Tolkun tulkit

Tolkun tulkit

Tolkun tulkit -podcast tarjoilee aivoherkkuja kasvuhaluisille hyvällä meiningillä. Avaamme aivojumeja ja kutkuttelemme mieltä uusia näkökulmia tarjoamalla. Aatoksiesi kanssakulkijoina toimivat ammattivalmentajat Tarja Holmgren ja Sanna Eulenberger. Kohtaamme oman ja toistemme haavoittuvuuden rohkean lempeästi yhdessä yllättävien vieraidemme kanssa. Keskustelemme jaksoissa mm. tunteiden säätelystä ja läsnäolon voimasta. Pohdimme arvostavaa kohtaamista stand-up koomikon ja moniammatillista työidentiteettiä koiria kasvattavan vuorikiipeilijän kanssa. Lupaamme lisää myönteistä mielen ohjausvoimaa ja kasvun ilon hymmailua päivääsi! Jaathan omat aatoksesi #tolkuntulkit. Instagram: tolkun_tulkit.

Episodes

March 16, 2022 33 mins
Pohdintamme moniammatillisen työidentiteetin muutosmatkasta jatkuu teemalla, mitä oikein haluan. Millä käytännön keinoin työelämän unelmista tehdään totta? Miten voi lisätä omaa toimenpanokykyään muutoksessa? Miten tehdä mahdottomasta mahdollista ja uusi elämäntapa? Sannan ja Tarjan vieraana jälleen vuorikiipeilijä, koirankasvattaja, ravintoneuvoja ja digitaalisen liiketoiminnan konsultti Teija Sirko. Lopussa luomme katsauksen kunk...
Mark as Played
Jaksomme aiheena on tällä kertaa moniammatillisen työidentiteetin muutos. Minkälaisista tarpeista oman työelämän uusiminen kumpuaa, kuka oikein olen? Mitä työidentiteetin muutos edellyttää omalta mieleltä? Mikä tuo energiaa isoon muutosmatkaan, kun tavoitteena on monta ammattia? Sannan ja Tarjan vieraana vuorikiipeilijä, koirankasvattaja, ravintoneuvoja ja digitaalisen liiketoiminnan konsultti Teija Sirko.
Mark as Played
Jatkamme läsnäolon teeman tarkastelua viisauden näkökulmasta. Miksi ylisukupolvinen viisaus on tärkeää yhteiskunnalle ja työelämälle? Miten suomalaisen kulttuurin synty liittyy yhteiskunnan nykytilaan? Miten teatteria voisi hyödyntää muuttuvaan työelämään sopeutumisessa? Sannan ja Tarjan vieraana jälleen Espoon kaupunginteatterin johtaja ja ohjaaja Erik Söderblom.
Mark as Played
Tässä jaksossa aiheenamme on läsnäolon voima. Mitä läsnäolo tarkoittaa teatteritaiteessa? Miten alkukantaiset heimot liittyvät työelämään? Miksi haltioituminen on välttämätöntä hyvässä johtajuudessa? Sannan ja Tarjan vieraana on Espoon kaupunginteatterin johtaja ja ohjaaja Erik Söderblom.
Mark as Played
Keskustelumme kasvun teemasta jatkuu. Tarvitaanko kasvussa itsekkyyttä? Millainen itsekkyys on hyväksi? Onko olemassa huonoa itsekkyyttä? Tarja ja Sannan vieraana ajatuksien syvennystä jatkaa Markus Raivio Kulttuurin ja Hyvinvoinnin liiton (Kukunorin) toiminnanjohtaja sekä työnohjaaja, musiikkiterapeutti että ammattimuusikko.
Mark as Played
February 9, 2022 42 mins
Tässä jaksossa keskitymme kasvuun. Miten siirtyä kasvun kehälle? Millä keinoin ruokkia kasvua? Mikä merkitys hyväksyvyydellä on kasvussa? Sannan ja Tarja vieraana on Markus Raivio Kulttuurin ja Hyvinvoinnin liiton (Kukunorin) toiminnanjohtaja sekä työnohjaaja, musiikkiterapeutti että ammattimuusikko.
Mark as Played
February 2, 2022 48 mins
Jatkamme inhimillisen kohtaamisen teeman syventämistä. Mikä kohtaamisissa on merkityksellistä? Miltä empaattinen kohtaaminen näyttää? Minkälaisia yhteyksiä kaipaisit omaan elämääsi? Sannan ja Tarjan vieraana jatkaa stand-up koomikko, triatlonisti ja ohjelmistotuotannon ammattilainen Ferrix Hovi.
Mark as Played
January 26, 2022 50 mins
Tässä jaksossa aiheenamme on inhimillinen kohtaaminen. Mitä on inhimillinen kohtaaminen? Minkälaista on arvostava ja empaattinen kohtaaminen? Miten luoda sopiva kohtaamisen ympäristö? Sannan ja Tarjan vieraana on stand-up koomikko, triatlonisti ja ohjelmistotuotannon ammattilainen Ferrix Hovi.
Mark as Played
January 19, 2022 41 mins
Jatkamme tunteiden teemaa, tässä jaksossa pohdimme tunteiden säätelyä. Miten voi muokata kehon tunnemuistia? Millä keinoin rakentaa myönteistä tunneilmastoa ja mistä löytyy tunnesäätelynappi - tai onko sitä? Sannan ja Tarjan vieraana jatkaa tietokirjailija ja tunteiden ammattimuotoilija Minna Killström.
Mark as Played
January 11, 2022 44 mins
Tässä jaksossa teemanamme on tunteet viestintuojina. Miksi tunnekokemuksilla on väliä? Millä keinoin asiakastyössä ohjataan tunteita? Miten voi hoitaa fiksusti tunnekohtaamisen hankalissa tilanteissa? Sannan ja Tarjan vieraana tietokirjailija ja tunteiden ammattimuotoilija Minna Killström.
Mark as Played
January 7, 2022 31 secs
Tolkun tulkit -podcast tarjoilee aivoherkkuja kasvuhaluisille hyvällä meiningillä. Avaamme aivojumeja ja kutkuttelemme mieltä uusia näkökulmia tarjoamalla.
Aatoksiesi kanssakulkijoina toimivat ammattivalmentajat Tarja Holmgren ja Sanna Eulenberger.

Kohtaamme oman ja toistemme haavoittuvuuden rohkean lempeästi yhdessä yllättävien vieraidemme kanssa. Keskustelemme jaksoissa mm. tunteiden säätelystä ja läsnäolon voimasta. Pohdimme arvo...
Mark as Played

Popular Podcasts

    Current and classic episodes, featuring compelling true-crime mysteries, powerful documentaries and in-depth investigations.

    Math & Magic: Stories from the Frontiers of Marketing with Bob Pittman

    How do the smartest marketers and business entrepreneurs cut through the noise? And how do they manage to do it again and again? It's a combination of math—the strategy and analytics—and magic, the creative spark. Join iHeartMedia Chairman and CEO Bob Pittman as he analyzes the Math and Magic of marketing—sitting down with today's most gifted disruptors and compelling storytellers.

    Crime Junkie

    If you can never get enough true crime... Congratulations, you’ve found your people.

    Stuff You Should Know

    If you've ever wanted to know about champagne, satanism, the Stonewall Uprising, chaos theory, LSD, El Nino, true crime and Rosa Parks, then look no further. Josh and Chuck have you covered.

    New Heights with Jason and Travis Kelce

    Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests. Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.

Advertise With Us
Music, radio and podcasts, all free. Listen online or download the iHeart App.

Connect

© 2024 iHeartMedia, Inc.