Kuskin paikalla

Kuskin paikalla

Lähdetään matkalle autoalan ilmiöihin, innovaatioihin ja kulisseihin. Kuskin paikalla -podcast ajaa suoraan kiinnostavimpien aiheiden äärelle. Millaisilta näyttävät tulevaisuuden teknologiat? Miten autokauppa kehittyy? Myös autojen ympäristövaikutukset puhututtavat. Juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Jussi Heikelä, jotka rennolla, mutta asiantuntevalla otteella ohjaavat matkaa eri teemojen läpi. Vaihtuvat huippuvieraat ja mielenkiintoiset näkökulmat takaavat, että pysyt kyydissä perille saakka. Kuskin paikalla -podcast on osa Autoalan Keskusliiton vuosittain järjestämää autoalan avainhenkilöiden ja sen sidosryhmien tapahtumaa AKL Summitia. Hyppää kyytiin!

Episodes

November 6, 2020 33 secs
Lähdetään matkalle autoalan ilmiöihin, innovaatioihin ja kulisseihin. Kuskin paikalla -podcast ajaa suoraan kiinnostavimpien aiheiden äärelle. Millaisilta näyttävät tulevaisuuden teknologiat? Miten autokauppa kehittyy? Myös autojen ympäristövaikutukset puhututtavat. Juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Jussi Heikelä, jotka rennolla, mutta asiantuntevalla otteella ohjaavat matkaa eri teemojen läpi. Vaihtuvat huippuvieraat ja mielenk...
Mark as Played
Autokauppa digitalisoituu nopealla vauhdilla, mutta millaisia palveluja sen ympärille voikaan rakentua? Entä miltä näyttävät ammattihuijareiden tulevaisuudennäkymät autokaupassa? Kuskin paikalla -podcastissa Joanna Kuvajan ja Jussi Heikelän vieraina LähiTapiola Palveluista johtaja Tapani Alaviiri sekä LähiTapiola Rahoituksesta varatoimitusjohtaja Hannu Heliö. Nyt mennään!
Mark as Played
Keväällä korona ravisteli autokauppaa. Mikä lääkkeeksi talouden sakatessa ja äkillisessä kuluttajakäyttäytymisen muutoksessa? Kuskin paikalla -podcastin vieras, Autoalan keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissa keskustelee juontajapari Joanna Kuvajan ja Jussi Heikelän kanssa alan murroksesta ja menestyksen rakentamisesta. Lisäksi keskustellaan huikeasta AKL Summit -tapahtumasta.
Mark as Played
Suomi on pitkä maa: peräti 86 prosenttia tavarasta liikkuu kumipyörillä. Maantiekuljetusten tärkeydestä kertoo myös se, että käytännössä kriisitilanteiden huoltovarmuus perustuu pitkälti yksityisten kuljetusyrittäjien varaan. Rekkamies ja autoalan tuplatohtori Jouni Juntunen pohtii tässä jaksossa, kuinka autonomiset ajoneuvot tulevat muuttamaan kuljetusbisnestä. Autoalan Keskusliiton tekninen johtaja Jouko Sohlberg kertoo puolestaa...
Mark as Played
James Bondin autosta löytyvät kaikki erikoisuudet, mutta mikä autossa on tärkeää ja mikä järkevää? 2020-luvun auto on täynnä innovatiivista teknologiaa turvallisuuden, tehokkuuden ja miellyttävän ajokokemuksen mahdollistamiseksi. Jakson vieraana Saint Gobainin tekninen asiantuntija Tomasz Salamon, jonka kanssa keskustellaan mm. tuulilasiteknologian kiehtovista tulevaisuuden visioista sekä vähän myös Ranskan Aurinkokuninkaasta. Juon...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.