APIE SPORTĄ IR NE TIK

APIE SPORTĄ IR NE TIK

Patys karščiausi sporto rezultatai būna apžvelgiami Radiocentro žinių laidose, tačiau sportas nėra tik rezultatai, taškai, įvarčiai ar įveiktos distacijos laikas. Sportas – tai daugybė nuostabių istorijų, kvapą gniaužiančių nutikimų, pinigai, santykiai ir dar daugybė nutikimų, kurie įvyksta tiek sporto aikštelėse, tiek už jų ribų. Apie tai ir yra rubrika „Apie sportą ir ne tik“. Ją gali išgirsti kiekvieną darbo dieną laidoje „Vakarop su Vyteniu“ nuo 16 val.

Episodes

June 17, 2022 1 min
Aukščiausio lygio sportininkai turi įdėti daug darbo ir pastangų norėdami iškovoti pergales siekiant tapti stipriausiais pasaulyje. Tačiau net tarp įtemptų treniruočių grafikų ne vienam jų pavyksta rasti laiko ir kitoms veikloms. Apie tai rubrikoje “Apie sportą ir ne tik“.
Mark as Played
Kiek pinigų ir už kokį daiktą nepagailėtum aukcione? Dėl senų sportinių batelių? marškinėlių? o gal parašo? viso pasaulio kolekcionieriai ir toliau medžioja Maiklo Džiordano daiktus.
Mark as Played
Visame pasaulyje egzistuoja nemažai žmonių, kurie panašūs į kokias įžymybes. Net vyksta ir įvairūs antrininkų konkursai. Tai tokį antrininką turi ir vienas NBA žaidėjas.
Mark as Played
Šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ dvi žinutės apie pinigus. Viena – apie NBA legendos uždirbamus pinigus po karjeros, o kita, kaip jūs savo namuose galite turėti LKL žiedą.
Mark as Played
Savaitgalį nesėkmę patyrė Lietuvos futbolo rinktinė, tačiau dar keistesni dalykai vyko Pietų Afrikos Respublikos stadionuose. Ten kilo sutartų rungtynių skandalas. Apie tai šiandien rubrikoje “Apie sportą ir ne tik”.
Mark as Played
Penktadienis, prieš savaitgalį, pats metas palandžioti po svetimas pinigines. Šįkart apie krepšinio žvaigždę Lebroną Džeimsą, kuris pasiekė naują turtingumo žymę.
Mark as Played
Rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ vis kartas nuo karto grįžtame prie temos apie per sporto rungtynes į aikštę įbėgančius sirgalius. Tai šį kartą keliamės į Australiją.
Mark as Played
Šią savaitę kalbame apie futbolo šimtmetį, kitą valandą ir pats jums padovanosiu Lietuvos futbolo rinktinės marškinėlius, o rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ pirmosios mintys apie laukiančias Tautų lygos kovas ir kokie tikslai iškelti Lietuvos rinktinei.
Mark as Played
Kiekvienais metais pirmą birželio trečiadienį minima Pasaulinė bėgimo diena. Šiais metais tai birželio 1 diena, rytojus. Kaip prisijaukinti bėgimą šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“.
Mark as Played
Savaitgalį vyko didžiausias Europinio klubinio futbolo renginys – Čempionų lygos finalas. Tačiau kovą aikštėje kiek apkartino konfliktai prieš rungtynes, padirbti bilietai ir muštynės su policija. Apie tai šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“.
Mark as Played
Liko 80 minučių, aišku, jeigu be pratęsimų ir paaiškės šių metų Eurolygos krepšinio čempionai. Šiandien Serbijos sostinėje Belgrade prasideda finalo ketvertas. Viename pusfinalyje Anadolu Efes iš Turkijos žais su Pirėjo Olympiakos iš Graikijos, o kitame ispaniška kova: Madrido Realas prieš Barceloną su Šarūnu Jasikevičiumi ir Roku Jokubaičiu.

Lemiamas kovas aptarė du kartus su Pirėjo Olympiakos klubu Eurolygos čempionu tapęs krepši...
Mark as Played
Apie kokias traumas ar pasitraukimo iš lenktynių priežastis jūs galėtume pagalvoti jeigu paklausčiau jūsų apie dviračių sportą… griuvimai, kojų ar rankų traumos, gal kokių neleistinių preparatų vartojimas. Tačiau šįkart viskas nutiko kiek kitaip.
Mark as Played
Kai nori pamatyti savo mylimos komandos rungtynes, o daug išlaidauti neleidžia ir vasarą vyksiančios vestuvės, tai reikia ieškoti sprendimų. Tokį sprendimą surado vienas britas.
Mark as Played
Šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ istorija apie vieną legendinį tenisininką, kurio gyvenimas jį atvedė į kalėjimą... tačiau jame reiškia nepasitenkinimą dėl kameros dydžio, higienos normų ir kitų dalykų.
Mark as Played
žurnalas „Forbes“ pagaliau viską suskaičiavo ir pateikė duomenis apie turtingiausius pasaulio žmones. Tai mes šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ pasižvalgykime į sportininkų sąskaitas ir kas per pastaruosius metus daugiausiai uždirbo.
Mark as Played
Jau kitą savaitę vyks lemiamos Eurolygos kovos, o šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ istorija apie vieną krepšininką, kuris savo kelią į krepšinio olimpą pradėjo būdamas benamiu.
Mark as Played
Šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“ dvi futbolo žinutės. Viena apie tai, kokios šalies ambasadoriumi tapo Lionelis Messi, o kitą apie kompiuterinį žaidimą, kuris baigs savo gyvavimą po 30 metų eros.
Mark as Played
kai daug uždirbi, visada norisi ir daug išleisti. Pavyzdžiui, nusipirkti tiranozauro statulą... jums taip nebūna? Tai šiandien istorija apie vieną golfo žaidėją, kurio ekstravagantiškas gyvenimas stumė jį link finansinės bedugnės.
Mark as Played
Visi esate matę arba gal ir patys buvę tokioje situacijoje, kai paliekate sporto rungtynes ar kokį kitą renginį likus kelioms minutėms iki pabaigos, nes norite vėliau nelaukti kamščiuose ar pasiimti striukę… keliems futbolo mylėtojams Madride toks elgesys kainavo labai skaudžiai.
Mark as Played
Oficialiai pranešta, kad kitą mėnesį savo profesionalią karjerą užbaigs broliai Lavrinovičiai. Tai ką jie planuoja, šiandien rubrikoje „Apie sportą ir ne tik“.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.