Det Gode Selskab

Det Gode Selskab

De gode venner, Emil Kondrup og Kristoffer Bonde, har intet tilfælles ud over at de elsker den gode stemning. Om de kan skabe den selv er mere tvivlsomt, men de gør et ihærdigt forsøg, mens de får svar på spørgsmål, de ikke aner noget om. Deres manglende viden holder dem heldigvis ikke fra at kaste om sig med gode råd og meninger, om hvordan landet ligger. Lyt med og lær intet! Det Gode Selskab er en del af TALENT

Episodes

February 28, 2021 25 mins
Vi har fået fint besøg. Ikke bare i podcasten, men i Fælledparken, hvor der nu huserer en brudeand. Men hvad i alverden er det egentlig, og hvordan kan man spotte den, hvis man, som de fleste københavnere, alligevel er ude at gå tur? Det spørger vi programmets hus-ornitolog, Steffen Kallehauge om.

Værter: Emil Kondrup og Kristoffer Bonde,
Medvirkende: Steffen Kallehauge
Mark as Played
En amerikansk rapper, som Emil aldrig har hørt om, har fået indopereret en 150 milioner dyr diamant i panden. Alt imens er Danmarks helt egen diamantdatter åbenbart flyttet til Dubai. Er der en sammenhæng? Nok ikke...

Værter: Emil Kondrup og Kristoffer Bonde
Mark as Played
February 21, 2021 26 mins
Første afsnit var en fadæse alt imens cola-spørgsmålet stadig står ubesvaret. Har Daniel Hoffe skiftet nummer, er der sket ham noget alvorligt – eller er vi bare blevet ghostet? Emil er så godt som journalistuddannet, så sagen undersøges naturligvis til bunds. Og så er der vanvittigt nyt om Stig Tøfting.

Værter: Emil Kondrup og Kristoffer Bonde
Medvirkende: Daniel Hoffe
Mark as Played
February 18, 2021 25 mins
Emil Kondrup og Kristoffer Bonde kaster sig ud i podcastgenren og har et helt særligt spørgsmål, de skal have besvaret. Er Pepsi Max for jyder og Cola Zero for sjællændere? De ringer til den mest jyske jyde af dem alle for at få svaret. Men tager han den?

Værter: Emil Kondrup og Kristoffer Bonde
Mark as Played
De gode venner, Emil Kondrup og Kristoffer Bonde, har intet tilfælles ud over at de elsker den gode stemning. Om de kan skabe den selv er mere tvivlsomt, men de gør et ihærdigt forsøg, mens de får svar på spørgsmål, de ikke aner noget om. Deres manglende viden holder dem heldigvis ikke fra at kaste om sig med gode råd og meninger, om hvordan landet ligger. Lyt med og lær intet!
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.