Podcast Talk

Podcast Talk

Center for Podcasting samler spændende stemmer til en samtale om det, der rør sig i lyd- og podcastbranchen, og du er inviteret. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Til sidst er der Q&A, hvor du kan få svar på dit spørgsmål til gæsten. Du kan deltage live på dagen via Zoom og sende dine spørgsmål til os på kontakt@centerforpodcasting.dk eller facebook.com/centerforpodcasting. Center for Podcasting er en non-profit interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre vilkår for podcasting i Danmark.

Episodes

April 18, 2021 52 mins
Lige siden Radio Loud vandt udbuddet for den nye DAB-sendetilladelse, har ungdomskanalen mødt modstand og kritik - især for lave lyttertal. Dette afsnit handler dog ikke så meget om lyttertal, men om hvilke erfaringer DAB-kanalen har gjort sig, hvilken retning de skal i nu og hvad for noget indhold, som de satser på i fremtiden.

Vores vært Claus Randrup tager en snak med Rasmus Mark Pedersen, der er digital direktør for Radio Loud, ...
Mark as Played
Hvordan bliver Danmarks mest populære nyhedspodcast lavet? Vi har inviteret Sofie Tholl, som er redaktør på DR's nyhedspodcast Genstart, i studiet for at få svar på netop det. Her fortæller hun om, hvad de på redaktionen leder efter i en historie og hvordan man holder et stramt format friskt.

Vært: Claus Randrup
Medvirkende: Sofie Tholl
Tilrettelæggelse: Cecilie Pødenphandt Kristensen og Mia Nexø Gjelstrup
Klip og redigering: Anders Wo...
Mark as Played
August 12, 2020 25 mins
Hvordan er det mon at være barn i en corona-tid? Det har ungerne Ezra, Leo, Iris, Lulu og Sigurd fundet et svar på. De har nemlig skabt podcastserien 'Corona for Børn', hvor de, da Danmark lukkede ned, var i kontakt med børn fra hele verden. Vi har mødt Dorte Palle - en af de voksne der har hjulpet børnene med podcasten - til en snak om bl.a. det at arbejde sammen med sit eget barn.

Værter: Cecilie Pødenphandt og Claus Randrup
Medvir...
Mark as Played
I starten af 2019 sagde journalist Niels P. York sit job op for at fortælle historien om sin farfar Knud Christensen, der var modstandsmand under 2. Verdenskrig. I denne første udgave af Podcast Talk kan du høre Niels P. York fortælle om, hvordan han kastede sig ud sit første projekt med lyd for at senere at sælge fortællingen om sin farfar til Danmarks Radio.

Hør 'Den sidste modstandsmand' her: https://www.dr.dk/radio/p1/den-sidste...
Mark as Played
Center for Podcasting byder velkommen til Podcast Talk, hvor vi samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Og du er inviteret. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst. Til sidst åbner vi for input fra publikums, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Ta...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.