Mr. Poxycat & Co.: The Podcast

Mr. Poxycat & Co.: The Podcast

Vi elsker tv-serien Mr. Poxycat & Co. fra 2007, om tryllekunstneren Jørgen fra Horsens. Han er på beklageligvis blevet ekskluderet fra Tv2-play og det har resulteret i mere end 5000 sure fans på Facebook (vi er nogle af dem). Det vil vi lave om på, ved at vise hvilket fantastisk menneske Mr. Poxycat egentlig er, og vise danskerne (og TV2), at vi ikke kan undvære ham, og hans magiske univers. Danmark var ikke klar til Jørgen og Gittes lille familie i 2009, men det er vi nu… Så hvad venter vi på? Mr. Poxyxat & Co.: The Podcast er den del af TALENT

Episodes

April 2, 2021 56 mins
Sæson afslutningen afrunder ikke vores kamp, men sætter nogle ord på processen. Vi går helt ned i de nørdede detaljerne, og hører interviews og videoer med Jørgen og Gittes genopstandelse i starten af 2020. Vi får i ugens afsnit mulighed for, at tale med Lea der sidder i den inderste kerne af TV2. Vi er sikre på at vi er tættere på målet end nogensinde før.

Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Medvirkende: Lea Løbsgaard
Mark as Played
Sæsonen slutter med et brag, og pludselig svæver en 50´er og en tændstik bliver til en rose. Kongen af dansk showbiz møder sit idol på Amalienborg, og bliver inviteret i byen af FCK-træneren. Manden bag, og Jørgen Thomasen i egen person gæster podcasten, og giver serien en værdig afrunding.

Medvirkende: Rasmus Bjerg og Jørgen Thomsen
Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Mark as Played
March 19, 2021 57 mins
Poxy er på pause fra Gitte, men gutterne samles til den årlige julefrokost, og får Jørgen i godt humør igen. Verdens sjoveste mand fyre den af på dansegulvet, mens Åge imponerer damerne med sin enorme viden om honning. Marie Askehave AKA. Gitte gæster podcasten, og giver os endnu et skub mod målet, om at få serien tilbage på TV2-Play.

Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Medvirkende: Marie Askehave
Mark as Played
March 12, 2021 57 mins
Vi mister desværre Klaus Hans, men til gengæld går showet på biblioteket over alt forventning. Bedemanden Åge har sin entre i serien, og vi byder ham glædeligt velkommen. De første Mr. Poxycat ambassadører er fundet, og vi har to med på linjen. Det begynder at gå den rigtige vej…

Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Mark as Played
March 5, 2021 57 mins
Gitte og Jørgens forhold begynder langsomt at halte, men humøret er fortsat højt hos tryllekunstneren Jørgen fra Horsens-egnen. Denne uge byder på et glædeligt gensyn med postens kone samt et rigtig godt grin over Amin Jensens for evigt humoristiske ”Jeg sluger mikrofonen” trick. Vi får sendt en mail afsted til TV2, så vi er sikre på, at de forstår, hvor vi vil hen. Der er kun en vej, og det er frem. Husk og drej til højre næste ga...
Mark as Played
February 26, 2021 56 mins
Han er ligesom Harry Potter, han er villig til at betale prisen for at få det live, og så er han ikke ligefrem tilhænger af at have en harefod som maskot. Ja, det Mr. Poxycat jeg taler om. Vi måtte i denne uge en smut til Lolland for at mødes med Frank som spiller Åge i serien. Frank er med i kampen, men det er kun et skridt mod succeskriteriet.

Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Medvirkende: Frank Rubæk
Mark as Played
February 19, 2021 55 mins
Hvide og Thorvald elsker salat, brug altid store spillekort til håndbold arrangementer og husk at lidt magi har aldrig skadet. Det er bare nogle af de ting Jørgen Thomsen (aka. Mr. Poxycat) beriger os med i ugens afsnit. Kampen om at få Mr. Poxycat tilbage på TV2-Play er påbegyndt.

Værter: Malte Houe og Bertram Bailey
Mark as Played
February 18, 2021 26 secs
Vi elsker tv-serien Mr. Poxycat & Co. fra 2007, om tryllekunstneren Jørgen fra Horsens. Han er på beklageligvis blevet ekskluderet fra Tv2-play og det har resulteret i mere end 5000 sure fans på Facebook (vi er nogle af dem). Det vil vi lave om på, ved at vise hvilket fantastisk menneske Mr. Poxycat egentlig er, og vise danskerne (og TV2), at vi ikke kan undvære ham, og hans magiske univers. Danmark var ikke klar til Jørgen og Gitt...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.