Next Step - en podcast om cloudstrategi

Next Step - en podcast om cloudstrategi

Digitalisering har aldrig været så vigtigt som nu. Og har aldrig haft potentialet til at skabe så positive forandringer som nu. Alligevel slås mange virksomheder stadig med den ophobede it-gæld – en gæld der betyder at både hardware og software ofte står i vejen for forretningens ønske om en hurtige og mere omfattende digitalisering. Det er udfordringer som nyere it-løsninger som SAP HANA og S/4HANA ikke har. Men det betyder ikke at de strategiske it-valg er nemmere. Tværtimod. For med de nyere løsninger følger en række afgørende beslutninger om cloud-strategi, fremtidens it-setup – inklusiv bemanding - og hvordan du bedst muligt udnytter de nye muligheder i forretningen. Derfor har IBM og Computerworld skabt Next Step – en podcast om cloud-strategi, hvor vi især fokuserer på de muligheder som SAP HANA og S/4HANA giver. Dine værter er derfor Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, og Henrik Bodskov, administrerende direktør for IBM Danmark. I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser, som cloud også indebærer, derfor dele ud af deres viden – så du kan lære af deres valg og fravalg.

Episodes

June 22, 2020 33 mins
Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Det betyder at virksomheden hver dag sikrer at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Med over 300.000 varer i kataloget kan det hurtigt blive et kompliceret puslespil – men alligevel er leveringskvaliteten ifølge Lemvigh-Müllers e...
Mark as Played
Salling Group, det tidligere Dansk Supermarked, er ikke alene en af Danmarks største virksomheder.

Virksomheden har også et rigtigt veldrevet it-landskab. Noget som er resultatet af en massiv it-transformation over de sidste mange år. En transformation der har rakt hele vejen fra det traditionelle SAP ERP-system til en digitalisering – og automatisering – af HR-funktioner. Faktisk er næsten samtlige af virksomhedens systemer skifte...
Mark as Played
Digitalisering har aldrig været så vigtigt som nu. Og har aldrig haft potentialet til at skabe så positive forandringer som nu.

Alligevel slås mange virksomheder stadig med den ophobede it-gæld – en gæld der betyder at både hardware og software ofte står i vejen for forretningens ønske om en hurtige og mere omfattende digitalisering.

Hver virksomhed eller organisations udfordringer er unikke, men ofte er det ønsker til skalering, d...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.