SPEAKERSlounge

SPEAKERSlounge

SPEAKERSlounge præsenterer dig for foredragsholdere, som fortæller om, hvad de har på hjertet. Du vil blive præsenteret for en bred vifte af emner - og har du lyst til at vide mere om foredragsholderen eller få vedkommende ud til dit arrangement, så kontakt os på 22 80 60 56.

Episodes

May 19, 2022 35 mins
Performance management giver ikke længere værdi i organisationen, mener mere end halvdelen af de danske ledere ifølge flere undersøgelser.

Men hvorfor og hvad skal der til for at ændre den traditionelle kultur med KPI’ere, driftstabeller og skemaer?

Hvad vil det kræve af virksomhederne at komme ”med ind” i fremtiden? Og hvad skal der til for at kunne tiltrække og fastholde fremtidens talenter og investorer?

I denne episode af SPEA...
Mark as Played
Hvordan ved du hvad dit fulde potentiale er, samt hvad du er i stand til at opnå?

For at realisere dine drømme skal du have sat nogle mål. Men du skal også finde din egen måde at motivere dig selv på. Det der motiverer en du finder inspirerende, er ikke nødvendigvis det der motiverer dig.

Menneskets natur gør at vi altid vil have mere, og det er derfor vigtigt at skabe dit eget fokus, og stille skarpt på hvad der er de vigtigste ting...
Mark as Played
Hvordan bliver du mere succesfuld?

Mange stiller sig selv spørgsmålet, men få finder den rigtige formel.

I SPEAKERSlounge podcasten kan du denne gang høre mentaltræner Rasmus Bagger fortælle, hvordan personlig succes kan opnås af alle, samt hvilke elementer du skal være opmærksom på i processen derhen.
Mark as Played
Hardeep Dhanjal har i løbet af sin opvækst mødt mange udfordringer som han har brugt i sin udvikling. Han kæmpede allerede i en tidlig alder mange kampe, og det gav ham styrken til at kaste sig ud i en karriere som musiker og senere som international motivational speaker.

Sidst vi mødte Hardeep Dhanjal talte han om at turde udleve sine drømme. I denne episode kan du høre om, hvordan vi bringer glæden og entusiasmen til arbejdsplads...
Mark as Played
De fleste mennesker elsker at tale og endnu flere frygter stilheden. Den gør os ubekvemme og utålmodige. Men hvad sker der egentlig, når vi holde møde efter møder, taler og taler uden at stoppe op?

I denne episode kan du møde Bastian Overgaard, der er bedst kendt som stilhedsekspert. Bastian blev landskendt i 2017, da hans kunde på landsdækkende tv fortalte om, hvordan deres organisation havde opnået overraskede resultater ved at t...
Mark as Played
Kunstig intelligens er kommet for at blive, men hvordan kommer det til at påvirke arbejdsmarkedet, som vi kender det i dag? Hvilke jobs kan i fremtiden varetages af robotter? Og hvad kommer det til at ske, hvis robotterne bliver klogere end mennesket?

I denne episode møder du en af Danmarks førende teknologieksperter Nikolaj Sonne. Nikolaj er uddannet journalist, tidligere vært på DR-programmet "So ein Ding" og tidl. redaktør på G...
Mark as Played
Hvilket team vinder når konkurrencen er knivskarp og der reelt ikke er forskel på konkurrenterne og jeres kompetencer? Hardwaren er ens, I benytter samme software, I har samme uddannelse, I er lige oplagte og arbejdsomme. Men når disse parametre er ens, hvad er det så, der adskiller vindere fra resten? I denne episode møder du OL-guldvinder Victor Feddersen, som ikke alene har prøvet at være en del af et vinderteam, han har også hj...
Mark as Played
Kønskampen buldre løs som aldrig før. Let får man det indtryk, at de to køn aldrig har været længere fra hinanden. Men er det virkelig sådan? Måske er det tid til at kigge på det fra den humoristiske side. Og få grinet lidt af det hele.
For hvorfor bliver mænd så sølle, når de er syge – og hvorfor lyver kvinder bedre end mænd?
Ødelægger testosteron mænds evne til at sortere vasketøj, og hvad er logikken i kvinders logik?
Det og meget ...
Mark as Played
Få en motivationsindsprøjtning af de helt store, når Hardeep Dhanjal fortæller om, hvorfor det er vigtigt at følge sine drømme og om hvordan vi kan sætte mål for at arbejde med at nå dem. Hardeep er en af Danmarks mest eftertragtede motivational speakers, og det er ikke uden grund! Lyt med her. Vært: Jakob Sloth Linneberg
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.