 37 mins
Har du brug for motivation til din mandag? Så er denne episode den helt rigtige at lytte til! Mandag er nice
Mark as Played
September 14, 2020 31 mins
Er du styret af frygten for at fejle eller er du uovervindelig? Vi taler lidt om fordele og ulemper ved begge dele. Desuden kommer der en del små anmeldelser i dagen episode - af alt fra burgere til bydele. Lyt med og få en god start på ugen!
Mark as Played
September 7, 2020 39 mins
Daniel har haft en dårlig uge, Rasmus åbner op om underlig kropsbehåring, og vi kårer selvfølgelig den bedste morgenrutine!
Vi tror faktisk, at mandag kan blive den bedste dag på ugen, og vi vil gerne hjælpe dig på vej. Ses!
Mark as Played
Ugens episode af Mandagsritualet er en af de helt gode. VI har indført lidt mere struktur og et par nye koncepter. Lyt med og deltag i vores challenge/konkurrence og vind en LÆKKER præmie!

Mandag er tilbage. Ses!
Mark as Played
August 24, 2020 33 mins
Vi giver en fuld update på vores liv og vores aktier. Vi taler om at investere penge i aktier og om at investere tid i det, der er vigtigt. Lyt med og få en god start på ugen!
Mandag er det nye fredag og sådan er det.
Mark as Played
August 17, 2020 39 mins
Vi tager et af livets helt store spørgsmål op... Er du lykkelig? Lyt med og få et lille indblik i vores tanker om dette store emne.
Og ja, vi kommer også lidt ud på dybt vand og prøver at padle hjem igen.. vær overbærende med os.
Mark as Played
Gode gamle mandag er tilbage - og det samme er Mandagsritualet!

Vi skyder gang i endnu en sæson, og vi er fuldstændig klar. Vi catcher lidt up, snakker lidt sommerferieoplevelser og deler lidt erfaringer om at starte på efterskole og i gymnasiet.

Lyd med og få en god start på ugen (og skoleåret!!!)
Mark as Played
July 13, 2020 20 mins
Denne episode er bragt i samarbejde med VisitNordsjælland. Vi er draget på endnu en lille tur til Nordsjælland, og nu er vi faktisk gået på ferie. Det er lækkert!

Nyd sommeren og glæd jer til sæson 2 af Mandagsritualet!
Mark as Played
June 29, 2020 27 mins
Sommeren er over os og Mandagsritualet går på ferie de næste par uger. Vi når dog lige at snakke lidt om, hvilke mål vi har for den kommende tid og hvad der mon er på programmet efter sommer.
Vi lyttes ved på den anden side af sommerferien!
Mark as Played
June 22, 2020 26 mins
Vi spiser virkelig god kage og snakker lidt om venskaber og andre gode sager. Lyt med og få en god mandag. Vi elsker, at du følger med!
Mark as Played
June 15, 2020 24 mins
En kort episode, som er PACKED med gode tanker om at finde sit "hvorfor". Vi taler også lidt om, hvordan man holder sin motivation i TOP, selvom ikke nødvendigvis lever sit drømmeliv. Lyt med og bliv inspireret og motiveret til at gå den nye uge i møde med oprejst pande!

Mandag er det nye fredag og sådan er det.
Mark as Played
June 8, 2020 28 mins
Det er mandag og Mandagsritualet er tilbage - men der er forandringer på tapetet! Vi snakker lidt om, hvordan man kan håndtere store forandringer i livet, så der er god grund til at lytte med i denne uge.
Nyd din mandag!
Mark as Played
June 1, 2020 39 mins
Mandagsritualet er rykket ud af kontoret og kørt nord på - helt præcist til Liseleje. Vi nyder et koldt glas rosé og snakker om ferie og ferieminder... Og hvordan skabes et ferieminde egentlig? Og hvad er opskriften på en god ferie?
Lyt med og bliv godt forberedt på at holde ferie i Danmark!

Mandag er det nye fredag
Mark as Played
May 25, 2020 37 mins
Det er mandag, og det er en god dag. Vi er tilbage i den blå sofa på Gothersgade, og vi taler lidt om overtænkning og deler nogle tanker om at tage beslutninger. Husk at følge med på vores Instagrams @mandagsritualet @the.newborn og @fluffy.flick

Ses
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.