Aldrig Mor

Aldrig Mor

Agnes skal ikke have børn. Tror hun nok. Men hun er i sluttyverne og skal snart til at træffe et valg. Så hvordan ved man, at man ikke vil have børn? Hvordan bliver hendes liv, når alle veninderne får babyer? Og kommer hun til at fortryde? For at finde ud af om det er den rigtige beslutning, mødes hun med mennesker forskellige steder i livet, der ærligt fortæller om, hvorfor de ikke har børn, hvordan det har været, og om de har fortrudt. Hun taler også med sin familie og sine venner om, hvad de synes om det, og så skal hun finde ud af, om der er noget galt med hende, når hun ikke vil have børn.

Episodes

March 23, 2021 2 mins
Få hele historien i podcastserien Aldrig mor
Mark as Played
Agnes er ret sikker på, at hun ikke skal have børn. Men hvorfor egentlig ikke? Det prøver hun at finde ud af i dette prolog-afsnit. Inden hun overhovedet kan tage beslutningen, skal hun også finde ud af, om hun overhovedet kan få børn. For har hun overhovedet nogle æg at give af? Det tager hun til gynækolog for at finde ud af… Hun får talt sine æg for åbne mikrofoner, og det er altså ikke for sarte sjæle.

Medvirkende:
Anna Oldenburg...
Mark as Played
March 25, 2021 26 mins
Agnes er 28 og vil ikke have børn, som tingene ser ud nu. Men hvor længe hun kan udskyde beslutningen? Det tager hun forbi en fertilitetsklinik for at få svar på. Og så mødes hun med bloggeren Miriam, der fortæller, hvorfor hun ikke vil have børn, hvilke reaktioner hun møder - og om frygten for at fortryde. Miriam får nemlig nogle anonyme beskeder fra følgere, som tyder på, at folk ikke kun fortryder de børn, de IKKE får.


Medvirkend...
Mark as Played
April 1, 2021 28 mins
Agnes skal nok aldrig være mor. Men hvad nu hvis du hun bliver ensom som gammel?

Hun mødes med Amalie Langballe, som blev steriliseret som 22-årig, og som i dag er kæreste med en, som gerne vil have børn. Men hvordan gør man det? Og er det en deal-breaker ikke at ville have børn? Og så røber Agnes en ret stor hemmelighed om hendes privatliv, som har betydning for, om hun skal have børn eller ej.

Medvirkende:
Amalie Langballe, forfa...
Mark as Played
April 8, 2021 34 mins
Hvordan bliver Agnes’ liv uden børn? Det prøver hun at forudse med den 15 år ældre Marie, som heller ikke ville have børn. Hun fortæller, hvordan hun tog beslutningen, og hvad hun har lavet, mens de andre fik børn. Agnes har også inviteret to barndomsveninder til en ærlig snak om, hvordan de ved, at de gerne vil have børn, og om de stadig tror, at de kommer til at være venner, når de får børn, og Agnes ikke gør.

Medvirkende: 
Marie ...
Mark as Played
April 15, 2021 33 mins
Agnes mødes med en kvinde, som ligesom hende, var overbevist om, at hun aldrig skulle have børn. I dag har hun en søn på ni år. Så hvorfor skiftede hun mening? Og hvordan ville hendes liv have set ud uden børn? Agnes besøger også sin søster, som er mor til to små børn. For hvordan har det været at blive mor? Og hvad synes hun om Agnes’ valg?

Medvirkende:
Line von Gersdorff, skolelærer og mor
Sørine Mathilde Vesth Rasmussen, politis...
Mark as Played
April 22, 2021 33 mins
Agnes tager til psykolog for at få hjælp til at tage den endelige beslutning om, om hun skal have børn og for at finde ud af, om der er noget galt med hende. Hun mødes også med en kvinde i 60’erne, der ikke kunne få børn. Hun fortæller om, hvordan hun accepterede, at hun aldrig skulle være mor, om hun er blevet ensom, og om man kan have et godt liv uden børn.

Medvirkende:
Neela Maria Sris, psykolog og direktør i psykologhuset Encou...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.