Mandagstræner

Mandagstræner

Mandagstræneren ved altid bedre end de rigtige trænere, og det gør vi selvfølgelig også. Følelsesladede lommeanalyser, fantastisk og fanatisk journalistik og kærlighed til sport på et sølvfad. Det er uhøjtideligt, en lille smule bedrevidende og pishamrende hyggeligt.

Episodes

September 6, 2021 54 mins
Hvilke aktører har ansvaret for at fodboldelskere kan ride videre på EM-bølgen fra sommerens slutrunde? Er det færøske hornorkester en god idé, eller bliver fodbold som vi kender det for amerikaniseret med bands som disse? Spørgsmål bliver rejst, startopstillingen er klar til angreb.

Vært: Mathias Stilling
Gæster:
Vitus Robak, radiovært, roligan og FCK-fan
Cillian Murphy, fodboldskribent, roligan og Liverpool-fan
Mark as Played
Med Ronaldos skifte tilbage til Manchester United, virker det til at CR7 vender hjem. Men hvor skal statuen stå, når han en dag pensioneres som en af de største legender? Er det i Manchester eller Madrid? I dagens Mandagstræner vender vi de kommende landskampe, transfervinduet og ugens fidusbamser uddeles.
Mark as Played
August 23, 2021 54 mins
OB's fans mener at Oliver Christensen skal sælges, stadionet er i forfald, men alligevel er der en stemning om at holdet nok skal ende i top 6. Selv uden deres største målmandshåb i årevis.
I dagens Mandagstræner taler vi om OB's muligheder og klubbens genoprejsning. Vi taler om de skandaløse baneløb i kampen mellem Nice og Marseille søndag d. 22. august, og så deler vi selvfølgelig ugens fidusbamser ud. Løftede pegefingre til Jakob...
Mark as Played
Manchester United og Leeds United spillede lørdag d. 14. The Roses Rivalry med Bruno Fernandes og Paul Pogba i særklasse. Er Bielsa den rigtige mand til sidste års oprykkere, og skal vi regne med at se dem i Premier League de næste 10 år? Og hvad med fansenes smædesange mod de to engelske straffesparksskytter, Jadon Sancho og Marcus Rashford? Er det okay?

Kan en high-five til superfanen Woody gøre Thomas Frank den mest elskede Premi...
Mark as Played
FCK og Brøndby tørnede sammen i sæsonens første derby søndag d. 8. august. En kamp, der bød på kastede romerlys, en udskudt kamp på grund af røg og voldsomme bannere med hentydning til en Brøndbyfans voldtægtssag. Hvor går grænsen for, hvad god sportsmanship er, når det er mellem de to største klubber?

Vært: Mathias Stilling
Gæster:
Martin Høgfeldt, Brøndby-fan
Ane Christensen, FCK-fan
Mark as Played
August 2, 2021 55 mins
Peter Hyballa har gang i mange sager i Esbjerg fB, hvor flere spillere har udtrykt utilfredshed over træneren. AGF er ude af Europa Conference League som den første danske klub. I dag handler Mandagstræner om AGF's europæiske syge og Esbjerg-fans tålmodighed.

Vært: Mathias Stilling

Gæster:
Thorbjørn Bech aka. Ham Den Lange, debattør, rapper og AGF-fan
Tue Sørensen, journalist, podcastvært på Altid Arsenal og Esbjerg-fan
Mark as Played
Transfervinduet sejler for Brøndby, der endnu ikke har vist fansene en klar plan frem mod forsvaret af sidste sæsons mesterskabstitel. Mandagstræner diskuterer i dag anden spillerunde af Superligaen, transfers, Mikkel Damsgaard og Joachim Andersens engelske muligheder og AGF's europæiske kampagne.

Vært: Mathias Stilling

Gæster:
Cillian Murphy, rapper og journalist
Mads Møller, journalist
Mark as Played
Første runde i Superligaen er næsten afviklet og der er allerede smæk for skillingen. Det blev til fjorten mål og et par overraskelser, som vi selvfølgelig vender med dagens gæst.
Og så skal vi lige forbi en hurtig top 10 for runden.

Vi ringer også til en god, italiensk ven af programmet for at tage temperaturen i støvlelandet ovenpå EM-triumfen - og så selvfølgelig lige komme forbi Serie A, der begynder om lidt.

Vært:
Mathias Stil...
Mark as Played
July 16, 2021 47 mins
Mandagstræner skyder en ny sæson Superliga igang med en god og uhøjtidelig optakt.
Svingdøren hos mange klubber er på overarbejde, men hvordan ser transfervinduet egentlig ud lige nu? Og hvem bliver mestre?

Vært:
Mathias Stilling, radiovært og Brøndby-fan.

Gæst:
Sebastian Søndergaard, radiovært og FCK-fan.
Mark as Played
En ny uge er startet med 100 kilometer i timen da FC Nordsjælland vandt 3-2 over FC Midtjylland. Guldkampen er pivåben, FCK laver hul ned til AGF, Nordsjælland kæmper med om Europa og Randers nærmer sig intet.

Der er fans tilbage på stadion, og det viste Brøndby blandt andet med den store brandtale fra Niels Frederiksens omklædningsrum.

Premier League er blevet amerikaniseret endnu en gang og skal have en Premier League Hall Of Fam...
Mark as Played
Din letfordøjelige sportspodcast, der rammer dig lige i skridthøjde med lunkne fadøl, halve betragtninger og et absurd højt niveau af bedrevidenhed.

Mandagstræneren ved altid bedre end de rigtige trænere, eksperter og andre med meritter. Det gør vi allesammen, for vi er nemlig mandagstrænere.

Værter:

Toke With – vinnørdende tidligere næsten elitefodboldspiller, der opgav karrieren til fordel for druk og damer. NU 30 år gammel, fodbold...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.