Min date fra helvede

Min date fra helvede

I "Min date fra helvede" fortæller vi folks mest kiksede, pinlige og frygtelige historier fra livet på datingscenen. Nogle af dem er så vanvittige, at man tror, det er løgn! Jagten på kærligheden kan være hård, men i de her tilfælde er den ligefrem ubarmhjertig.

Episodes

February 15, 2023 55 mins
Endnu et års pause og endnu en baby - men nu er "Min date fra helvede" tilbage med Morten og Stine bag mikrofonerne. I dette afsnit dykker vi hovedsageligt ned i historier fra et webforum. Der er både blotteri i McDriven, sjippefetisch og gothdating på programmet... nyd det.
Mark as Played
Efter lidt mere end et års pause er "Min date fra helvede" tilbage med Morten og Stine bag mikrofonerne - historierne er stadig både deres egne og lytternes værste datingoplevelser. Denne gang bliver der dykket ned i både tis, afføring og meget meget beskidte hjem.
Mark as Played
December 11, 2020 64 mins
Stine er igen med som gæst, og har denne gang fået tilsendt et par historier - blandt andet en om en køkkentissende knaldedate, der på grund af knivtrusler må hentes af politiet. Træder en af betjentene mon i tisset? Jep, der er nok engang masser af sjove datinghistorier på programmet. (Vi beklager i øvrigt den mindre gode lyd - tekniske udfordringer. Æv!)
Mark as Played
October 13, 2020 59 mins
I denne episode af "Min date fra helvede" er min kæreste Stine med som gæst - hun har nemlig gået og gemt på en helt absurd datinghistorie, der er så vanvittig, at den må afsluttes af tre uniformerede betjente. Derudover kommer vi som vanligt forbi et væld af andre sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv, som man enten griner af eller krummer tæer over.
Mark as Played
September 9, 2020 63 mins
I denne episode af "Min date fra helvede" er vi på besøg hos Mette Høgh. Hun er influencer og løfter lidt af sløret for sit datingliv, blandt andet om en hemmelig datingapp for kendte, og om dengang hun meget impulsivt fløj sydpå for en flirt, men lynhurtigt vendte skuffet tilbage til Danmark. Derudover kommer vi som vanligt forbi et væld af andre sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv, som man enten griner af eller...
Mark as Played
August 1, 2020 69 mins
I syvende episode af "Min date fra helvede" er vi på besøg hos Guf. Han er manden bag restauranten Nose2Tail og tidligere kok på Go' morgen Danmark, og i programmet fortæller han blandt andet om dengang en ellers fantastisk aften endte på en skadestue med en helt uhyggelig penisskade. Derudover kommer vi som vanligt forbi et væld af andre sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv, som man enten griner af eller krummer ...
Mark as Played
July 22, 2020 71 mins
I sjette episode af "Min date fra helvede" har vi besøg af Line. Hun er online & marketingchef, influencer under navnet schade.dk og så leverer hun blandt andet historien om dengang en hund stjal hendes trusser i en lejlighed i Ølstykke. Derudover kommer vi som vanligt forbi et væld af andre sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv, som man enten griner af eller krummer tæer over.
Mark as Played
July 12, 2020 61 mins
I femte episode af "Min date fra helvede" har vi besøg af Nadia. Hun er journalist, entreprenør og lidt af en sportsnørd - og så har hun prøvet at få stjålet sin allerførste date af en veninde midt under en biograffilm. Derudover kommer vi som vanligt forbi et væld af andre sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv, som man enten griner af eller krummer tæer over.
Mark as Played
May 18, 2020 57 mins
I fjerde episode af "Min date fra helvede" har vi besøg af Stines veninde Kimmie, der blandt andet fortæller om hvordan en svedig cykelsmed uden tænder på plus 60 fik hende overtalt til en date. Og så hører vi et væld af sjove og kiksede datinghistorier fra det virkelige liv - blandt andet om fyren der tog sit eget vand med på date, fordi han var bange for at blive homoseksuel af postevand.
Mark as Played
April 21, 2020 63 mins
Har du nogensinde hørt om noget, der hedder crush fetish? Hvad det helt præcist er, får du svaret på i denne episode af "Min date fra helvede", hvor vi også skal høre historien om pige, der brækker sig ud over en væg hjemme hos en date, for derefter at svine toilettet helt til. En times underholdning pakket med sjove og sindsyge datinghistorier fra det virkelige liv.
Mark as Played
April 14, 2020 60 mins
I anden episode af "Min date fra helvede" fortæller dagens gæst Stine, om en vanvittig lystløgner hun datede.
Derudover fortæller vi blandt andet også historien om en fyr, der skider i bukserne midt på en date. Om en mand der stikker en sikkerhedsnål gennem næsen for at imponere en pige. Og om en pige, der sidder og tisser på gulvet i sin dates soveværelse.
Mark as Played
April 14, 2020 57 mins
I første episode af "Min date fra helvede" fortæller dagens gæst Stine, om dengang hun endte hjemme hos en date, der havde talende bamser.
Derudover fortæller vi blandt andet historien om en fyr, der er vild med at blive tisset på. Om en mand, der har store problemer med at få et toilet til at skylle ud. Og om en pige der bruger Tinder til at få fyldt op med folk til en fødselsdagsfest.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.