UnderLOUD

UnderLOUD

UnderLOUD er LOUDs sexmagasin. Her tager Tanja lyst og liderlighed alvorligt uden, at der går sexualundervisning i den. Med nysgerrighed og humor undrer hun sig højt og deler ud af egne erfaringer. I hvert program kommer en gæst i studiet med en markant eller anderledes holdning til sex og vores seksualitet. UnderLOUD gør dig klogere på alt det, der foregår under bæltestedet - uden at det bliver underlødigt.

Episodes

January 1, 2021 55 mins
Hvad er en slikkelap? - og hvordan taler vi om det, hvis en person i klassen gerne vil kaldes et andet pronomen? Vivelill, der går i 9. klasse, fortæller om seksualundervisning i folkeskolen, hvor hun savner en mere normkritisk tilgang. Vivelill vil gerne vide mere om andre køn - hvordan det er at være transseksuel - for ellers føler hun ikke, at hun kan møde andre med respekt.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelægger: Linda Nygaard
Pho...
Mark as Played
Der ikke ligestilling på lagnerne. Det mener Kristine Tiedt, der har skrevet og illustreret ‘Orgasmebogen’ - en graphic novel om kvinders orgasme - og mangel på samme. Kristine mener, at vi ikke får flere kvinder til at komme i bestyrelser - før vi får dem til at komme i sengen.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelægger: Linda Nygaard
Photo credit: Unsplash - Romi Yusardi
Mark as Played
December 30, 2020 54 mins
Voldtægt eller sex i en kirke - hvad er det med de der sexfantasier? Kan de være forkerte eller for kliché - og hvornår giver de anledning til bekymring. Tanja har besøg af Signe Skovbye, som har erfaring med at formidle sexfantasier for et live publikum. Signe fortæller om sine egne oplevelser med SM-sex - og hvordan man dealer med at tænde på at gøre nogen fortræd eller selv lade sig underkaste.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelægge...
Mark as Played
December 29, 2020 54 mins
Hænger de indre kønslæber ud? Tænker du på din kusse med kærlighed eller kritik?
Underloud undersøger skam i trussen og hvordan vi gør op med den. Tanja har besøg af Amalie Grauengaard fra Cono Jewelry, som laver smykker fra vulva afstøbninger. Med i studiet har Amalie en afstøbning af Tanjas vulva - og Tanja forsøger at konfrontere sin egen kusse med kærlighed.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelægger: Linda Nygaard
Photo credit: Unspla...
Mark as Played
December 28, 2020 54 mins
Er det ikke 15? - nogle siger 9 - og de fleste har målt.
UnderLOUD undersøger om penismål giver mening. Hvorfor måler vi den - dilleren - og hvad får vi ud af det? Findes der et troværdigt gennemsnit og i så fald, hvilken målemetoder bruger man? Tanja har taget sin papbror - Peter Linnemann Tange - med i studiet og han har lovet at svare ærligt på alle spørgsmål om sin pik.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelægger: Linda Nygaard
Photo cr...
Mark as Played
December 25, 2020 54 mins
Fik du ikke det sexlegetøj du ønskede dig til jul? UnderLOUD tager fat på sexlegetøj og hvordan du vælger noget sjovt og sundt. Emma McLellan, har testet sexlegetøjets (orgasme)effekt i podcasten ‘Hendes jul’ - og deler ud af sine erfaringer. Christel Søgaard Kirkeby fra Forbrugerrådet Tænk Kemi har også testet sexegetøj og forklarer, hvilke kemiske stoffer hun er stødt på og hvordan vi undgår dem.

Vært: Tanja Kjeldgaard
Tilrettelæg...
Mark as Played
December 21, 2020 1 min
None
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.