Blod, sved, sport og tårer

Blod, sved, sport og tårer

Hvilke ofre kræver det af det enkelte menneske for at få opfyldt sin drøm om at blive en del af elitemiljøet, som mange ser på skærmen weekend efter weekend. I selskab med aktive sportsudøvere, der har formået at tage skridtet fra sjov og ballade med vennegruppen til at dyrke sin hobby på højeste niveau vil værten Søren Nørgaard forsøge at finde svarene på, hvad der var afgørende for de enkelte sportsudøvere.

Episodes

December 25, 2021 60 mins
I denne episode er den professionelle curlingspiller Madeleine Dupont gæst. Hun fortæller om sit liv med curling - helt fra begyndelsen til i dag, hvor hun står foran endnu et Vinter-OL med det danske curlinglandshold. Hun fortæller også om, hvordan hun kombinerer sport og job samt om en sin nuværende skade, der begrænser hende i forberedelserne til det kommende OL.
Mark as Played
Den professionelle bokser Dina Thorslund, der er verdensmester i bantamvægt, fortæller om sin vej ind i boksemiljøet, sin udvikling og balancen mellem familie, job og boksekarrieren. Derudover fortæller hun også som sine VM-triumfer.
Mark as Played
I denne udsendelse fortæller den professionelle ishockeyspiller Nicoline Søndergaard Jensen, der er på det danske kvindelandshold, om sin glæde ved ishockey. Det har ført hende til USA, hvor hun spillede på college og havde stor succes. Sidenhen tog hun til Sverige, hvor hun i sidste sæson vandt det svenske mesterskab. Hun fortæller blandt andet om sin vej ind i sporten og sine overvejelser i forbindelse med klubskifter.
Mark as Played
I denne udsendelse fortæller den professionelle håndboldspiller Ann Grete Nørgaard om sin hverdag med håndbold. Helt fra begyndelsen i Viborg HK og drømmen om førsteholdet til de store triumfer i EHF Cup, Champions League og DM-guldet. Hun fortæller også om sine overvejelser ved at tage til udlandet og sine karrierevalg med fokus på landsholdet.
Mark as Played
I denne uge er Mads Frank gæst. Han dyrker ekstremcykling på højt international niveau og blev i 2019 verdensmester i sin aldersgruppe. Han fortæller om skiftet fra landevejen, hvordan han balancerer en hverdag med eget firma og ekstremcykling. Ligeledes fortæller han om et alvorligt styrt, han oplevede for få år siden.
Mark as Played
I denne episode giver den professionelle triatlet Kristian Høgenhaug et indblik i sin hverdag. Han fortæller blandt andet om sin anderledes vej ind i triatlon, der gik over et nordjysk højskoleophold, til sin første triatlon-sejr, der kom lidt uventet. Han fortæller også om en periode, hvor han blev indlagt og overvejede karrierestop, ligesom han går i dybden med løbet, der sikrede ham VM-guld i langdistance triatlon 2021.
Mark as Played
I denne udsendelse giver racerkører Christian Rasmussen et indblik i sin hverdag, hvor der er fart over feltet. Helt fra han begyndte at køre go-kart i en alder af 5 til i dag, hvor han har slået sit navn fast i USA og kører Road To Indy. Her har han netop vundet to mesterskaber i træk og skal i næste sæson kører på niveauet lige under IndyCar.
Mark as Played
I denne udsendelse fortæller den professionelle danser Caroline Kjeldgaard om sin hverdag, hvor dansen er i fokus. Det hele begyndte i en alder af 2 år, men i 2013 tog hun og partneren en beslutning om, at gå all-in på dans. I dag har de base i Hong Kong og danser i hele verden.
Mark as Played
I denne udsendelse giver den 6 dobbelte danmarksmester i surfing, Oliver Hartkopp, et indblik i sin hverdag. Han fortæller blandt andet om, hvordan han i en ung alder fik en glæde for surfing, sine skader, DM-titler og overvejelserne ved at flytte til Portugal og gå all-in.
Mark as Played
