Bootcamp

Bootcamp

Kom med i ’Bootcamp’ og ’Bootcamp: 1v1’ når vært Mads ‘MSA’ Aagurd hver anden uge sætter et panel af danske CS:GO-stemmer i stævne for at tage temperaturen på scenen, eller når han går 1v1 med nogle af de største personligheder i dansk esport og kommer helt ind under huden og får deres bedste anekdoter. ‘Bootcamp’ og ‘Bootcamp: 1v1’ udgives af eOddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, så kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller udeluk dig via ROFUS. Regler og vilkår gælder.

Episodes

March 22, 2024 65 mins
ECSTATIC imponerer, og det samme gør Heroic, inden vi bevæger os ind i ‘elimination stage’. Kan danskerne blive ved med at præstere, og hvor skal vi egentlig finde vinderen? Det taler vi om i dagens episode af Bootcamp.

Panelet udgøres af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk og Christen ‘Sander’ Sandersen.

'Bootcamp' udgives af eOddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til s...
Mark as Played
Den første danske Major står for døren, og det fokuserer vi på i dette afsnit. Vi taler om danskernes chancer, hvem vi tror på i Opening Stage, hvilke hold vi har fidus til, og så ender vi med en snak om BLAST og ESL, som har udgivet deres 2025 turneringskalender.

I dette afsnit består panelet af Christen ‘Sander’ Sandersen og Martin ‘rask’ Rask.

'Bootcamp' udgives af eOddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år ...
Mark as Played
Astralis kvalificerede sig ikke til den første major på dansk jord, og det har kostet blameF sin plads på holdet. Vi taler rokaden på det danske storhold, og så taler vi om Heroic og ECSTATIC, der begge klarede sig igennem RMR.

Panelet består i denne episode af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen og Christen ‘Sander’ Sandersen.
Mark as Played
Vi kigger på de danske hold og spilleres præstationer til årets første tier 1-turnering, og hvordan de nye holdkort ser ud først på året. Derudover taler vi ruggah, som skal coache Astralis og to danskere, som er bænket i udlandet af forskellige årsager.

Afsnittets panel er bestående af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk og Christen ‘Sander’ Sandersen.

'Bootcamp' udgives af eOddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år o...
Mark as Played
I sæsonens første afsnit taler vi om Preasy, som er blevet sat til salg forud for kvalifikationerne til den kommende Major. De kvalifikationer taler vi også om, inden vi runder HLTVs top 20 for 2023 og det dertilhørende awardshow. Panelet består af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Oliver ‘IceBerg’ Berg fra Espionage og Nicolai ‘HUNDEN’ Petersen, som er træner for Sashi.
Mark as Played
January 10, 2024 45 mins
Røverhistorierne fortsætter: Gule kort, snyd på scenen og aflyste kæmpeturneringer. Alt sammen en stor del af CS-livet i gamle dage. De to Counter-Strike legender Whimp og KK åbner igen op for posen med historier i afsnit to ud af to, hvor de fortæller om livet på et af Danmarks største CS-hold The Titans.
Mark as Played
I årets sidste udgave af Bootcamp evaluerer vi på årets største oplevelser, præstationer og hold. Derudover ser vi tilbage på nogle af de bedste momenter i podcasten, inden vi kigger i spåkuglen for 2024.
Mark as Played
Preasy har gjort det godt siden tilføjelsen af roeJ, men nu har Heroic købt nicoodoz fri, mens Falcons har fuldendt start-femmeren, hvilket er gået ud over gla1ve og ENCE. Det taler vi om, ligesom vi taler franchise-ligaernes fremtid og Major-kvalifikationen.

Panelet består af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Andreas ‘JERN’ Thomsen og Martin ‘rask’ Rask.
Mark as Played
I dagens afsnit evaluerer vi på Astralis’ første turnering med de to nye spillere, ligesom vi taler om kvindelig ekspert, der går amok på kollega on-air, inden vi diskuterer Preasys gode form og cadiaNs nye hold.

