Megalækker Kemi

Megalækker Kemi

I Megalækker Kemi dissekerer Majbritt Maria Lundgaard og Freia Dam hver uge TV2s store satsning "Bachelor", hvor 18 kvinder skal dyste om en enkelt mands kærlighed - kaptajnen i flyvevåbnet/HR-medarbejderen Casper Berthelsen. Hver uge sammenfolder vi ugens 3 afsnit, og giver dig vores analyse af de bedste øjeblikke. Du kan være med til at gætte på vinderen, kommentere og stille spørgsmål og i sidste ende vinde en T-shirt i en veldiskuteret lyserød farve. Skriv til os på Instagram på @freiadamnpodcast eller @majbrittmarialundgaard Alle lydbidder fra Bachelor, som er brugt i episoderne, er produceret af Warner Bros i Danmark for TV2 Danmark.

Episodes

July 27, 2021 34 mins
Endelig er vi klar med en opfølgning på det opfølgningsprogram der skulle opfølge Bachelor. Oyoyoy Bachelors efterspil har været heavy og med mange påstande og ikke mindst knuste hjerter og misforståelser. Vi havde en reporter i lufthavnen, der kan fortælle, hvad der egentlig skete, hvem der ventede på hvem og hvem der fortalte Casper, at løbet var kørt. Stine Mariager er nemlig klar med svar på vores mange spørgsmål. Hvad har hend...
Mark as Played
Okay.. det var så Bachelor. Med kødsupper, cheesy komplimenter og digte. And holy cow vi blev overraskede, gjorde vi ik? Men er det Casper der skal vælge, eller hele Danmark? Har Stine og Casper knaldet? Hvad forventer Louise egentlig? Var det cheesy med et digt? Hvorfor skal to voksne mennesker spise pasta og mødes i et kys?

Vi dykker selvfølgelig ned i det hele – også de akavede øjeblikke i denne uge, hvad der sker når man bliver...
Mark as Played
Holy cow vi skal på sexet keramikdate med det vildeste wildcard i denne her omgang Bachelor – den nye Stine. Hvor megalækker er deres kemi på en skala fra 1 til tag-mig-nu-bare-på-den-drejebænk, Casper?

Og så skal vi også forbi de underlige stemninger, der hersker i minglingen før den sidste roseceremoni. Det ulmer og vi kan ikke lide det. Ligeså lidt som Louise kan lide kaffe, og så kan det være svært at få læst sin fremtid i kaff...
Mark as Played
Så er der guldfugl! Stine Mariager fra Bachelor var jo vores yndling og både Majbritt og jeg var i CHOK da hun blev smidt ud. Heldigvis var hun i sidste uge klar på et interview i en bil på vej til Århus. Ikke for at møde Casper.. nææ.. bare for at holde ferie. Hør hende fortælle om livet i Bachelor, det drama der cirkulerer mellem alle kvinderne og Michaela og den fasttømrede søstersolidaritet, som måske fjerner øjnene lidt for me...
Mark as Played
Der er dømt masser hvidløg og masser af svigermor i denne uges dissekering af Bachelor. Begge mænd får hver deres slags besøg af moar, og det spænder vidt forskelligt af. Her må vi, ligesom på hjemmekontoret, konstatere, at nogle møder er bare knap så akavede face to face.

Men hey.. Er der ved at opstå en reel Jaffer-effekt? Hvad laver Linea i Bachelor? Skulle man lige have reddet Michaela i poolen da hun ikke kunne svømme? Eller v...
Mark as Played
Ride my pony sir vi bare! For wauw – endelig kom spillet i gang nu og vi kan virkelig godt lide det! Og vi er også lidt i chok. 4 nye piger har entreret spillet – hvem er de og hvem tænder de på? Hvilken karakter er Bolette fra Friends?
Vi skal selvfølgelig også snakke Bachelors første kys og det næste mere cringe kys, der gav os tics og Frank-der-skider-i-kattebakken-følelser. Og så har vi slet ikke nævnt det tørre men dog så enor...
Mark as Played
Okay whaaat? Vi er her i afsnit 2 af Megalækker Kemi ligeså meget i CHOK som Linea. Ud af det blå træder Jaffar Janjooa, som skal være Casper Berthelsen modstykke - og modstykke.. Det er han godt nok. Casper er på pålægsdate med mor-Sandra og vi er til improviseret mælke/banan-teater med resten af kvinderne. Hvad dælen foregår der? Og nu skal vi også finde en ny vinder?! Ej men..

Har du kommentarer, spørgsmål eller vil du blot fort...
Mark as Played
Når man oplever noget voldsomt i livet, skal man tale med nogen om det. Og Majbritt og Freia har netop brug for at vende TV2s store nye datingprogram "Bachelor". De har ikke mødtes før, men en kort instagramkorrespondance binder dem sammen and here we are! I første episode af Megalækker Kemi wrapper vi afsnit 1-9 af Bachelor sammen til dig, og giver dig vores analyse af dette vanvittige show.

Har du kommentarer, spørgsmål eller vil...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.