I denne udsendelse giver Kenneth Kaalund, Danmarksmester i motorcross, et indblik i sin hverdag med motorsport. Karrieren startede sent, han har været ramt af flere alvorlige skader og så har han været Danmarksmester. Det og meget andet fortæller han om i denne udsendelse.
Mark as Played
I denne udsendelse giver bordtennisspiller Thea Amalie Nielsen et indblik i sin hverdag. Hun blev som 16-årig diagnosticeret med funktionsnedsættelse i sine ben, men det har ikke forhindret hende i at spille bordtennis på højt niveau. Hun har vundet bronze ved para-EM og er denne sommer flyttet til Sverige for at spille bordtennis på fuldtid.
Mark as Played
I denne udsendelse giver Cæcilie Christoffersen, der er på landsholdet i Mountainbike Orientering, et indblik i sin hverdag med MTB Orientering. For hende er det en livsstil, men det også kræver meget planlægning i hverdagen, hvor jobbet også skal passes.
Hun fortæller ligeledes om nogle af de skader hun har haft igennem årene og om karrierens højdepunktet, da hun tidligere i 2021 vandt VM i stafet.
Mark as Played
I denne udsendelse giver Louise Kristensen, der er danmarksmester i faldskærmsudspring i kategorien Freestyle og verdensrekordindehaver i største spring, et indblik i sin hverdag med faldskærmsudspring. Rejsen begyndte i en alder af 15 og i dag rejser hun verden rundt og springer faldskærm.
Mark as Played
I denne udsendelse tager judo-kæmperen Lærke Marie Olsen dig med ind i judomiljøet. Hun fortæller om sin egen udvikling fra hun begyndte som 2-årig til i dag, hvor hun har vundet masser af internationale medaljer og netop repræsenteret Danmark ved OL i Tokyo. Hun forklarer ligeledes, hvordan det ikke altid er nemt at finde balancen mellem træning og afslapning.
Mark as Played
I denne udsendelse giver den danske landsholdsspiller i Floorball, Jannik Dalkvist, et indblik i sin hverdag med floorball, hvor han er anfører på klubplan i Rødovre Floorball Club og en fast del af det danske landshold. Han fortæller blandt andet om, hvordan han kunne bruge sin baggrund fra ishockey i ungdomsårene og sine ambitioner for fremtiden.
Mark as Played
I denne udsendelse giver Kojo Musah, indehaver af danmarksrekorden på 60 meter og 100 meter i sprint, et indblik i sin hverdag med atletik. Han fortæller blandt andet om, hvordan han efter 16 år droppede gymnastikken og i dag er indehaver af to danmarksrekorder.
Mark as Played
I denne udsendelse giver den professionelle basketball-spiller Jonas Zohore Bergstedt et indblik i sin hverdag med basketball. Han fortæller blandt andet, hvordan det hele startede i en alder af 15 år og hvordan han som ung tog til udlandet. Derudover åbner han også op om perioder med skader og hvordan han arbejder med det mentale.
Mark as Played
I denne episode giver den professionelle håndboldspiller Niclas Kirkeløkke et indblik i sin hverdag med håndbold. Helt tilbage fra begyndelsen på Midtfyn over sit skifte til GOG og den udvikling han gik igennem der. Han fortæller også om overvejelserne bag skiftet til Bundesligaen og Rhein-Neckar Löwen. Ligeledes åbner han op om perioderne med en dårlig skulder og en skade i det bagerste korsbånd.
Mark as Played
I denne udsendelse fortæller den professionelle cykelrytter Niklas Eg om sin rejse fra ungdomstiden i Herning Cykle Klub til World Touren på Trek Segafredo. Han åbner også op om perioden, i ungdomstiden, hvor han pludselig mistede energien og på et tidspunkt tænkte, at han aldrig ville blive professionel.
Mark as Played
I denne udsendelse fortæller den professionelle fodboldspiller Maria Møller Thomsen blandt andet om sin vej ind i sporten, sin alvorlige skade og denne sommers skifte til den italienske storklub Lazio.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.