Tror du på Hjulmanden?

Tror du på Hjulmanden?

Vi er fra de årgange, 1993-1995, der er vokset op som regerende Europamestre i fodbold. Drengene, der blev født ind i titlen som europamestre, men som ikke husker tiden. Som jævnaldrende med de store fodboldspillere i dag ser vi, at Danmark aldrig har haft så gode chancer for at vinde et Europamesterskab. Svært? Ja! Men når der er kriser ude i verden, er landsholdet bedst til at smide bekymringerne væk, smutte forbi en McDonalds og vinde 2-0 over Tyskland som var det sommeren 1992. Vi tror på Hjulmanden. Kasper Hjulmand, forstås. Det synes vi også du skal.

Episodes

June 18, 2021 27 mins
Puha for en omgang, starutter. Christian Eriksen har fyldt meget i vores hoveder. Vi prøver at banke stemning ind i os igen. Dette afsnit er også det sidste i nogle uger - vi vender stærkt tilbage!

Update: Hold da fire, fem for en indsats af det danske landshold mod Belgien. Vi er meget glade og ser frem mod Rusland.
Mark as Played
Der skal kun soves en gang før Danmark skal møde Finland i Parken. EM står for døren og i studiet er vi ikke færdige med at behandle Alphabeat og deres EM sang, vi bedømmer deres musikvideo på bedste ikke-ekspert vis. Vi skal også et smut forbi Wichita og Erik Rasmussen, og mange andre danskere til indendørs fodbold i USA. Rasmus har taget en quiz med, der lugter af en våd målræv fra Brøndby. I hutlihut-barometret siger vi ”hey ho ...
Mark as Played
Stryger-effekten slår til mod Tyskland, og klaphattene sidder strammere end Corners speedos på Marienlyst Strandhotel. Lord Bendtner begraves (RIP) til lyden af techno, men måske der stadig er håb for Nicki Bille? Der er dømt public service når drengene gennemgår landets storskærme, og så er Schmeichel det måske eneste lyspunkt i den nye EM-sang fra Alphabeat.
Mark as Played
Der er stor diskussion om, hvem den rigtige AC er nu, hvor der er udtaget to af dem: En fra Chelsea og en fra Malmö. Rasmus giver dig en ligaquiz of doom og en tredjehalvleg, der stikker dig en olfert som Graver havde gjort det i Madrid. Lå, lå og lå og vi lyttes ved
Mark as Played
May 21, 2021 56 mins
Jubeloptimisme er der nok af her. Derfor har vi fået Vikarlandsholdets selvmålskanon, Adam Fogt, med i studiet. SPOILER: Der er muligheder for det danske EM-landshold.
Mark as Played
Ja, som podcasttitlen nærmest spoiler, så taler vi om Michael Laudrups stjernebollerattitude ved at røre et EM-trofæ han ikke engang har kvalificeret sig til. Brian er en fed fyr - også Laudrup, og så rangerer vi også nogle sange fra slutrunderne. ReSeppten er IKKE nummer 1.
Mark as Played
Rasmus vil gerne giftes med Stig Tøfting. Humlegranaterne i luften strammer klaphatten, og vi vurderer det tætteste broderskab i landsholdstruppen. Vi besvarer de spørgsmål Christian Eriksen og Lasse Schöne måske sidder med, men som de ikke spørger om før et ærligt interview på dødslejet. Hutlihut-barometeret peger mod Hjulmands deltagelse i reality-tv og for SEO's skyld skriver vi lige fodbold her.

BONUS fra (27.00): I podcast-vers...
Mark as Played
None
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.