Teamspodden

Teamspodden

En podd om Microsoft Teams, Office 365, samarbete, prylar, nyheter och rykten. Av och med Linus Cansby och Mårten Hellebro. Har du frågor eller kommentarer kontakta oss på hej@teamspodden.se

Episodes

March 28, 2024 32 mins

Enterprise Connect har varit igång borta i Florida och Microsoft passade självklart på att släppa en massa nyheter. Teamspodden passar på att sammanfatta några av dem i detta avsnittet.

 

Mark as Played

Nu månad och nästan vår. Vi kollar lite på vad som händer när det kommer till event och Microsoft, pratar lite Copilot och självklart går vi igenom nyheter kring Teams.

 

Mark as Played
February 2, 2024 31 mins

I detta avsnitt av Teampodden går Mårten och Linus igenom krashande Teams-klient, nya mötesvyn, att det går bra för Microsoft och att Microsoft Sverige har en ny VD. Dessutom går vi igenom många andra nyheter kring Microsoft Teams.

 

Vi använde också Copilot för att sammanfatta avsnittet:

  • Linus och Mårten diskuterade den nya mötesupplevelsen i Teams, inklusive gallerivyn, front row, och copilot-knappen. 
  • Linus och Mårten delade...
Mark as Played
November 23, 2023 40 mins

Ignite 2023 ägde rum förra veckan och med Mårten i skogen samtidigt fick Teamspodden skjuta på vår traditionella Ignite-sammanfattning till nu. 

 

What’s New in Microsoft Teams | Microsoft Ignite 2023 - Microsoft Community Hub

Vivadagen - Människa och teknik - Exobe

Vivapodden | a podcast by Exobe

Mark as Played
October 5, 2023 21 mins

Mårten och Linus sänder från Teamsdagen, vi pratar lite om Town Hall som rullas ut istället för Live Events samt andra nyheter i Teams.

Mark as Played
September 28, 2023 28 mins

Mårten och Linus spelar inte bara in Teamspodden, vi är även med och arrangerar Teamsdagen så detta avsnitt ägnar vi en stor del till just Teamsdagen. Det blir även lite Teams-nyheter.

 

www.teamsdagen.se

Kontakta oss på LinkedIn

Linus Cansby Mårten Hellebro

Mark as Played

Live från Stockholm Tech Show, eller hur live det nu kan bli när man spelar in. Men efter att Mårten och Linus hållt sina sessioner så passades det även på att spela in ett Teamspodden avsnitt där vi sammanfattade vad som är nytt kring Microsoft Teams.

 

What’s New in Microsoft Teams | April 2023 - Microsoft Community Hub

Mark as Played

I samband med Enterprise Connect släppte Microsoft en hel packe nyheter, t.ex. ny Teams-klient, Avatarer, telefonifunktoner, m.m. Vi sammanfattar delar av allt nytt i detta avsnitt.

 

Länkar

Introducing the new Microsoft Teams, now in preview - Microsoft Community Hub

What's new in Microsoft Teams Rooms and Devices at Enterprise Connect - Microsoft Community Hub

Microsoft Teams: Advantages of the new architecture - Microsoft Commun...

Mark as Played
March 5, 2023 35 mins

Avsnitt 50 firar vi med att avslöja datum för Teamsdagen, men vi hinner även med att gå igenom nyheter i Teams-världen där mycket fokus ligger på Teams Premium-licensen.

Mark as Played
February 8, 2023 32 mins

ISE 2023 i Barcelona är precis avklarat och för att sammanfatta denna mässa om AV-teknik så har vi bjudit in Annie Petersson och Mathias Huber från Exobe som var på plats. Vi pratar bl.a. om vad som är på gång till mötesrummen när det gäller Teams.

Mark as Played
January 30, 2023 33 mins

Detta är del två av två i vår special om Microsoft Viva där vi bjudit in Viva-experterna Julia Gardholm och Caroline Kallin för att berätta mer om Viva.

Mark as Played
January 27, 2023 34 mins

Viva innehåller många delar för din personliga utveckling och för att du ska må bättre. Men var ska du börja och vad kan Viva hjälpa dig med? Vi bjöd in Viva-experterna Julia Gardholm och Caroline Kallin för att berätta mer om Viva, ja det blev så mycket att vi delade upp det i två delar.

Mark as Played
January 19, 2023 32 mins

Vi välkomnar till Teamsåret 2023, är detta året då Teams byter namn eller får vi behålla namnet några år till? Detta en fråga vi ställer oss i detta avsnitt där vi även går igenom nyheter i Teamsvärlden.

Mark as Played
December 4, 2022 39 mins

Nu är vi inne i december månad och självklart har det kommit nyheter till Teams, lyssna in när Mårten och Linus går igenom de senaste nyheterna.

Mark as Played
November 10, 2022 27 mins

Vi har redan kommit in i november, en månad har gått sedan Ignite men ändå har Microsoft hunnit annonsera lite nyheter till Teams. Vi går igenom dessa nyheter men pratar även om kakor i Teams, att Microsoft samarbetar med Meta och lite annat smått och gott.

Mark as Played
October 12, 2022 49 mins

Lync conference döptes om till Microsoft Ignite år 2015, eller så var det kanske var det TechEd som döptes om och slog samman med andra konferenser - svårt att minnas nu men äntligen är Ignite tillbaka. I detta avsnitt sammanfattar vi några av de nyheter som vi snappat upp under Ignite som har med Microsoft Teams att göra.

Mark as Played
October 7, 2022 31 mins

September är slut och Microsoft har sammanfattat alla nyheter som kommit och kommer till Teams nu, så vi går också igenom alla nyheter som de listat samt lite annat smått och gott.

Mark as Played

Vi gör en sammanfattning om vad som har hänt i Teamsvärlden och vad som är på gång. Vi går även igenom den nya licensen för Microsoft Teams Rooms.

Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.