Burde Være Breaking

Burde Være Breaking

Hver uge kommer Denis Rivin og Emil Nørlund med tre opløftende nyheder for dig, menneskeheden og planeten.

Episodes

April 23, 2021 40 mins
Sidste episode i sæson 1 af Burde Være Breaking handler om styrket fokus på mentalt helbred i musikbranchen, et kommende forbud mod indenrigsflyvninger i Frankrig og en ny måde at diagnosticere depression på. Vi kommer også ind på vores personlige erfaring med psykoterapi, og så byder Emil for første gang ind med sit eget bud på en positiv nyhed der burde være breaking: En helt speciel urintørretumbler i Sverige!

1) Mentalt helbred ...
Mark as Played
Volvo vil med øjeblikkelig virkning tilbyde svenske barselsnormer – 24 ugers betalt barsel – til samtlige 43.000 medarbejdere i hele verden, mens forskere i England har opfundet en helt ny metode til diagnosticering af hjernerystelser og den amerikanske lægemiddel- og fødevarestyrelse har godkendt verdens første wearble device mod migræne. Det er ugens tre nyheder – der burde være breaking.

1) Barsel i Volvo: Volvo is set to give al...
Mark as Played
Det sidste år har budt på et væld af medicinske gennembrud, og nu er en vaccine mod kræft i horisonten. Det er bare én af de opløftende nyheder vi taler om i denne episode, hvor du også kan høre om vægtløse batterier og et kæmpe forsøg med 4-dages arbejdsuger.

Links til artikler der nævnes i episoden:

1) Vægtløse batterier:

Big breakthrough for ’massless’ energy storage, Chalmars: https://www.chalmers.se/en/departments/ims/news/Pag...
Mark as Played
Denne episode af Burde Være Breaking handler om diamanter udviklet af CO2 indfanget i atmosfæren, den tyske bilproducent Audis beslutning om at droppe benzin- og dieselmotorer og en helt speciel bevægelse ude i verden hvor natur får borgerrettigheder præcis ligesom dig og mig.

De 3 Burde Være Breaking-nyheder du kan høre i episoden:

1) CO2-diamanter

Kilde: The future of diamonds is in recaptured CO2 pollution, Engadget: https://www.en...
Mark as Played
Anden episode af Burde Være Breaking handler om science fiction i sundhedsvæsenet, overraskende fremgang for vedvarende energi - og intet mindre end gratis penge! Inden ugens Burde Være Breaking kåres, vender vi også, hvorfor Emil egentlig er pessimistisk anlagt i forhold til fremtiden, og hvorvidt folk der investerer i grøn energi alene gør det for profit.

De 3 Burde Være Breaking-nyheder du kan høre i episoden:

1) Patienter med sym...
Mark as Played
Jorden er presset som aldrig før, men håbet er langt fra ude. Men fordi verdens medier flyder over af negative click-bait nyheder, føler mange, at menneskeheden mere på røven, end vi i virkeligheden er. I denne debut-episode af Burde Være Breaking kan du høre, hvorfor vi mener, at negative nyheder kan spænde ben for en bedre fremtid, og hvordan Burde Være Breaking vil påvirke verden positivt med optimistisk nyt. Men inden vi kommer...
Mark as Played
I Burde Være Breaking giver Denis Rivin og Emil Nørlund dig hver uge 3 opløftende nyheder, som alverdens click-bait liderlige medier sylter.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.