Købmændenes Klub

Købmændenes Klub

I dette fodboldformat inviterer Mette Cornelius hver uge de tidligere fodboldbosser, Lynge Jakobsen og Niels-Christian Holmstrøm, til en snak om, hvad der rør sig i dansk fodbold. Se også programmet på discovery+

Episodes

May 23, 2022 88 mins
I sæsonens sidste afsnit vender Mette Cornelius, Niels-Christian Holmstrøm og Lynge Jakobsen Superliga-sæsonen og kommer blandt andet forbi FC Københavns mesterskab, AGF’s deroute og de overraskende bronzevindere fra Silkeborg.
Mark as Played
Ugens gæst hos Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm er fodbolddirektør i OB, Björn Wesström.
Mark as Played
April 29, 2022 64 mins
Peter Sørensen er dagens gæst i studiet til en snak om den overraskende fyring i Vejle Boldklub.
Mark as Played
For første gang siden sin krænkelsessag åbner Hans Jørgen Haysen op for forløbet og det glippede skifte til AGF.
Mark as Played
Administrerende direktør i Esbjerg fB, Jens Hammer Sørensen, er dagens gæst i Købmændenes Klub.
Mark as Played
April 13, 2022 63 mins
Den tidligere landstræner Åge Hareide besøger Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm i Købmændenes Klub.
Mark as Played
March 31, 2022 85 mins
Mette Cornelius har i dag fået fornemt besøg i Købmændenes Klub, da sportscheferne fra Superligaens to førerhold, Claus Steinlein og Peter ”PC” Christiansen, er i studiet sammen. Det bliver til en snak om den interne kamp mellem Superligaens største guldkandidater, transferstrategier, interne drillerier og meget andet.
Mark as Played
March 25, 2022 99 mins
Sportsdirektør og tidligere landsholdslegende Frank Arnesen er denne uges gæst i Købmændenes Klub, hvor snakken blandt andet kommer omkring Kasper Hjulmand og Christian Eriksen.
Mark as Played
I denne uge har Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm besøg af AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye.
Mark as Played
March 9, 2022 51 mins
Ugens gæst i studiet er administrerende direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder.
Mark as Played
February 23, 2022 55 mins
I denne uge har Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm besøg af Esben Hansen i Købmændenes Klub.
Mark as Played
February 11, 2022 58 mins
Købmændenes Klub er tilbage, og denne sæsons første gæst er Jan Bech Andersen.
Mark as Played
Den tidligere AaB-sportsdirektør Lynge Jakobsen er denne uges gæst i Købmændenes Klub. Sammen med Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm afrundes efteråret i 3F Superligaen.
Mark as Played
Den tidligere AaB-sportsdirektør, Lynge Jakobsen, er denne uges gæst i Købmændenes Klub. Sammen med Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm afrundes efteråret af i 3F Superligaen. Der evalueres på klubberne i top seks og deres efterårssæson.
Mark as Played
November 17, 2021 56 mins
Den tidligere sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde er denne uges gæst i Købmændenes Klub. Der snakkes om Gaardes tid som sportsdirektør i AaB og om hans nuværende job som partner i konsulentfirmatet One Nexus, og hvordan de hjælper fodboldklubber.
Mark as Played
November 3, 2021 73 mins
Assisterende sportschef og udenrigsminister i FC Midtjylland. Denne uges gæst i Købmændenes Klub, Ove Pedersen, har mange kasketter på i sit daglige virke og i denne uges afsnit af Købmændenes Klub, kan du blive klogere på Ove Pedersens lange karriere i dansk fodbold, høre spændende anekdoter fra indersiden af et væld af klubber samt få historien om Ove Pedersens afstikker til omdiskuterede Qatar.
Mark as Played
October 27, 2021 64 mins
Udviklingsdirektør i FC København, Sune Smith-Nielsen, gæster i denne uge Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstrøm. Bliv klogere på FC Københavns talentarbejde, scouting og nogle af københavnernes nye stjernefrø.
Mark as Played
October 20, 2021 59 mins
I denne uges afsnit af Købmændenes Klub har Mette Cornelius og Niels-Christian Holmstøm haft besøg af sportschef i Silkeborg, Jesper Stüker. Det blev bl.a. til en snak om Kent Nielsens store rolle i klubben, talentarbejdet i Silkeborg og hvordan dette arbejde resulterer i store salg af egne profiler.
Mark as Played
October 13, 2021 59 mins
Købmændenes Klub har i denne uge fornøjelsen af at byde velkommen til OB’s sportschef Michael Hemmingsen. Det blev til en snak om en lang karriere i OB som både spiller, træner og nu sportschef samt om det projekt og de visioner som Michael Hemmingsen står i spidsen for i det fynske.
Mark as Played
September 29, 2021 59 mins
Jesper Fredberg er denne uges gæst i Købmændenes Klub. Hør om hans vej fra trænergerningen til at være sportschef i Viborg. Kom helt tæt på Viborgs rekrutteringsproces med at finde både cheftrænere og spillere til talent- og førsteholdet.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.