Dagens panel udgøres af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Alexander ‘Altekz’ Givskov fra Preasy og Oliver ‘IceBerg’ Berg fra Espionage.
Mark as Played
December 1, 2023 66 mins
Snappi er blevet erstattet med gla1ve i ENCE, og så er stavn og jabbi officielt Astralis-spillere. Og så er der sket nogle interessante handler i den danske subtop. Det diskuterer vi, og så runder vi BLAST i Royal Arena, som måske var en tam affære. Panelet består af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Christen ‘Sander’ Sandersen og Magnus ‘Fr0slev’ Frøslev, som tidligere har vundet DM med Fragsters.
Mark as Played
November 20, 2023 44 mins
Fra hjemme-lan til trofæ-løft foran 5000 tilskuere! Endelig slår dansk CS igennem internationalt og det er med KK ved roret som kaptajnen og den unge aim-stjerne Whimp på toppen af scoreboardet.
Vejen til succes byder på hjemme-bootcamp, gule kort og innovative strategier med boosts og smokes. Vi fortsætter den danske CS-rejse gennem tiden - fra SoA til Titans med to nye episoder. Her er den første!
Mark as Played
November 17, 2023 74 mins
En handel mellem Heroic og Astralis for stavn og jabbi skulle være lige op over. Det diskuterer vi i dagens afsnit, ligesom vi taler om roeJs skifte til Preasy, og Magisk, som nærmer sig en genforening med zonic i Falcons. Til sidst taler vi FaZe-dominans og POWER Ligaen.
Mark as Played
October 27, 2023 71 mins
Først røg cadiaN på bænken, og så skrev Heroic kontrakt med dupreeh for resten af sæsonen, mens det kort efter optagelse blev offentliggjort, at jabbi og stavn er bænket. Derudover taler vi IEM Sydney, Liquids mange transfermål og et nyt VM i esport. Panelet udgøres af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Christen ‘Sander’ Sandersen og Fredrik ‘roeJ’ Christensen fra fnatic.
Mark as Played
CS2 er endelig udgivet, og det taler vi selvfølgelig om. Derudover skal vi omkring skandaleramte Victory Zigzag med to danskere på holdkortet, inden vi taler om den sidste turnering i CS:GO, før vi slutter med at diskutere skiftet til saudi-holdet Falcons, som Zonic og Lars Robl netop har foretaget.

Til det består dagens panel af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Magnus ‘Nodios’ Olsen fra ECSTATIC og Nicolaj ‘mupzG’ Djurhus fra Victory ...
Mark as Played
Efter sommerpausen har resultaterne haltet en smule for Heroic, som senest røg ud med et brag ved ESL Pro League, og det skal vi tale om, ligesom vi runder, at den tidligere Heroic-spiller, AcilioN, lægger musen på hylden. Mon ikke også, der bliver drøftet lidt CS2? Panelet udgøres af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk, Oliver ‘IceBerg’ Berg og Asger ‘AcilioN’ Larsen.
Mark as Played
September 11, 2023 67 mins
Vi taler om, at TV 2 ikke længere vil sende CS på dansk TV, ligesom vi kommer omkring det igangværende ESL Pro League. Derudover taler vi om nogle af de mange tiltag, som VALVE vil indføre med CS2 og diskuterer, hvad det vil betyde.
Dagens panel er Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk og Fredrik ‘roeJ’ Jørgensen.
Mark as Played
Astralis kommer brændvarme fra en IEM Cologne sejr, men alt er ikke positivt. Vi snakker poaching, nye franchise regler, ranglister de danske hold og meget mere. Panelet består af Blaq, IceBerg, Rosenchef og JERN.
Mark as Played
I dagens afsnit taler vi med Daniel ‘vorborg’ Vorborg om tiden i Evil Geniuses, ligesom vi taler om hans nye rolle i storsatsende Preasy, inden vi diskuterer status på dansk CS og dominansen ved IEM Cologne.

Panelet består af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk og Daniel ‘vorborg’ Vorborg.

’Bootcamp’ udgives af eOddset fra Danske Licens Spil. Husk, at man skal være min. 18 år og spille med omtanke. Har du brug for hjælp til spilafhængighed, ...
Mark as Played
roeJ gør os klogere på tankerne bag fnatics ændringer, ligesom vi taler om de mange udskiftninger, der er sket både i dansk og international CS over sommerferien. Og så taler vi om den manglende udgivelsesdato på CS2, som skaber usikkerhed for alle - særligt spillerne.
I dagens afsnit udgør panelet af Martin ‘rask’ Rask, som er journalist på Dust2.dk og fnatics Fredrik ‘roeJ’ Jørgensen.

’Bootcamp’ udgives af eOddset fra Danske Licens...
Mark as Played
Vi gør sammen med Kjærbye status på livet og karrieren, og hvordan han selv oplevede sit comeback til CS. Derudover taler vi om Heroic og Astralis ved IEM Dallas og BLAST Premier Spring Finals i USA. Disclaimer: Vi optog, inden Heroic vandt i Washington.

Panelet består af Martin ‘Rosenchef’ Rosenbæk og Markus ‘Kjærbye’ Kjærbye.
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.