Verdens Bedste Snakke

Verdens Bedste Snakke

En podcast hvor komiker Pelle Lundberg ringer til spændende gæster, som anbefaler et særligt godt interview. I podcasten kan du høre interviewet og høre Pelle tale og diskutere med sin gæst.

Episodes

June 4, 2020 34 mins
Radiovært på Nova, Daniel Cesar, er med på telefonen i dette sidste afsnit af podcasten.
Han har medbragt et klip fra 1970, der den dag i dag er mere aktuelt end nogensinde. Det handler nemlig om politikeren Lester Maddow, der er gæst i Dick Cavett Show. Maddow, der er kendt for at gå ind for adskillelse mellem sorte og hvide og for at have drevet en restaurant, der ikke serverede mad til sorte amerikanere, bliver forholdt en slags...
Mark as Played
Bemærk: God lyd!
I denne episode er Brian Mørk gæst, og han har selvfølgelig medbragt et interview. Og kender man Brian Mørk Show og Brian Mørk Show, er det næppe nogen overraskelse, at Brian har medbragt et improviseret interview med en fiktiv karakter. Det er fra det britiske show Why Bother? der blev sendt på BBC Radio 3. Brian fortæller historien om, hvordan dette stykke radiosatire blev definerende for hele hans karriere.

De fe...
Mark as Played
Komiker Mikkel Rask er gæst i Verdens Bedste Snakke for at anbefale et klip med både sin favorit komiker og talkshow-vært. I 1998 var komiker Norm Mcdonald nemlig på besøg hos Conan, og efterfølgende kom også skuespiller Courtney Thorne-Smith i studiet - og så stak det af. Norm driller, provokerer og løfter interviewet til et punkt, hvor man stadig mere end 20 år efter kan grine af det.

Klip af interviewet: https://www.youtube.com/w...
Mark as Played
Tilbage i 2012 var Stephen Colbert stadig vært på The Colbert Report. Et program, hvor han påtog sig rollen som hardcore republikaner og interviewede sine gæster ud fra den præmis. I dag er komiker Dan Okking gæst og det interview han anbefaler er med musiker Morrissey, der bestemt ikke var enig i de ting, som Stephen Colbert sagde til ham.

Se interviewet her: https://vimeo.com/53427709

Pas godt på hinanden, venner!
Mark as Played
Filmredaktør på Information Christian Monggaard er gæst i denne episode! Vi dykker ned i et interview fra 1987 med skuespiller Crispin Glover, der gik så galt, at David Letterman afbrød det og udvandrede. Monggaard gør mig klogere på, hvem Crispin Glover er som menneske og skuespiller, og så fortæller Monggaard om en oplevelse han selv havde med Billy Bob Thornton, han sent vil glemme.

Klip til interviewet med Letterman og Crispin ...
Mark as Played
Første gæst er komiker Thomas Warberg. Han har taget et legendarisk interview fra 2007 med i podcasten. Det er Paris Hilton, der er på besøg hos David Letterman for -tror hun - at tale om sin nye film og parfume. I stedet bliver hun kørt over at en Letterman i absolut topform, der vil høre alt om hendes tid i fængsel. Vi diskuterer interviewet og hygger os med en god snak.

Link til interviewet: https://www.youtube.com/watch?v=bAT_n...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.