Sürdürülebilir Bir Dünya

Sürdürülebilir Bir Dünya

Sürdürülebilir Bir Dünya LinkedIn sayfasındaki canlı yayınların kayıtlarını ve WhatsApp haber gruplarındaki bültenlerin seslendirmelerini bu podcast kanalında dinleyebilirsiniz.

Episodes

September 16, 2022 56 mins
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil; Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay'ı konuk ediyorlar.

Bu bölümün başlığı; "Liderliğin Dönüşümü".

Sürdürülebilir Bir Dünya YouTube kanalına buradan abone olabilirsiniz:
https://lnkd.in/e2xPMuYS
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil "Sosyal Fayda Yaratan Anlamlı Şirketler" hakkında konuştular.
Mark as Played
Cenk Caner'in sunduğu Mekanlar ve Hikayeler'de final programının başlığı; Galata Rıhtımında Bir Kahraman.
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadibeşegil; Eğitimpedia Kurucusu Ali KOÇ'u konuk ettiler.

Bu bölümün başlığı; "Sürdürülebilirlik Eğitimi".
Programda özellikle ilköğretim okullarında bu konuyla ilgili nasıl bir müfredat olması gerektiği ve daha önemlisi o yaştaki çocukların ebeveynlerini çevre, insan hakları, sorumluluk konularında nasıl etkileyebilecekleri konuşulacak.

Kale Grubu'nun katkılarıyla bizlere ulaşaca...
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil; Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferruh Uztuğ'u konuk ediyorlar.

Bu bölümün başlığı; "Kara Cuma".

Programda "Kara Cuma" kavramı altında, tüketim toplumu çeşitli yönleriyle ele alınarak, özellikle bireyin bir tüketiciye nasıl dönüştürüldüğü, hangi güdüleri harekete geçirilerek tüketime nasıl yönlendirildiği, iletişim ve reklamın...
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadibeşegil; Good4Trust.org Kurucusu Dr. Uygar Özesmi'yi konuk ettiler.

Bu bölümün başlığı; "Türetim Ekonomisi".


Sürdürülebilir Bir Dünya YouTube kanalına buradan abone olabilirsiniz:
https://lnkd.in/e2xPMuYS

#İyiBakDünyana
Mark as Played
Cenk Caner ile Mekanlar ve Hikayeler programının bu bölümü'nde konu; Beylerbeyi Sarayı'nda Sıva Ustası, Cankurtaran'da Hayalperest Bir Çocuk

Cenk Caner her Pazar saat 11.00'de Sürdürülebilir Bir Dünya Linkedln ve YouTube kanalına birbirinden değerli hikayeler ve mekanlar ile konuk oluyor. Bu bölümünde Beylerbeyi Sarayı'nı bizlere anlatan Cenk Caner, yayının sonunda bir de film önerdi.

Keyifli dinlemeler!
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil; Sürdürülebilir Kalkınma Uzmanı ve Sosyal Girişimci Serra Titiz'i konuk ettiler.
Bu bölümün başlığı; "Sürdürülebilirlik raporlarını kim okuyor?"

Programda şu sorular üzerine sohbet edecekler:
*Şirketler çok yoğun bir şekilde sürdürülebilirlik raporları üretimi için mesai harcıyorlar, kaynak ayırıyorlar; Bu raporlar kimler için hazırlanıyor, okunuyor mu?
*Sürdürülebilirli...
Mark as Played
Cenk Caner ile Mekanlar ve Hikayeler programının bu bölümü'nde konu; Bir zamanlar Samatya'da.

Cenk Caner her Pazar saat 11.00'de Sürdürülebilir Bir Dünya Linkedln ve YouTube kanalına birbirinden değerli hikayeler ve mekanlar ile konuk oluyor. Bu bölümünde Samatya'yı bizlere anlatan Cenk Caner, yayının sonunda bir de film önerdi.

Keyifli dinlemeler!
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil; Fatoş Karahasan'ı konuk ediyorlar. Sürdürülebilirlik felsefesinin marka vaatlerini nasıl değiştirdiği masaya yatırıyorlar ve şu konuları tartışıyorlar:

Rekabetin günümüzde anlam ve kimlik değiştirdiğine tanık oluyoruz. Rekabetin ön saflarındaki markaların geleneksel marka vaatlerinde bir değişim gözlemleniyor.
Bu değişim tüketicilerin beklentilerini karşılıyor mu?

Kale...
Mark as Played
Mekanlar ve Hikayeler'de Cenk Caner bu hafta İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nda 275 Numaralı Öğrenci konu başlığını içeren hikayeler anlattı. Yayının sonunda bir de film önerdi.
Yayın boyunca bizlere eşlik eden görsellere Sürdürülebilir Bir Dünya YouTube sayfasından erişebilirsiniz: https://youtu.be/vu0U6D9NuNQ
Mark as Played
Cenk Caner'in sunduğu Mekanlar ve Hikayeler programının bu haftaki konusu Pera'da Gizemli Bir Kadın.

Hikaye anlatılırken, hikayeye eşlik edecek fotoğrafları görmek için Sürdürülebilir Bir Dünya YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz: https://youtu.be/aLSzarICHS4

Cenk Caner ele aldığı konunun sonunda, bir de film önerdi.

Keyifli dinlemeler!
Mark as Played
Kurumsal Ayak İzi'nde Prof. Dr. Haluk Gürgen ve Salim Kadıbeşegil; "Çalışan Markasının Sürdürülebilirlik Yolculuğu" konusunu masaya yatırıyorlar ve şu soruların cevaplarını veriyorlar:

1990'larda çalışan memnuniyeti ile başlayan insan kaynakları politikaları 2000'lerle birlikte çalışan bağlılığına dönüştü. Ancak günümüzde bu kavramın da yerini kurum itibarının omurgası olan "çalışan mutluluğu" aldı.

Çalışanların bireysel değerleri ku...
Mark as Played
Cenk Caner ile Mekanlar ve Hikayeler programının ikinci bölümü'nde mekan; Osmanbey

Bu podcastte Osmanbey'de geçen eğlenceli bir hikayeye tanıklık edeceksiniz. Hikaye boyunca bize eşlik edecek fotoğrafları görmek için yayını YouTube'dan da izleyebilirsiniz: https://youtu.be/NBrTwbKiRPg
Mark as Played
Bölüm Başlığı: “Sürdürülebilirlik Bakış Açısıyla Otomotiv Sektöründe Yapıştırıcının Yeri”
Mark as Played
İtibar yönetimi, iletişim ve sürdürülebilirlik konularında toplam 80 yıldan fazla deneyimi bulunan Haluk Gürgen ve Salim Kadibesegil'in birlikte hazırlayıp sunacağı programın konuğu, Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği Strateji Kurulu Üyesi Güneşin Oya Aydemir.

Bölüm başlığı:
Koruyan, Geliştiren ve Sürdüren Kadın.

Keyifli Dinlemeler!
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Death, Sex & Money

    Anna Sale explores the big questions and hard choices that are often left out of polite conversation.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Start Here

    A straightforward look at the day's top news in 20 minutes. Powered by ABC News. Hosted by Brad Mielke.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.