Visa Kalliosta –podcast

Visa Kalliosta –podcast

Kallion seurakunnan pappi Visa Viljamaa sukeltaa vieraidensa kanssa ainakin Kalliosta katsoen kiinnostaviin aiheisiin ja ihmisiin.

Episodes

August 4, 2020 55 mins
Millaista oli yrittäjän arki koronaviruksen jyllätessä? Ehtiikö yrittäjä pitää koskaan lomaa? Jaksossa vieraana sarjainnostuja ja monessa yrityksessä, kuten Good Guys Kombuchassa vaikuttava Johannes Laine. Johannes kertoo omasta yrittäjänarjesta koronaviruksen keskellä, kuinka korona ehkä tarjosi näkökulmia yrittäjän arjen järkevöittämiseen. Lisäksi keskustellaan tän kesän hittijuomasta kombuchasta, sen valmistuksesta ja kombuchoje...
Mark as Played
Millaista on viestintä koronan keskellä? Millaisen digiloikan kirkko on onnistunut ottamaan? Jaksossa vieraana viestintäasiantuntija ja aktiivinen kaikestainnostuja Ville Kormilainen. Hän kertoo kuinka oma arki on sujunut koronan keskellä, ja millaisia vaikutuksia koronalla on ollut esimerkiksi stand-up -skenessä. Entä millaista oli kasvaa Suomussalmella papin poikana? Mitä tehdä, jos tuntuu, että on paikalla, mutta ei läsnä.
Mark as Played
Onko mämmille mahdollista löytää sopivaa viiniä? Mitä et ikinä keksisi laittaa kuivakakun päälle? Onko Visa osallistunut joskus viini-tastingiin? Jaksossa päätoimittaja ja viiniasiantuntija Jaakko Heinimäki kertoo parhaat vinkit, miten yhdistellä ruokia ja viiniä, sekä miksi himmeleitä roikkuu Rauman suunnalla pihalla. Entä tuntevatko vaasalaiset Nuuttipukkia? Mukana myös etänä tehty kirkkoviinitasting!
Mark as Played
Ahdistaako uutiset? Kriisit usein lisäävät uutistarjontaa, ja niihin voi jäädä koukkuun. Entä voiko uutisia seurata liikaa? Miksi luottamus on journalismissa tärkeää? Mikä on uutisten kuluttajan vastuu? Vieraana herrasmies ja upseeri, juontaja ja toimittaja Toivo Haimi, joka tekee mm. Pilalla –sarjaa ja juontaa Takaisin Pasilaan –uutispodcastia.

Takaisin Pasilaan –podcast: https://areena.yle.fi/1-50460142 Twitter&Instagram: @toivo...
Mark as Played
Mitä kodittomuus on? Missä Suomessa ja Helsingissä mennään asunnottomuuden kanssa? Ohittaminen, näkymättömyys tai turvattomuus ovat tuhansien suomalaisten unikaverina, kun kotia ei ole. Jaksossa vierailee asunnottomien parissa työtä tekevä Vlada Petrovskaja, jolle on ihmisoikeusloukkaus, ettei kaikille ihmisille ole kotia.

Jatka keskustelua ja anna palautetta Instagramissa @visapos / @siltaredi.
Hima&Strada –kaupunkikierrokset: hi...
Mark as Played
March 13, 2020 16 mins
Miten meidän käy? Lyhyt erikoisjakso, jossa podcastin host Visa Viljamaa jakaa muutaman ajatuksen koskien koronaviruspandemiaa, ja huolta, jota se on nostanut esiin. Jatka keskustelua sosiaalisen median kanavissa, ja huoliasi voit jakaa Instagramissa @visapos / @siltaredi
Mark as Played
Miltä tuntuu, kun seurana on ollut masentuneisuutta miltei niin kauan kuin muistaa? Voiko masennuksesta selvitä tai olla siitä jopa kiitollinen? Terapeutti ja tietokirjailija Miia Moisia kertoo työstään tunnelukkojen ja masennuksen parissa, ja antaa myös näkökulmia siihen, kuinka alakulo vaikuttaa, ja miten sitä voisi omassa elämässä ehkäistä.

Osallistu keskusteluun ja anna palautetta Instagramissa @visapos / @siltaredi
Lisää tieto...
Mark as Played
Mitä ympäristön eteen voisi tehdä, kun itselle rakkain asia on siitä riippuvainen? Onko tilanteemme toivoton? Jaksossa vieraana Protect Our Winters -järjestössä vaikuttava lumilautailija Siv Knudsen, joka kertoo, mitä sinun kannattaisi tehdä talviemme eteen.

Osallistu keskusteluun ja laita palautetta Instagramissa @visapos / @redisilta. Vieras Siv @knudsensiv @protectourwintersfinland

Lisää vieraasta ja aiheesta:
protectourwinters....
Mark as Played
Miksi kannattaa syödä hyönteisiä? Tai juoda hyvää olutta? Jaksossa vieraana hyönteiskokki ja espoolaisessa Fat Lizard –panimossa työskentelevä Topi Kairenius, joka ei arkaile sohaista muurahaispesää.

Kallion seurakunnan pappi Visa Viljamaa sukeltaa vieraidensa kanssa ainakin Kalliosta katsoen kiinnostaviin aiheisiin ja ihmisiin.

Instagram: www.instagram.com/visapos/ Silta: @siltaredi, vieras Topi @koiramies @fatlizardbeer
Lisää t...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.