KONGRESSEN PRÆSENTERER: KENNEDYLAND

KONGRESSEN PRÆSENTERER: KENNEDYLAND

Historien om Kennedy-familiens medlemmer. Om folkene rundt om dem. Om den tid de levede i. Og begivenhederne der prægede dem.

Episodes

October 5, 2021 29 mins
Onsdag den 6. oktober udkommer en ny dansk bog om Kennedy-dynastiet. Manden bag værket er den ene af de to værter på Kennedyland, Kongressens chefredaktør Anders Agner. I denne specialudgave af programmet taler han og Peter Keldorff om bogen og fremtiden for Kennedy-dynastiet.
Mark as Played
I 16. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Kerry Kennedy. Datter af Bobby og Ethel Kennedy og en af de mest fremtrædende medlemmer af Kennedy-dynastiet i dag, blandt andet i kraft af hendes position som chef for RFK Centre.
Mark as Played
May 11, 2021 70 mins
I 15. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Joe Kennedy III. Manden, som Kennedy-familien så som det nye politiske håb, men som i 2020 løb ind i et uventet nederlag i familiens hjemstat, Massachusetts.
Mark as Played
May 4, 2021 50 mins
I 14. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af professor Jørn Brøndal til en samtale om Martin Luther King. Manden, som sammen med både Jack og Bobby Kennedy kæmpede for borgerrettigheder tilbage i 1960'erne og som på tragisk vis led samme skæbne som de to brødre.
Mark as Played
April 27, 2021 38 mins
I 13. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff selskab af hjerneforsker Peter Lund Madsen for at tale om Rosemary Kennedy. Kvinden, der ikke var som de andre Kennedy-søskende og som endte med at få det hvide snit - med fatale følger.
Mark as Played
April 20, 2021 38 mins
I 12. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Jean Kennedy Smith. Kvinden, der ofte er blevet beskrevet som den sky Kennedy, men hvis meritter både tæller grundlæggelsen af Very Special Arts og ambassadørposten i Irland i 90'erne.
Mark as Played
April 13, 2021 41 mins
I 11. episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Eunice Kennedy Shriver. Kvinden, der i mange år stod i skyggen af sine brødre Jack, Bobby og Ted, men som i dag anerkendes som en af de mest betydningsfulde i Kennedyklanen, blandt andet som initiativtager til Special Olympics.
Mark as Played
April 6, 2021 40 mins
I tiende episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om Jack og Jackie Kennedys datter, Caroline. Kvinden, der i mange år undgik offentlighedens søgelys, men som i 2008 for alvor trådte frem på scenen og støttede Obama, der efterfølgende gjorde hende til ambassadør i Japan.
Mark as Played
March 30, 2021 66 mins
I niende episode af vores podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var John F. Kennedys vicepræsident. Manden, som overtog præsidentembedet efter JFK's død og som siden hen blev tacklet internt af Bobby Kennedy ved valget i 1968, Lyndon B. Johnson.
Mark as Played
March 9, 2021 54 mins
I ottende episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af Michael Carøe til en samtale om manden, der gennem flere år var nær ven af Kennedy-familien og som stod bag JFK's kampagnesang; Frank Sinatra.
Mark as Played
March 2, 2021 72 mins
I syvende episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der blev født som den yngste i søskendeflokken, men som endte som families overhoved gennem fire årtier; Ted Kennedy.
Mark as Played
February 23, 2021 34 mins
I sjette episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der var Kennedy-klanens patriark og som var den drivende kraft bag sønnernes politiske virke; Joseph Patrick Kennedy Sr.
Mark as Played
February 16, 2021 52 mins
I femte episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der i mange år var sin brors nærmeste støtte og som efter JFK’s død blev familiens overhoved, Robert F. Kennedy.
Mark as Played
February 8, 2021 74 mins
I fjerde episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND har Anders Agner og Peter Keldorff besøg af forfatteren Peter Christensen til en samtale om JFK's legendariske taleskriver Ted Sorensen.
Mark as Played
February 1, 2021 33 mins
I tredje episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om manden, der blev kaldt hele Amerikas søn. Manden, der på tragisk vis døde i en alder af blot 38 - John Fitzgerald Kennedy Junior.
Mark as Played
January 25, 2021 48 mins
I den anden episode i vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om førstedamen, stilikonet og hovedarkitekten bag skabelsen af Camelot-myten; Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis.
Mark as Played
January 14, 2021 62 mins
I den første episode af vores nye podcastserie KENNEDYLAND taler Anders Agner og Peter Keldorff om den mest berømte af alle Kennedyerne, nemlig manden, der for 60 år siden tiltrådte som amerikansk præsident; John Fitzgerald Kennedy.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.