Fra min vinkel

Fra min vinkel

I hvert program er du i selskab med vært Pauline Kloster, som besøger forskellige mennesker, og høre om deres synspunkter på en given historie TV2 lorry har dækket i ugens løb.

Episodes

May 23, 2019 20 mins
Ingrid Salinas har skiftet job meget sent i livet, et skift nok de færreste tager. Hun skiftede fra at være geolog, fordi hun blev skuffet over den manglende etik i jobbet. Hun gik fra at vide til at tro, og fra at arbejde med sten til mennesker. Hun skiftede mellem to verdener, man ikke troede kunne forenes.
Mark as Played
Serwaa Frimpong sidder i Netto på indre Nørrebro. Hun møder altid kunderne med smil og godt humør til trods for, at jobbet som kassemedarbejder rangerer lavt, at lønniveauet er i bund og jobmæssig prestige en sjældenhed. Tilmed taler kunderne ind i mellem grimt til medarbejderen ved kassen, men for Serwaa Frimpong er arbejdet i Netto et drømmejob, og i denne Podcast sætter hun ord på, hvordan det positive trumfer alt det negative.
Mark as Played
April 11, 2019 11 mins
Rosa Marie Gad gjorde noget, da en ung kvinde hoppede ud foran et tog på Valby St. Der var omkring 20 mennesker på stationen, men ganske få handlede. Ea Suzanne Akasha fra Røde Kors forklarer, hvorfor nogle gør noget, og hvorfor andre ikke gør.
Mark as Played
April 5, 2019 17 mins
Jeg ringer til politiet,” siger 14-årige Rosa Marie Gad til sine veninder, da hun på Valby St. overværer en ung pige, der prøver at tage livet af sig selv. Hun har henter to voksne, der hjælper til, men ellers er der ingen af de ca. 20 mennesker på stationen, der gør noget.
Er det en samfundspligt at blande sig, eller skal dem, der gør noget, hyldes?
Mark as Played
March 29, 2019 23 mins
Forestil dig, at du er 24 år. Du er i fuld gang med din uddannelse. Her vil du gerne gøre det godt, så du giver den alt, hvad du har i dig. Du har haft en turbulent opvækst, anbragt forskellige steder, så du føler, det er her, du skal vise, at du godt kan. Du bliver stresset. Din vejrtrækning er overfladisk, du får hedeture og kulderystelse, så du kontakter din læge. Senere samme dag får du et opkald, der ændrer dit liv.
Mark as Played
March 21, 2019 25 mins
Autist, spastisk lammet og ADHD er nogle af de diagnoser, som Monica Lylloffs tre børn er ramt af.
Monica måtte bytte jobbet som anklager ud med en fuldtids mor-rolle.
Hun har været bange, magtesløs, stresset og deprimeret grundet de mange udfordringer diagnoserne har medbragt. Alligevel har hun fundet ind til netop det, der gør, at hun smiler, når hun kører hjem til familien.
Mark as Played
March 15, 2019 23 mins
Der er nogle, der mener, at vi alle er ensomme. Denne uges podcast handler om Tutter Garset, som bliver 80 om to måneder. Hun har været mavedanser, kontorassistent, biopat, healer, været fin dame i Afrika også har hun ingen børn eller mand, men massere af venner. Hun er ikke ensom, hun er i risikogruppen for at være ensom og kender til ensomhedsfølelsen.
Mark as Played
March 8, 2019 19 mins
Jørgen og Connie Petersen ejer Flalkjærgård. De har boet der i 37 år, og de er i dag 80 og 81 år. De har drømt om et lille hus på landet, men de kan ikke komme af med deres store landejendom, fordi en udvidelse af Frederikssundmotorvejen er på tegnebrættet i deres baghave. Der er ingen, der vil købe stedet, og Vejdirektoratet vil ikke ekspropriere, altså erstatte ejendommens værdi. Alt hvad de har, er bundet til gården, og det lå...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.