Pitten

Pitten

Pitten giver dig koncertportrætter af liveaktuelle artister fra spillestederne og festivalerne. Akkompagneret af vært Aleksandra Milanovic kommer du helt tæt på danske og internationale bands og musikere, når de sammen taler om alt fra setlister, publikum til koncertritualer og alt det, der foregår backstage.

Episodes

January 3, 2022 54 mins
Tiden er desværre inde til Pittens allersidste afsnit.

Selvom det er sørgmodigt, så får Pittens vært, Aleksandra, besøg af Rebecca Lou.
Rebecca er albumaktuel med pladen Heavy Metal Feelings og fik muligheden for at turnere en stund med den, inden vi fik ny nedlukning i Danmark.

I denne episode kortlægger vi Rebecca Lous liveunivers siden 2019, vi får hende til at sætte sig i fem tidligere Pitten gæsters sko, og så er der masser af gr...
Mark as Played
Singleaktuelle Josie Amadonna (Josefine Amalie Vinther Møller) indtager Pitten studiet, hvor hun giver slibrige detaljer på produktionen af Ikk Set Før tracket alt sammen i en stor Pick Me Up skålning.

I denne episode gennemgår vi Josies ikoniske koncerter fra 2021, fortæller røverhistorier fra årets sidste koncert inden nedlukning med Yung Lean, og så leger vi en lille leg, som Josie ikke scorer så mange point til.
Mark as Played
December 10, 2021 55 mins
CXCX Chu Chu (Camilla Chu Xu Bjørner) er en artist, der starter sin karriere i Vancouver, Canada, hvor hun blev en del af det canadiske hip hop miljø, inden hun flyttede tilbage til Danmark i starten af 2021. På trods af den nye karriere og projektet, så har Chu Chu allerede udgivet to EP’er og været i P3s søgelys.

Til Aarhus Volumes arrangement, A-House Party, kurateres det sprødeste fra Aarhus' hip-hop talentlag (Frode, Lummerfa...
Mark as Played
November 9, 2021 50 mins
Den prisvindende punk kvartet, Daufødt, fra Oslo er på deres første headlining turné, som tager dem forbi rundt i Norge samt til Aalborg og København. En turné som endelig lader dem optræde med debutalbummet, 1000 Island, fra sidste år.

På sidstnævnte tourstop skal Pitten besøge dem og indkapsle deres første københavnske gig.
Bandet består af Eskild Myrvoll på bass, Annika Linn Verdal Homme på vokal, Eirik Albrethsen Reithaug på guit...
Mark as Played
October 30, 2021 41 mins
På sidstedagen af den norske showcasefestival, by:Larm, besøger Pittens vært, Aleksandra, den norske stjerne, Isah, som har æren af at lukke festivalen.

Isah har siden 2019 med singlen HALLO været på alles læber og i alles koncerthjerter. En karismatisk og erfaren liveartist, der med sit R’n’B repetoire formår at hive alle type ind til sine koncerter. Udover at have spyttet 3 EP’er ud og vundet priser hos det norske P3 Gull og Spell...
Mark as Played
October 23, 2021 53 mins
Norske Hôy La (Ingri Høyland Kvamstad) er en artist, som Pittens vært falder over tilbage i 2019 på Øyafestival i Oslo, hvor hendes koncert mildest talt giver publikummet en paralyserende mavepuster.
Samme år optrådte hun også på Roskilde Festival, hvor blandt andet Soundvenues anmeldelse lagde vægt på Ingris nærvær og følsomhed. Dette er også en af grundene til, at hun skulle komme med i Pittens by:Larm 2021 special.
Den tidligere...
Mark as Played
October 16, 2021 37 mins
På anden dagen af showcasefestivalen i Oslo, by:Larm, er Pittens vært, Aleksandra Milanovic, ude på spillestedet BLÅ for at skabe et koncertpotræt af fransk/norske L.U:N.A.
Bag projektet finder man søskendeparret Mia og Leo Roussel, hvis seneste udgivelser er singler 'Fairytale', 'Ring meg opp' og 2020 EP'en 'Mon Anomi'.

Vi skal finde ud af i denne episode, hvordan man bliver modig nok til at være sårbar overfor et publikum og vigtig...
Mark as Played
October 9, 2021 44 mins
I stil med SPOT Festival i Aarhus er by:Larm en showcasefestival, der løfter upcoming og etablerede artister, og hvor musikbranchen og helt dødelige mennesker kan smage på fremtidens stjerneskud.

I første episode ud af fire skal du præsenteres for Lokoy, som har æren af at åbne årets by:Larm på Rockefeller venuet i Oslo.

Lasse Lokøy aka Lokoy er sanger, producer og artist, der normalt også er en del af det norske punkband Sløtface so...
Mark as Played
October 2, 2021 41 mins
I denne episode skal vi besøge live universet til et af Danmarks mest ikoniske rocktrioer, Baby In Vain, og at skabe et koncertportræt af dem til deres Store Sal koncert.

I et årti har Benedicte, Andrea og Lola udgivet anmelderroste plader og fængslet publikum til deres koncerter både i Danmark og internationalt med deres stoner rock. Seneste udgivelse, See Through, byder på et mere shoegazet og vokalharmonisk udtryk med bass og st...
Mark as Played
October 2, 2021 28 mins
Isabella aka Dayyani er en artist, hvis soniske univers giver dig længsel tilbage til 00’erne i en kombination med skandinavisk r’n’b og arabisk krydderi. Musikken laver hun med sin partner in crime Johannes, hvor de sammen har brygget All The Things I’m Learning EP’en fra i år samt den spritnye My SHIT single. Udover at have sit soloprojekt er hun signet ved Yachtvej og er med live med Ganger som vokalist.

