Damerne På Nye Eventyr

Damerne På Nye Eventyr

I en kamp mod hamsterhjulet udfordrer Roxie og Nadia hver uge hinanden til et liv med færre caffe latte aftaler og mere eventyr. Roxie er stukket af til Thy, hvor hun afprøver singlelivet som surferchick i den bidende vinterkulde. Imens prøver Nadia at få mere eventyr og mindre pyjamas ind i sit lock-down kæresteliv i en to-værelses i København. Lykkes det? Det må tiden vise. Værterne er i hvert fald fuldt investeret. Kursen er sat mod det uendelige univers af færre to-do’s og flere ta-da’s! Værter: Roxie Mathine Rømer og Nadia Holm Nielsen

Episodes

February 10, 2021 1 min
I en kamp mod hamsterhjulet udfordrer Roxie og Nadia hver uge hinanden til et liv med færre caffe latte aftaler og mere eventyr.
Roxie er stukket af til Thy, hvor hun afprøver singlelivet som surferchick i den bidende vinterkulde. Imens prøver Nadia at få mere eventyr og mindre pyjamas ind i sit lock-down kæresteliv i en to-værelses i København.
Lykkes det? Det må tiden vise. Værterne er i hvert fald fuldt investeret.
Kursen er sat ...
Mark as Played
Den introverte Nadia drømmer om at holde gnisten i live i sit parforhold under lockdown og skifte sin Netflix-slum ud med flere mindeværdige stunder. Globetrotteren Roxie har pakket Ikeaposerne og er flyttet ud i et lille sommerhus for at afprøve livet som surferchick - i februar måned, i Thy.
Hver især drømmer de om, at være blevet bedre versioner af dem selv, når dette 10 ugers eventyr-eksperiment er afsluttet. Nadia vil tage mag...
Mark as Played
February 11, 2021 26 mins
Eventyret er begyndt! Roxie er landet i et sommerhus i Thy, hvor hun hurtigt kaster sig ud bølgerne, for at se lykken og den nye livsstil an fra surfbrættet i Cold Hawaii midt om vinteren. Virkeligheden, minusgraderne og trangen til den not-very-surferchick frysepizza rammer dog hårdt den første uge og efterlader Roxie med spørgsmålet: "Hvad er det egentlig jeg har gang i?". Imens er Nadia ladt tilbage i København, hvor hun gør alt...
Mark as Played
February 17, 2021 30 mins
I anden uge fortæller Nadia om livet som vinterbader, og hvorfor det ikke skal gentage sig på trods af den ønskede effekt.
Roxie har fået sagt nej og har i ugen ladet sine nye venner tabe til fordel for en aften med chokolade, hvor hun dog ikke helt selv slap for at tabe ansigt.

Vi tager hul på næstes uges eventyr hvor der af gode, men meget uventede grunde, er kærlighed i luften og derfor dedikerer vi næste uges eventyr til at skr...
Mark as Played
February 24, 2021 30 mins
Nadia har gjort sig ekstra umage med kærligheden i sit parforhold og konstateret, at ikke alle kærlighedssprog er ens.
Roxie har trods gode intentioner ladet sin date vente 40 minutter i lufthavnen og kun købt pølsehorn til sig selv. Alligevel har hun charmeret sig til stjålne kys i solnedgangen og en spirende følelse i maven.
Kærlighedsmønstre og koden til at knække dem, er måske alligevel inden for rækkevidde hos begge værter.
Mark as Played
March 3, 2021 35 mins
Nadia har prioriteret tid til sig selv, og er derigennem blevet konfronteret med mange indre dæmoner, samt den lange liste af undskyldninger hun har for, at sætte andres behov før sine egne. Lyt med og hør hvilken eventyrlig forskel det har gjort, at lave det om for en uge.

I Thy har Roxie imens fået en tarotlæsning, for at høre om det hele ender godt. Hvad kortene mener om skatten for enden af Thy-regnbuen? Det kan du finde ud af v...
Mark as Played
Roxie er ved at have tæmmet bølgerne på sit surfbræt, men nærværet og roen som hun drømte om, lader stadig vente på sig.

I denne uge har hun derfor endnu engang fået hjælp fra det lokalsamfund i Thy som hun har fået aktiveret godt og grundigt i jagten på at udleve livet med færre to-do’s og flere ta-da’s. Denne gang indebærer det at dufte til mos og høre hvad træerne mon har at sige, med særlig hjælp fra Natur-Janni.

Imens har Nadia...
Mark as Played
I Thy surfer Roxie på livet løs, mens hendes hjerte også surfer afsted på en voksende kærlighedsrelation.

Men hvordan holder man dramaet ude, når man pludselig opdager, at man er vidt forskellige og at manden slet ikke gider vinterbade? Kan den slags tilgives? Er det et red flag?

Imens presser den grå hverdag sig på hos Nadia i København, der for første gang har ignoreret ugens målsætning til fordel for en god byttehandel i kærligh...
Mark as Played
March 24, 2021 31 mins
Både Nadia og Roxie tyer til desperate midler denne uge, hvor mændende i deres liv simpelthen må sætte foden ned overfor dem og deres udfoldelser.

De selvstændige damer er nemlig kommet til at tage den eventyrlige sag liiiidt for meget i egen hånd, og har i al begejstring glemt nogle helt basale trin i relationen for at alle skal være glade - hvorfor de også begge er endt i konflikt med deres partnere.

En konflikt som de hver især d...
Mark as Played
March 31, 2021 34 mins
Det er blevet tid for den helt store selvransagelse hos vores værter.

Nadia og Roxie har løst sidste uges færre to-do’s og flere ta-da’s på en ikke-imponerende måde.

Det sætter gang i en snak om hvordan selv selvkærlige handlinger og eventyr kan vendes til endnu et punkt på to-do-listen, hvis man bare udskyder det længe nok og sørger for, at sætte alle andres behov før sine egne.

Skuden skal vendes og værterne er kvinderne til dét!
Mark as Played
April 7, 2021 34 mins
Den store genforeningsglæde lader vente på sig. Roxie er hjemvendt til København, mens Nadia har været på påskeferie i Nordjylland.

Nadia har taget familien med på ugens ta-da. Det har sat tanker igang om hvordan selv små eventyr kan åbne verden, samtaler og relationer op.

Imens er Roxie havnet direkte i Mr. Fotografs arme og står nu en ny, nervepirrende boligsituation. For skal man følge “den klassiske model”, eller skal man kaste...
Mark as Played
Det 10 ugers veninde-eksperiment er nu overstået og Nadia og Roxie gør status over, om de er nået i mål med deres personlige eventyr.

Endte det lykkeligt? Er de blevet klogere? Fik Roxie sin prins? Holdt Nadia gnisten i live i Brønshøj? Hvad bringer fremtiden?

Alt det finder du ud af, i denne uges sidste og afsluttende afsnit.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Start your day with The Bright Side, a new daily podcast from Hello Sunshine. Co-hosted by journalist, TV host, and podcaster, Danielle Robay and Emmy-nominated journalist, host, and producer, Simone Boyce, The Bright Side brings your daily dose of culture and inspiration – with the latest trends, celebrity interviews, and real conversations with women doing amazing things while navigating life’s transitions, big and small. The Bright Side is a talk show created to inspire, educate, and empower women as they tackle life each day and add joy to their morning routines. Join Danielle and Simone and the Hello Sunshine community every weekday for entertainment, culture, wellness, books, and more.

    Ways To Win

    Winning is an everyday mindset, and the coaches are here to help. Hosts Craig Robinson and John Calipari use their on-court wisdom to solve your off-court problems. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Dateline NBC

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.