Formlen for fremtidig Ledelse - Podcastserie

Formlen for fremtidig Ledelse - Podcastserie

Som ejerleder og leder i små- og mellemstore virksomheder (SMV'er) er det ofte svært at navigere i de mange nye ledelsesmuligheder og udfordringer – i dag og i fremtiden. Dilemmaerne tårner sig op, når der skal tages stilling til dagligdagens drift samtidig med at spørgsmål om fremtidig vækst samt udvikling skal håndteres, eller når produkter eller service ud over at blive leveret i den rigtige kvalitet, til konkurrencedygtig pris og til tiden, nu også skal være bæredygtige, og efterhånden er så komplekse, at det kræver mange forskellige faggrupper samt diversitet i tænkningen for at skabe den rigtige løsning. Ja, så er der behov for en bog med bud på Formlen for Fremtidig Ledelse i SMV'er.

Episodes

May 27, 2020 31 mins
Hør hvordan Erick Thürmer gennem faglighed, skaber trivsel og udvikling i 6 episode af podcasten Formlen for Fremtidig Ledelse. Thürmer Tools er en 150 år gammel virksomhed, der i dag ledes og ejes af Erick Thürmer. Lederskab for Erick handler om nærvær, autentisitet, respekt og kommunikation. Dertil er det spirituelle lederskab helt centralt for Erik, og han bruger det dagligt i sin ledelse af medarbejdere for at skabe et godt fun...
Mark as Played
Denne episode med CEO Per Henrik Nielsen og COO Sascha Skydsgaard i studiet, giver en inspirationsrig dialog om hvordan man i transformation af en ejerledet virksomhed, med CEO udefra, rejser en ny ledelseskultur. Begge arbejder de i TimeLog, hvor de har skabt et lederskab og en positiv virksomhedskultur der fungerer.

CEO Pelle har arbejdet i internationale virksomheder med et ledelsesspænd med op mod 1200 medarbejdere. Det har give...
Mark as Played
I denne episode beriger Tina Dyhr Dupont CEO fra Stila A/S os med kompetencer indenfor lederskab, digitalisering og kompleksitet. Hun deler ud af sin erfaring med at gå fra topstyret ledelse til medarbejderansvar, og hvordan beslutningsfakta går fra medarbejderne til ledelse, således der kan tages de rigtige beslutninger.

Tina er en stærk leder, der har selvindsigt i eget lederskab og tillid til sine medarbejdere, hvilket skaber e...
Mark as Played
podcastepisode 3 med CEO Jørgen Bille Larsen fra Solvang Maskinfabrik en direktør fortæller om hvordan han tænker innovativt, motiverer sine medarbejder , er konsekvent med sine mål og samtidigt sætter overlæggeren meget højt unden at under at presse medarbejderne unødigt.
Mark as Played
En podcast med forsker Rikke Kristine Nielsen fra Ålborg Universitet omkring dilemmaledelse fra forskellige perspektiver og hvordan det forholder sig til formlen for fremtidig ledelse. Podcasten giver et inspirerende fokus fra en forskers perspektiv.
Mark as Played
Formlen for fremtidig ledelse er en podcastserie med fem erfarne direktører fra SMV-laget. Inspiration og konkrete bud fra disse erfarne og succesfulde ledere, der tør dele deres viden og erfaringer, der kan styrke ledelsesforståelsen og øge værdiskabelsen i SMV-laget. Findes der en formel for fremtidig ledelse eller kan du selv skabe din egen formel, med inspiration og viden fra succesfulde ledere? Velkommen kære lyttere til inspi...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.