Isabella og Aleksandra m...
Mark as Played
September 24, 2021 34 mins
I denne episode skal du præsenteres for Oslo artisten, DJ’en og produceren Darkowa. Phylis Boateng står bag Darkowa og har i en del år været en fast del af Oslo scenens kyndige DJs under navnet TELEFONGRL. Med kun to foreløbige singler, Uber Black og Provider viser Darkowa sin mikstur af elektronisk musik, afropop og r’n’b, der skaber fundamentet for hendes vanedannende bangers. I sit udtryk bærer hun store shades, lang læderjakke...
Mark as Played
September 24, 2021 42 mins
I denne episode skal du præsenteres for produceren, sangskriveren, labelstifteren (Type Two) og nu også NRK P3 radiovært Emily-Madelen Aarsheim Harbakk aka Gucci Caliente. Emily falder jeg over, da hun tilbage i 2019 er showstealing bassist i bandet brenn., mens de lukker Roskilde Festivals Rising scene. Siden den hæsblæsende koncert på Roskilde Festival har jeg fulgt hendes musikalske rejse gennem Instagram. I et energisk liveuniv...
Mark as Played
September 18, 2021 27 mins
Den bergenske musikfestival for dugfriske upcoming artister, Vill Vill Vest, fik i år lov til at blive afviklet med fysisk, stående publikum, og det har Pitten været ude og dække.

I første episode portrætterer vi Oslo kvartetten Veps, der har på kort tid får gigant vind i sejlene. Bag projektet finder man vokalist og guitarist Laura, trommeslager Maja, Helena på keys og vokal, samt June på bass. De slap denne sommer EP’en, Open The ...
Mark as Played
September 12, 2021 29 mins
I gennem 10 år har musikbookingselskabet SmashBangPow arrangeret Journey Fest, hvor de hvert år kuraterer de bedste liveperformere, som du og jeg skal bide mærke i.
Til dette års lineup har artister som Sulka, Selma Judith og CHINAH indtaget Journey Fest ved Copenhagen Distillery.

Det band, som jeg vil sætte fokus på, og som vi skal snakke med i denne episode ,er PRISMA. Bandet består af søstrene Sirid Møl Kristensen og Frida Møl Kri...
Mark as Played
September 7, 2021 30 mins
Bag Fozza projektet finder man Emma Michael fra Aarhus, der sammen med produceren Tommy Bounx mixer lyrik om kærlighed med r’n’b og neo soul til den helt store groovy flødefest. Dette kan især høres på Fozzas seneste EP, Better Off, hvor de to virkelig viser deres geniale samarbejde. Fozza er ligesom Tommy Bounx en del af Aarhus hip-hop kollektivet, HUNNID22, som også tidligere har gæstet Pitten, og de kan tit findes på samme konce...
Mark as Played
I denne episode skal vi lære årets P3 Karrierekanonen finalist, Josie Amadonna, at kende, når hun sammen med sin DJ, Signe Alarcón, gæster Pitten.

Josefine, der står bag Josie Amadonna, lader sine flabede bars flette sammen med energiske hip-hop og r’n’b produktioner produceret af Boris Hiort, som de sammen skaber i deres Østerbro kælderstudie. Ligeledes udfoldes det bombastiske univers live, når Josie får hjælp af DJ’en Signe Alarc...
Mark as Played
August 28, 2021 27 mins
I denne episode får vi fint besøg af de fire medlemmer fra Yör: Marie, Lasse, Victor og Janus. Det EP-aktuelle band skal spille på Volumescenen på festivalens anden dag foran et stående publikum, hvor de skal få lov til at udfolde I Virkeligheden EP’en. Deres lydunivers består af Marie karakteristiske inderlige vokal, der komplimenteres af synth, bad og trommer og giver et smukt sammenspil mellem det organiske og det elektroniske.

...
Mark as Played
August 28, 2021 36 mins
JASMIN projektet rummer bandmedlemmerne Vinjar, Bergur, Harald og selvfølgelig Jasmin. Udover at hun er frontfigur, så skriver hun også teksterne og melodierne, men sammen skaber de musikken.
Deres groovy lyd trækker tråde ind i soul, oldschool hiphop og den elektronisk popverden, som alt sammen limes sammen med Jasmins sjælefulde vokal. Dette kommer til udtryk på deres prisvindende EP'er, I Know It's Over (2019) og not that surpris...
Mark as Played
I anden episode af Pittens minipodcastserie om talentlagsartisterne til Roskilde Festival Summer Days skal vi helt ind i liveuniverset til danske Emily Nyhuus aka Reveal Party.

Den poprockede lyd sammensat med tekster der veksler mellem melankoli og håb, men også berører hendes kønsskifte kampe til at blive transkvinde danner rammerne for de nærværende Reveal Party liveshows, når Emily lader publikum komme helt tæt på hende.
Med EP’...
Mark as Played
July 17, 2021 38 mins
Endelig skete det, at vi kunne få lov til at få lidt orange feeling - dog i en coronavenlig konstellation!

Pitten sætter fokus på to unikke talentlags artister fra dette års lineup, nemlig Sosa og Reveal Party.
I første episode ud af to skabes et koncertportræt af Sosa.

Sangeren og rapperen Sosa sparker døren ind til den danske rapscene med sine tekster, lyd og dansetrin, der med blot to singler ude, DAT og Sosas drøm, har hun landet ...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.